Şimdi Ara

2001 Opel Astra 1. Comfort Sizce_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
8.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2001 Model Opel Astra 1.6 Comfort model lpg-li sis farlı ve daha yeni alınmış çelik jant+ kışlık lastik üzerinde sadece 2 parça boyası olan değişeni olmayan

gümüş gri renginde içi yıpranmamış bir araba var.

Araç çok hoşuma gitti fakat fiyat ve k.m konusunda biraz kararsızım.

Araca 17.500 istiyor ve kilometresi 170.000 de.

Sizce edermi?

Yorumlarsanız sevinirim.

• Bahsini ettiğiniz model için düşük bir fiyat ve yüksek bir kilometre, büyük olasılık ile temiz kullanılmamış olabilir.

Maddi durumunuz müsait ise daha az kilometreli ve 20-24 bin arası fiyat ile satılan modelleri inceleyebilirsiniz.

Ayrıca bu aracı düşünüyorsanızda servisinden expert almalısınız, amortisör ve şanzımanı özellikle kontrol ettirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Bahsini ettiğiniz model için düşük bir fiyat ve yüksek bir kilometre, büyük olasılık ile temiz kullanılmamış olabilir.

Maddi durumunuz müsait ise daha az kilometreli ve 20-24 bin arası fiyat ile satılan modelleri inceleyebilirsiniz.

Ayrıca bu aracı düşünüyorsanızda servisinden expert almalısınız, amortisör ve şanzımanı özellikle kontrol ettirin.
    Fiyat bana biraz yüksek geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecotecxxx

Fiyat bana biraz yüksek geldi.

Alıntıları Göster
    başka yorum varmı arkadaşlar.

Cuma günü haber verecez arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: greenman

başka yorum varmı arkadaşlar.

Cuma günü haber verecez arkadaşa.

Alıntıları Göster

• 2001 model astralar gerçekten 17.500 yada yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi 20-24.000 ediyor mu? Bunlar sahibinden.com'un şişirilmiş fiyatları değilmi? 1.6 comfort diye bir modeli yok.en dolu olanları 1.6cd modeli ve 10 yıllık bir astra için 15.000 gibi bir fiyat normal olanıdır diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ForteVeloce

2001 model astralar gerçekten 17.500 yada yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi 20-24.000 ediyor mu? Bunlar sahibinden.com'un şişirilmiş fiyatları değilmi? 1.6 comfort diye bir modeli yok.en dolu olanları 1.6cd modeli ve 10 yıllık bir astra için 15.000 gibi bir fiyat normal olanıdır diye tahmin ediyorum.

Yanlışın var kardeş.

1.6 Comfort var. http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[search]=astra&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=23581&c=23581&sKlasik=1&b[page]=1&c=6228&c2=6228

Fiyat konusunda haklısın 15.000 civarında olmaları gerekiyor fakat piyasa yüksek zaten.Geneli böyle malesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

2001 model astralar gerçekten 17.500 yada yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi 20-24.000 ediyor mu? Bunlar sahibinden.com'un şişirilmiş fiyatları değilmi? 1.6 comfort diye bir modeli yok.en dolu olanları 1.6cd modeli ve 10 yıllık bir astra için 15.000 gibi bir fiyat normal olanıdır diye tahmin ediyorum.

Yanlışın var kardeş.

1.6 Comfort var. http://www.sahibinden.com/search.php?a=8&&b[search]=astra&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=23581&c=23581&sKlasik=1&b[page]=1&c=6228&c2=6228

Fiyat konusunda haklısın 15.000 civarında olmaları gerekiyor fakat piyasa yüksek zaten.Geneli böyle malesef.

Alıntıları Göster
    2000 yılından sonra cd yerini elegance'e bıraktı. alacaksan elegance al hocam. 9 sene tepe tepe bindik tık demedi bize astra sorunsuz araçtır

• quote:

Orijinalden alıntı: NCL

2000 yılından sonra cd yerini elegance'e bıraktı. alacaksan elegance al hocam. 9 sene tepe tepe bindik tık demedi bize astra sorunsuz araçtır

Alıntıları Göster
    2001 yılında hem CD hemde Elegance donanımları mevcut. Elegance Full olanı, Elegance dan önce en donanımlı versiyon CD idi.

