< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Dünyanın en saçma uygulaması, geçen senenin puanı neden kullanılabilir edilir ki?
|
Saçmalıyorsunuz şu an insanlar taktik yapmaya başladı. Benim geçen sene 12. Sınıf olan arkadaşım ben bu tempoda iyi bir şey yapamam zaten mezuna kalırım diyerek tüm sene tyt çalıştı bu sene de sadece ayt
Yani bu insanlar çalışmadıklarından eleştirmiyorlar ilk senesinde gitmek isteyen insanların şansının epey azaltılmasını eleştiriyorlar ki bence haklılar |
Sacma baslik ona bakarsan biz gecen sene ilk kez girdigimizde kimse sinavin boyle gelecegini bilmiyordu.bizim donemimizde degisti.Binlerce insan kafadan mezuna kaldgina emin oldu sinavdan cikinca.keza teog da bizde degisti.biz agliyor muyuz?
|
Geçen senenin puanı kullanılmıyor, yüzdelik dilimi uyarlanıp kullanılıyor. Keşke konuyu açmadan önce en azından araştırsaydın.
|
bunun çok çalışmakla alakası yok. eğer tyt puanını iki sene kullanma gibi bir hak veriyorsan sınavı dengeli yapacaksın. eskiden böyle bir uygulama yoktu, ihtiyaç da yoktu nerden çıktı anlamadım.
|
Yine de saçma değil mi?
|
Örnek soru yayınlanmıştı.
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chr;bear -- 9 Temmuz 2019; 14:16:6 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 29 Mart 2021; 1:55:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |