Şimdi Ara

2001'lilerin hakki gasp ediliyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
3.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tyt 2018 çok farkli bir sinavdi, Tyt 2019 çok farkli sinavdi.
    Hakkimi helal etmiyorum.Eşit zorlukta sinav olmadik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Saçmalıyorsunuz şu an insanlar taktik yapmaya başladı. Benim geçen sene 12. Sınıf olan arkadaşım ben bu tempoda iyi bir şey yapamam zaten mezuna kalırım diyerek tüm sene tyt çalıştı bu sene de sadece ayt

Yani bu insanlar çalışmadıklarından eleştirmiyorlar ilk senesinde gitmek isteyen insanların şansının epey azaltılmasını eleştiriyorlar ki bence haklılar
  • deliemre seni bayağıdır forumda görüyorum

nasıl netlerin kızma öyle herkese

netler ve obp nasıldı senin nereyi istiyorsun
  • Kısaca sınava ilk defa giren herkese haksızlık yapılıyor.

• Dünyanın en saçma uygulaması, geçen senenin puanı neden kullanılabilir edilir ki?

• ağlamak yerine biraz daha fazla çalışsaydın o tyt sini kullananları dert etmiycektin belkide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chr;bear -- 9 Temmuz 2019; 14:16:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Geçen senenin puanı kullanılmıyor, yüzdelik dilimi uyarlanıp kullanılıyor. Keşke konuyu açmadan önce en azından araştırsaydın.

• neinname kullanıcısına yanıt
    Yine de saçma değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bunun çok çalışmakla alakası yok. eğer tyt puanını iki sene kullanma gibi bir hak veriyorsan sınavı dengeli yapacaksın. eskiden böyle bir uygulama yoktu, ihtiyaç da yoktu nerden çıktı anlamadım.

• Puan değil yüzdelik dilimi kullanılacak sınavların zorluğu kolaylığı etkilemez çok. Geçen sene de tytden sonra herkes ağlıyordu zor diye

• Guest-1h062019 kullanıcısına yanıt
    Olmasa daha iyi olurdu, evet.

• Asla savunmuyorum. Haksızlık mı evet haksızlık. Ama adamların umrunda değiliz kuralları koyuyolar ve at gibi yarıştırıyolar .yarışın sonunda ama şu şöyle olmamalıydı demenin bi faydası yok maalesef.

• Sacma baslik ona bakarsan biz gecen sene ilk kez girdigimizde kimse sinavin boyle gelecegini bilmiyordu.bizim donemimizde degisti.Binlerce insan kafadan mezuna kaldgina emin oldu sinavdan cikinca.keza teog da bizde degisti.biz agliyor muyuz?

• Hakkı falan varmış helal etmiyormuş , Ağla :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene o zaman siz de sesinizi çıkarsaydınız. ben de bunu anlamıyorum siz tepkinizi gostermemissiniz, biz gösterince ama abi siz agliyorsunuz. ağlamakla alakasi yok yüzdelik diliminizi kullanabilirsiniz, hakkinizdir ama çıkıp da abi çok mantıklı ya ağlamayın falan demeyin. siz de sesinizi çıkarın.

• chr;bear kullanıcısına yanıt
    Saçmalıyorsunuz şu an insanlar taktik yapmaya başladı. Benim geçen sene 12. Sınıf olan arkadaşım ben bu tempoda iyi bir şey yapamam zaten mezuna kalırım diyerek tüm sene tyt çalıştı bu sene de sadece ayt

Yani bu insanlar çalışmadıklarından eleştirmiyorlar ilk senesinde gitmek isteyen insanların şansının epey azaltılmasını eleştiriyorlar ki bence haklılar

• +

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 1:55:56 >
  • Tamam da sonuçta obp baya geriye atıyor onları. Çok kasmamak lazım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.