Ben de CD veya Elegance almanızı öneririm. Donanım açısından gayet yeterli, keyifle kullanırısınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IGBT

2001 yılında hem CD hemde Elegance donanımları mevcut. Elegance Full olanı, Elegance dan önce en donanımlı versiyon CD idi.

Ben de CD veya Elegance almanızı öneririm. Donanım açısından gayet yeterli, keyifle kullanırısınız.

Alıntıları Göster
    10 yaşında orta sınıf bir model 17-20 bin tl demek,elegance olsa ne olur olmasa ne olur,yazık günah. üzerine 2 kasa değiştirdi. tavsiyem bu paralara baz donanım olsun ama yüksek model tercih edin, arabayı yürüten donanımı değil yüksek model olup az yıpranmışlığıdır, uzun süre binersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

10 yaşında orta sınıf bir model 17-20 bin tl demek,elegance olsa ne olur olmasa ne olur,yazık günah. üzerine 2 kasa değiştirdi. tavsiyem bu paralara baz donanım olsun ama yüksek model tercih edin, arabayı yürüten donanımı değil yüksek model olup az yıpranmışlığıdır, uzun süre binersiniz.

Alıntıları Göster
    2000 model çok temiz 140binde Lpg li aracı 14.600 e galericiye satmıştım. 15-15.5 falandı piyasası, üşendim uğraşmaya verdim galericiye.

Araç fiyatları arttı 17bin olabilir ama, rölantide düzensizlik oluyor LPG de.

Bu motora LPg uyumlu olmuyor

• quote:

arkadaşa katılıyorum. era - linea bak derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kirei

quote:

arkadaşa katılıyorum. era - linea bak derim

Alıntıları Göster
    evet arkadaşlar en son 17.150 ye indi dahada inmiyor.

Tavsiyelerinize dikkat ediyorum.

Bugün 1998 model 118.000 km de astra 1.6 cd araç 17.000 e satıldı.2 parça boyalı.

Valla araç almak gerçekten çok zor.

• quote:

evet arkadaşlar en son 17.150 ye indi dahada inmiyor.

Tavsiyelerinize dikkat ediyorum.

Bugün 1998 model 118.000 km de astra 1.6 cd araç 17.000 e satıldı.2 parça boyalı.

Valla araç almak gerçekten çok zor.

Alıntıları Göster
    kılometreye cok takılma derım ben ortalama yılda 17bin km yabms bu olası bi durum bakımları duzgun yapılmıssa fiyat uygundur bana kalırsa..

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwy

kılometreye cok takılma derım ben ortalama yılda 17bin km yabms bu olası bi durum bakımları duzgun yapılmıssa fiyat uygundur bana kalırsa..

evet araç bir tanıdığın öğretmen kendisi.K.m olarak dediğin gibi pek takılmıyorum.

2006 accent 1.3 admire araç vardı 110.000 de 16.500 istiyordu.

Araca bindim hiçbir konfor bulamadım.

Yani modell, almakta aslında o kadarda karlı değil bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenman -- 17 Kasım 2011; 15:01:52 >
  • quote:

quote:

Yanlışın var kardeş.

Fiyatı sahibinden değil hatta şuanda genel fiyaatlarınıda bilmiyorum fakat temiz bir astra için 20 bin altında bulunması zor olmalı.
    En son uzaktan bir tanıdık bundan 8-9 ay kadar önce 24 bin TL 'ye satmıştı ki en son geçen aylarda araç fiyatları arttığından dolayı ikinci el piyasası da yükselmiş olmalı.

Model sıralaması en düşükten sonra orta sınıf Comfort ara sınıf CD ve Njoy en üst sınıfda Elegance

CD sonradan çıkan bir model pek bilgim yok ama Njoy, Comofrot modelin spor aksesuarlı olanı ve en üst Elegance. Modeller arasında çok da fark yok.

