Şimdi Ara

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.202
Cevap
57
Favori
164.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar sonunda bugün siparişi verdim bakalım gelince nasıl olacak

diğer bekleyen arkadaşlar için olumlu olumsuz sizleri bilgilendiririm

• quote:

Orijinalden alıntı: exelance1248

Evet arkadaşlar sonunda bugün siparişi verdim bakalım gelince nasıl olacak
    http://www.trtuningshop.com/U2704,811,audio-system-toyota-corolla-1998-2004-arasi-usb-sd-aux-aparati-toyota-audio-system.htm

Benim araç da 2005 herhalde aynısı olur...Şöyle güzel bir yere taktırın bir inceleme yapın ses, cızırtı tıkırtı montaj aşamalarını anlatın biz de taktıralım.....
    Hadi hayırlı olsun....
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: last06

quote:

http://www.trtuningshop.com/U2704,811,audio-system-toyota-corolla-1998-2004-arasi-usb-sd-aux-aparati-toyota-audio-system.htm

Benim araç da 2005 herhalde aynısı olur...Şöyle güzel bir yere taktırın bir inceleme yapın ses, cızırtı tıkırtı montaj aşamalarını anlatın biz de taktıralım.....
    Hadi hayırlı olsun....

DOĞRU TEYPLER AYNI ürün geldi

2002 - 2007 Corolla kullanıcıları burada toplanalım

sanırım yarın akşam yada cumartesi erkenden taktırıp deneyeceğim burada fotolarla paylaşırım

• quote:

quote:

quote:

Hadi hayırlı olsun....

DOĞRU TEYPLER AYNI ürün geldi

sanırım yarın akşam yada cumartesi erkenden taktırıp deneyeceğim burada fotolarla paylaşırım

Hadi hayırlısı...İşllah istediğiniz gibi olur....Bu ürünün bir benzerinde kornaya basınca cızırtı olayı mı ne bahsediliyordu....ben de arabamı sevmeye başladım ama trackla uğraşılmıyor eğer ses kalitesi güzel olursa ben de taktırmayı düşünüyorum....Lütfen ses kalitesine de dikkat edin incelemede...Hayırlı olsun şimdiden.....

• Teşekkür ederim. İnşallah diyelim
    Sizin söyledikleriniz benim içinde geçerli. sesin yüksek değil net çıkması
    hemen hemen bu cihazla ilgili tüm formları okudum diyebilirim. Lakin herkes kendiniz takabilirsiniz yazmış ama
    bizim araçlarda teyp sökmek baya zahmetliymiş ön panel komple çıkması gerekiyor
    en azından benim yapabileceğim bir iş değil o yüzden cumartesi ustasına götüreceğim yanlış bişey yapmayalım :)
    izlenimlerimi fotolarla beraber paylaşırım
  • evet arkadaşlar orijinal araç teybimizi bozmadan usb-hafıza kartıAUX dan MP3 çalabilmeyi başardık
    Gelen ürünün resimlerini paylaşmıştım bunlarda montajdan sonraki hali yalnız montaj işi baya karışık bilen bir kişinin
    yapması gerekir lakin tüm göğüs çıkıyor.
    Ben torpidoya koydurdum istediğim gibi de oldu.

Ama ilk yaptığımızda müzük çalmadı gitmeden önce CD01 CD02 adında klasör oluşturmuş içerisine mp3 yüklemiştim
    ama bir türlü çalmadı hatta bozuk falan zannettim. Diğer bir usb de 1 parça çaldı. mecburen öyle eve geldim.Başka usb den
    çaldığını görünce cihazın her usb ile çalışmadığını anladım denediğim 4 usb resimde mevcut

TOSHİBA 4gb ve HI LEVEL 16gb hiç çalışmadı
    HP 8gb ve VERBATİM 16 gb sorunsuz çaldı
    Gelelim ses kalitesine CD kalitesinde ses var benim için yükseklik değil sesin temizliğiydi önemli olan
    hiç cızırtı uğuldama falan duymadım gayet temiz ses veriyor. en önemliside buydu zaten.
    CD ile aynı anda çalışıyor yani CD iptal olmuyor. Şarkılar kaldığı yerden devam ediyor.
    Şarkı adları yazmıyor ama onuda program sayesinde yapıldığını öğrendim denedim sorunsuz oldu

şu ana kadar usb seçmesinden başka bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Kullandıkça daha da tecrübeleri paylaşırım.

