Şimdi Ara

2001 model Opel Vectra 2.0 DTI aldik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 198000 de kazasi belasi yok. Ekspertizde ne kaza ne de km oynama cikti arkadaslar. Bir tek airbag isigi yaniyor onu baktiracagim.

Fiyat:16500 lira.

Sizce nasil bir tercih?

• Airbag ışığı baya yanıyormuş onlarda.

Çok güzel bir kasası var. Kronik elektrik problemleri ile ünlüdür.

Ama seveni çoktur. DTI dayanıklı bir eski tip dizel sanırım, öyle hatırlıyorum. Yakıtı güncel araçlara göre bir miktar çok olacak olsa da dert etmeye gerek yok :)

Genel olarak güzel bir araç almışsınız. Yıla göre km gayet normal.

Güle güle kullanın. Ufak tefek sorunları çok dert etmeyin .
  • sanırım bu motor 100 hp performansı nasıl peki bana düz dizeller çok hantal gibi geliyo
  • Hayirli olsun kardesim, Allah kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin
  • hayırlı olsun
  • iyi almissiniz hayirli olsun.
  • bu arada yazmayı unutmuşum güzel seçim hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun aracınız kazasız belasız inşallah

Yalnız aracın vergisi nasıl şu anda hesapladınız mı?
  • Geçmiş.. pardon hayırlı olsun...
  • iyi günlerde kullann araçı test ettikten sonra görüşlerinizi merakla bekliyorum :)
  • Bizim vardı.Hararet sorunu yaşıyorduk biz.Umarım siz yaşamassınız.Hayırlı olsun.
  • Hayırlı olsun tok bir araç.
  • bu motorlar çok iyi eski nesil olduğu için güç patlaması oluyo belli bi devirden sonra yeni nesil dizellerden daha iyi bence
  • arkadasımda 2.2 dti var triptronik 2003.

Canını sıkmak istemem ancak araç iflah olmadı. 70binde orj km de almıstı. 1 kere turbo tamir edildi 2cide yenisini taktılar. 1 kerede şanzımandan dolayı girdi servise 2-5 dışında geçmiyodu viteslere yaptılar sonra gene arıza yaptı çözemediler araç şu an kullanılmıyor atıl vaziyette duruyor. Yakıtıda bi depo şehirler arası 750 km yapıyor sakin kullanımda.depo 60 lt den fazla olabilir.
  • İkinci araba bu. Onun verdigi bir rahatlik var tabi. Bastan diyeyim.

Araca gelince, oncelikle araba duz degil turbo dizel. Bunu belirteyim. Arac 1. Viteste biraz hantal gibi. Ama 2500 deviri gectimi baska bir karaktere burunuyor. Hizlanmasi bana yeterli geldi. Yanlisim yoksa arac 240 NM torka sahip. Bundan dolayi bayirlarda hiz kaybi olmuyor. Yol tutusu guzel. Sonucta D segmenti Frenlemesi de iyi. Lastikler kabak oldugundan tam algilayamadim ama memnun kaldim.

Simdi dedigim gibi airbag isigi yaniyor. Yarin ona baktiracagim. Ayrica motor sogukken iki kere motor ariza isigi yandi ama kisa sure sonra sondu. Onu da soracagim.

Arka tarafta Vectra yazisinin altinda 2.0 DTI yazisi yok. Onu nereden bulabilirim acaba bilginiz var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: banchi_doğan

Airbag ışığı baya yanıyormuş onlarda.

Çok güzel bir kasası var. Kronik elektrik problemleri ile ünlüdür.

Ama seveni çoktur. DTI dayanıklı bir eski tip dizel sanırım, öyle hatırlıyorum. Yakıtı güncel araçlara göre bir miktar çok olacak olsa da dert etmeye gerek yok :)

Genel olarak güzel bir araç almışsınız. Yıla göre km gayet normal.

Güle güle kullanın. Ufak tefek sorunları çok dert etmeyin .

Kronik bir sorun ise, airbag icin cok da endiselenmeme gerek yok. Calismasinda problem olmasin da, isik yansa da olur.

• Ayrica arkadaslar iyi dilekleriniz icin tesekkurler. Hepinizi alinti yapmadim, goruntu kirliligi olusmasin diye. Cok daha iyileri sizlerin olsun insallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirDream

Geçmiş.. pardon hayırlı olsun...

Gecmis olsun derken?
  • Aracın ayna tasarımının efsane olduğunu söylememe gerek yok herhalde bu arada :)
  • Hayırlı olsun, benim de beğendiğim bir araçtır kendileri Motoru ISUZU motorudur bildiğim kadarıyla ve oldukça sağlamdır. 350bin km de sorunsuz sıkıntısız bir arkadaşımda vardı ama satana kadar anası ağladı (km faktörü büyük elbet) Lakin piyasası hareketli değil, satacak olursan zorlanabilirsin. Birkaç kere kullanma fırsatım olmuştu, performans olarak tatminkar denebilir ama motor hacmine göre hp ve torku bence düşük. Düşük olması aslında bir bakımada iyi, motor ömrü de ters oranda uzun oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.