Comfort ile Elegance arasında Hız sabitleyici, cd çalar teyp ve krom kaplamalı döşeme, jant kapakları farklılığı olucaktı.
    Njoyda ise karartılmış far ve stoplar, gövde rengi kapı kolları ve jant.

• quote:

quote:

quote:

Yanlışın var kardeş.

Fiyatı sahibinden değil hatta şuanda genel fiyaatlarınıda bilmiyorum fakat temiz bir astra için 20 bin altında bulunması zor olmalı.
    En son uzaktan bir tanıdık bundan 8-9 ay kadar önce 24 bin TL 'ye satmıştı ki en son geçen aylarda araç fiyatları arttığından dolayı ikinci el piyasası da yükselmiş olmalı.

Model sıralaması en düşükten sonra orta sınıf Comfort ara sınıf CD ve Njoy en üst sınıfda Elegance

CD sonradan çıkan bir model pek bilgim yok ama Njoy, Comofrot modelin spor aksesuarlı olanı ve en üst Elegance. Modeller arasında çok da fark yok.

Comfort ile Elegance arasında Hız sabitleyici, cd çalar teyp ve krom kaplamalı döşeme, jant kapakları farklılığı olucaktı.

Teşekkürler.

Fakat bu bütçeyide zorlayarak çıkartabiliyorum.

Araba temiz ise sanırım alınabilir gibime geliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlışın var kardeş.

Teşekkürler.

Fakat bu bütçeyide zorlayarak çıkartabiliyorum.

Araba temiz ise sanırım alınabilir gibime geliyor.

Ayrıca unutmuşum, Elegance modelinde arka hava yastığıda olabilir tam hatırlayamıyorum.

Bu model güzel bir otomobildir fakat servisi biraz tuzludur bunun için expert alırsanız almadan önce size masraf çıkartıcak şeyleri de öğrenirsiniz.

• Bizde sifirdan alinma 2000 1.4 Fleet var, daha 70,000kmde.-) Bu arabalar vakti ile iyi satmis. Bence 1.4 de dusun. 1.6nin stroke daha uzun, bore ayni biliyorum. 1.4 bence daha dayanikli olur, rolantide ve trafikde biraz daha az yakar. 5 kisi doldursanda, otobanda 140-150km yapabilirsin, motor hacmini cok dusunme. Yalniz, dik yokus cikarken, 1.4 motorla 1. vitesde cikarsin, ikiye takamazsin 2.0 motor gibi.

Bildigim tek kusuru orjinal Firestone lastikleri balon yapmis, ama inanirmisin, bazen bakiyorum orjinal Firestone lastigi ile dolasan muadilleri var. Neyse, musteri memnuniyetinden Michelin XH1 Energy ile degistirdi Opel Gercek. Michelinin ismi var, cismi yok. Yanaklari uc sene icinde catladi, hava kacirmaya basladi, bes sene sonunda iyice yanaklar kilcal catladi, yazin devamli ciyakliyordu, dik yokuslardan cikamiyordu, vs.

Parcasi ucuz, servisi artik ozel servise goturuyoruz, mesela debriyaj filan degistirmek icin. Yoksa normal servisi ucuz, onlarin sattigi orjinal yag filtresi fiyatina disarida bulamiyorsunuz.

LPG takmayi dusunuyorum, ama 1.4 zaten az cekiyor. Bir de ariza lambasini yakar diye dusundum. Ne marka LPG var aracin ustunde?

quote:

Merhaba arkadaşlar.

2001 Model Opel Astra 1.6 Comfort model lpg-li sis farlı ve daha yeni alınmış çelik jant+ kışlık lastik üzerinde sadece 2 parça boyası olan değişeni olmayan

gümüş gri renginde içi yıpranmamış bir araba var.

Araç çok hoşuma gitti fakat fiyat ve k.m konusunda biraz kararsızım.

Araca 17.500 istiyor ve kilometresi 170.000 de.

Sizce edermi?

Yorumlarsanız sevinirim.

• elegance ise eder ama cd ise 13 ü zorlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.