Benim için çok önemliydi. Teybimin orjinalinin bozulmaması MP3 çalamamak ta ayrıca bir sorundu zira o kadar cd çekmek sıkıntı oluyordu
    bu arada 15 klasöre kadar destekliyor Toyota sorularınız olursa daha yeni ama en azından deneyebilirim. İyi günler

• Hocam hayırlı olsun
    Kaç liraya taktırdınız acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m3t3s

Hocam hayırlı olsun

25 TL ye taktırdım daha doğrusu başka yerede gitmedim evimin yakınında TUNING ci vardı ona taktırdım
  • Evet gayet güzel olmuş ben de usb seçtiğini duymuştum hatta sd kart çok daha güzel olduğunu okudum...Hayırlı olsun darısı başımıza...Ben Aksaraydayım bakalım servis bu işi halleder mi bir kaç kişiyle görüşeyim....Hayırlı uğurlu olsun ...Çok güzel olmuş....
  • quote:

quote:

Hocam hayırlı olsun

25 TL ye taktırdım daha doğrusu başka yerede gitmedim evimin yakınında TUNING ci vardı ona taktırdım

Çok fazla da vermemişsiniz ...Gayet uygun olmuş....Ha birde Küllüğün üstündeki yere yaptırmayı düşünmediniz mi? Ben oraya yaptırmayı düşünüyorum( Hani el altında olsun diye) bir dezavantajı olur mu acaba?
  • quote:

quote:

quote:

Hocam hayırlı olsun

Çok fazla da vermemişsiniz ...Gayet uygun olmuş....Ha birde Küllüğün üstündeki yere yaptırmayı düşünmediniz mi? Ben oraya yaptırmayı düşünüyorum( Hani el altında olsun diye) bir dezavantajı olur mu acaba?

Aslında başta bende orayı düşünmüştüm. AMA ARKASININ dolu olduğunu söyledi takan yani delme işlemi ile yapılabilir
    sonra ben bunu hiç kullanmayacağımı düşündüm usb tamamen ona ait yani sadece şarkı yükleyeceğim zaman kullanacaım
    bu yüzden torpido daha mantıklı geldi. şuan takılma cızırtı atlama falan olmadı gayet güzel bana göre

• 25 lira bayağı hesaplı mp3 almaktansa mantıklı.. ilerleyen zamanlarda taktırmayı düşünebilirim
  • Listeye benide yazın 1995 Model Toyota Corolla 1.3 XE 113.000 Km.
  • ARKADAŞLAR İYİ BİR YERE YAZIN......ORJİNAL SARF MALZEMESİ KODLARI.....

Serviste yaptırdığım bakımlarda takılan her parçayı dikkatle kayıt yapıyorum..Evde bir köşede kutularını buldum..Buraya yazıyorum....BELKİ BİR ARKADAŞIMIZIN İŞİNE YARAR...
    2002 - 2007 Model şişman kasa denilen bizim arabalar için kullanılan orijinal parçalar...

BUJİ....Denso K16R - U 11

ARKA FREN BALATASI Ferodo FER 4088F - 788614 ASSY ID : 478-E12U

HAVA FİLTRESİ Denso SUB-ASSY, AIR C Ürün kodu.. 17801 - 0D0 11

POLEN FİLTRESİ FİLTER SUB -ASSY, AIR .... 87139 - YZZ07 Made ın Germany..

Şimdilik bu kadar...

Bu yazdıklarım forumda defalarca yazılmıştır..Burada arayana hazır bilgi olsun....Saygılarımla...
  • İyi günler arkadaşlar yeni 2007 toyota corolla dizel sahibiyim. bir önceki kasadan
    bu aracın deposu her yerde 55 lt yazıyor ama bende 40-45 lt arası alıyor. doğrusu nedir?
  • Bugün ben de AUX-USB-SD KART aparatını aracıma bağlatmış bulunuyorum. Tanıdığım bir usta 10 liraya 5 dakika içinde komple göğsü söküp taktı cihaz şu an sorunsuz çalışıyor.

Öncelikle exelance1248'in de söylediği gibi cihazın flash seçtiği bir gerçek. Yanımda hazır götürdüğüm 8 GB'lık Kinston'a hiç tepki vermedi. Onun yerine uyduruk bir hafıza kartı alıp denedim ve cihazın performansına hayran kaldım. Meğer arabamın ses sistemi iyiymiş. Şimdilik çok fazla kurcalayamadım ama diski FAT32 formatında biçimlendirdikten sonra oluşturduğunuz CD01, CD02, ... şeklindeki klasörlere aynı cd değiştirici mantığıyla teyp üzerindeki 1-2-3-4-5-6 tuşlarıyla ulaşabiliyorsunuz. Şarkıları ileri geri sarabiliyorsunuz ve en çok hoşuma giden yanı aracı yeniden çalıştırdığınızda hangi parçanın kaçıncı saniyesinde kalmışsa oradan devam ediyor. Hiç bir cızırtı, seste bozukluk söz konusu değil. Şarkıdan şarkıya atlama hızı hemen hemen CD ile aynı. Cihaz boyutları ise (o kadar kalın olmamakla birlikte) bir sigara kutusuna yakın.

Cd çalarım bozuk olduğu için beni büyük bir dertten kurtardı. Alacak arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Yalçın

Bugün ben de AUX-USB-SD KART aparatını aracıma bağlatmış bulunuyorum. Tanıdığım bir usta 10 liraya 5 dakika içinde komple göğsü söküp taktı cihaz şu an sorunsuz çalışıyor.

Öncelikle exelance1248'in de söylediği gibi cihazın flash seçtiği bir gerçek. Yanımda hazır götürdüğüm 8 GB'lık Kinston'a hiç tepki vermedi. Onun yerine uyduruk bir hafıza kartı alıp denedim ve cihazın performansına hayran kaldım. Meğer arabamın ses sistemi iyiymiş. Şimdilik çok fazla kurcalayamadım ama diski FAT32 formatında biçimlendirdikten sonra oluşturduğunuz CD01, CD02, ... şeklindeki klasörlere aynı cd değiştirici mantığıyla teyp üzerindeki 1-2-3-4-5-6 tuşlarıyla ulaşabiliyorsunuz. Şarkıları ileri geri sarabiliyorsunuz ve en çok hoşuma giden yanı aracı yeniden çalıştırdığınızda hangi parçanın kaçıncı saniyesinde kalmışsa oradan devam ediyor. Hiç bir cızırtı, seste bozukluk söz konusu değil. Şarkıdan şarkıya atlama hızı hemen hemen CD ile aynı. Cihaz boyutları ise (o kadar kalın olmamakla birlikte) bir sigara kutusuna yakın.

Cd çalarım bozuk olduğu için beni büyük bir dertten kurtardı. Alacak arkadaşlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

güle güle kullanın. Bende çok memnunum.

• 2005 1.6 Sol Gümüş Gri 93.000 km de.. sorunsuz.

Ekleyebilirsiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akonnew -- 24 Ekim 2013; 17:09:29 >
  • Selamün Aleyküm
    2004 sol 1.6 otomatik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de mp3 çalması için bir aparat bakıyorum ama... Benim araç 2005 1.6 sol modeli... Sizin taktırdığınız cihazda 1998-2004 yılları arası yazıyor. Sanırım benim cd çalara uymuyor. Başka önerebileceğiniz bir şeyler var mı? ebaydan baktım ama Zemex lite diye bir şey gördüm fakat ayrıntılı bir fotoğraf eklenmemiş...,

Multimedia tarzında cd çaların yerine takabileceğim fakat yol bilgisayarı kumanda tuşlarını da aktif olarak kullanabileceğim, güvenebileceğim uygun fiyatlı adam akıllı bir cihaz bulsam aslında direkt onu taktıracağım. 600 lira civarında böyle bir cihaz taktıran arkadaş varsa tecrübelerini paylaşırsa memnun olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 27 Ekim 2013; 6:45:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.