Bildirim
2001 model accord
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iyi günler. 2001 model Accord Euro lacivert bir aracım vardı. Çok memnundum, konforu çok güzel, bozuk yolları hissettirmiyor, yalnız benzinle kullanmayı düşünüyorsan çok yakıyor, çünkü tiptronik vitestir. Ben 2 sene önce almıştım, aldığım anda lovato sıralı lpg taktırdım. Çekişi mükemmel, yakıtı da 100 km de 18 Ytl yakıyordu şehirdışı. Bu yakıt benzinde 25-30 Ytl arasında oluyor.Dediğim gibi çok memnundum, sıfır araba almak istedim. Valla doğrusunu söylemek gerekiyorsa sıfır Toyota Corolla Verso aldım, eski Accordumu özledim. O araba hiç bir şeye değiştirilmez. Piyasasına gelince bu arabaların pek piyasası yok, sadece araçları tanıyanlar alır. Ben bayiiye 17 000 Ytl'ye verdim. Aşağı yukarı biniciye 18-18.5 a giderdi belki. İyi günler -
güzelmiş -
arabanız resimde görünen model mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X