Şimdi Ara

2001 marea elx mi 2004 liberty mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sahibinden de dolaşırken şu 2 ilana rastladım:

http://www.sahibinden.com/satilik_fiat_marea_full-37WQQaXQQ25191779WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/lpg_li_2004_model_fiat_marea_liberty_1_6_16v-88WQQaXQQ24271264WQQpXQQdisplayitem

2004 liberty'i mi yoksa 2001 elx'i mi almak daha mantıklı olur? Gönlümden otomatik geçiyor ama yakıt olarak üzer mi beni diye de düşünüyorum açıkcası. Arabayı çok hırçın kullanan biri değilim sonuçta, sakin kullanımda otomatik lpg ile ne kadar yakıyor bilen varsa bilgi verirse ayrıca makbule geçer. İyi forumlar...

• ELX daha donanımlıdır ancak modeli yüksek olsun boşver 2001 modeli.. 2004 Liberty iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sympatique

ELX daha donanımlıdır ancak modeli yüksek olsun boşver 2001 modeli.. 2004 Liberty iyidir.

Sonradan dalga geçmesinler arka camlar elektrikli değil diye...
  • eğer bu araçlardan birini almaya niyetliysen uzak dur bence libertynin 5.resminde ön konsol dügün durmuyor

elx olan modelinde ise 3.resimde adam resmen paintle tamponunu boyamış ben olsam kıllığına ikisinide almam

biraz daha üstüne ekleme durumunuz olursa Exclusive modelini tavsiye ederim hem elx kadar doludur hemde kasa olarak yenidir.
  • ayrıca elx dediğimiz araç 2001 model değil 2001 elx kadranları libertyle aynı ilanı veren ya yanlış model girmiş ya da kadran değişmiş o araç 2001 değil
    sana liberty mi elx mi onunda cevabını vereyim bende 2000 model sx var elxle aynı kasa 2004 liberty bagajında yalıtım malzemeleri değişik ve yalıtım az ayrıca 2003 e kadar olan kasada orj italyan bulursan tabiki yerliye göre daha iyi ve kullanışlı olacağından eminim 2003 e kadar olan kasanın kül tablası değişik libertyden libertylerin aynaları boyasız olur ama 2003 kadar olan kasanın en boşunda bile yanı bizim araçta bile aynalar orj boyalı sana tavsiyem eğer alıcaksan liberty alma elx al derim hem donanım açısından hemde kalite açısından tavsiyem budur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.