MERHABALAR 2001 MODEL 320 D ARAC ALMIŞTIM 85000KMDE ALDIGIM GÜNDEN BERİ PROBLEMLİ ALANA KADAR HERŞEY YOLUNDA DAHA SONRALARINDA ARABA ZOR CALIŞMAYA BAŞLADI SERVİSE GİTTİ 1 AYA YAKIN YAPAMADILAR.MOTORUNNU TAŞLADILAR ZORLANDA OLSA DÜZELTTİLER.MEGERSE SONRADAN GALERİCİ ABİLERİMİZDEN ÖGRENDİK BMW 320D ALACAKSAN YENİ TİP MOTORUYLA 2002 İTİBARİYLE ALACAKMIŞIN!!!NERDEN BİLELİM KİMSE UYARMADIKI.2001 LERDE HEP BÖLE ARZALAR PROBLEMLER COOOK OLUYOMUS.320D DÜŞÜNEN ARKADAŞLARA BENDEN UYARMASI 2002 VE ÜSTÜNÜ ALSIN.SAYGILARIMLA.
bir önceki arabam 2001 320d idi. tam 234bin km yol yaptım ve ufak tefek sorunlar dışında birşey olmadı..bir de öyle bir sorun olsaydı bmw bir açıklama yapardı diye düşünüyorum... bence böyle bir genelleme yapmayın. bugün yollarda birçok 2001 320d var
valla aracımızı satarken 4 galericiye götürdüm.adamlar farklı illerdendi galericiler söledi 2001lerde problem var motorlarında diye.2002de makyajlandıgı motorununda 150 beygır yeni motor kullanıldıgını sölediler.sonradan ögrendim ben araştırmamıştım vede dogruymuş.belkide problemi giderip 2002de yeni motoru onun için cıkardılar.olamaz mı?saygılarımla.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme