Şimdi Ara

2002-2004 arası vw golf 4 alacağım tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vw golf 2 turbodizel aracımı golf 4 kasa ile değiştirmek istiyorum.sizce dizele devam etmelimiyim yoksa benzinlisinimi almalıyım.birde ilanlara baktımda birçok modeli var midline comfartline primeline baya değişik.piyasası hakkındanda pek bilgim yok. ben zaten kolay satmam bir aracı en az 6 yıl binmek üzere alacağım o yüzden biraz ince eleyeceğim .tecrübeli arkadaşlardan bilgilerini rica ediyorum.

• bütçeniz ne kadar? tdi'ler iyidir ama vergisi+ ikinci elde km si genelde çok olur..1.6 trendline bile işiniz fazlasıyla görür
  • bütçe 20bin ytl zorlanabilir 21-22 ye kadar. dizelede alıştım seviyorum d,zeli ama benzinlileride iyi diyorlar hemde fiyat farkı var.brc tüplü olanlardan denk gelirse kaçırma dediler.8 yıl oldu araba alıp satmadım aldıkmı biniyoruz işte.buda öyle olacak inşallah.o bakımdan iyi bişey olsun kafamda soru işareti kalsın istemiyorum
  • dedikleri gibi sıralı tüplü az km'de bi golf seni çok rahatlatır...tdi dediğim dezavantajlara sahip..ama yıllık km çok yapıyorsanız o da önerilebir...
  • BENCE DİZELDEN VAZ GEÇME.AMA LPG OLAYINA GİRECEKSEN ARACI YENİLEMEN TABİ Kİ GÜZEL BİŞEY.ÇÜNKÜ DİZELE ALIŞAN BENZİNLİYE BİNEMİYOR.BUNDAN ÖNCE BİZDE XSARA HDI VARDI KM DE 140 YAKARDI.PASSATI ALDIK 390 YAKIYO.KOŞA KOŞA LPG TAKTIRMAYA GİTTİK.ŞİMDİ 180-200 CİVARI YAKITI VAR.
  • selam.dostum bende 2007 polo dizel var.araba siyah vede 4000 km.de.istersen sendeki golfle takas yapabiliriz.tel : 0 536 430 83 83 den bana ulas.birolonentr@yahoo.com da msn adresim.
  • Şimdi 2002-2003-2004ün 6. ayına kadar olan kasalarda

Primline
    Trendline
    Comfortline var

2004 6. aydan sonra

Primline
    Midline [Fsi motor seçeneğide var]
    Sportline [Fsi motor seçeneğide var]
    Comfortline [Fsi motor seçeneğide var]

Siz donanım olarak ne düşünüyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende 2004 golf pasific var satıyorum .47000 de otomobil sitelerinden bakabilirsin. alacaksan bu modele bakabilirsin . çünkü tip olarak bence en güzel golf 4 bu. üzerinde 16 inçh jantlar var. göstergelerde çok hoş
  • Orjinalden alıntı: heLLWeapon

Şimdi 2002-2003-2004ün 6. ayına kadar olan kasalarda

Primline
    Trendline
    Comfortline var

primeline yerine basic vardı o dönemlerde...
    bi üstteki arkadaşın dediği gibi golf 4 benzinli alınacaksa PACIFIC alınmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DNZ_84 -- 7 Ekim 2007; 18:36:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.