Şimdi Ara

2001 320 Satın Aldım Ses sistemi-Navigasyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakın zamanda bir civic almaya niyetlendim arac istediğim gibi çıkmayınca , arada bu araca aşıkta olunca kara değiştirip bir anda e46 320 aldım

Aracın orjinal teybi kasetçalar..Usb var fakat çalıştıramadım , ya cd çalar olarak yada navigasyonlu bir teyp alarak bu işi çözmek istiyorum..Aractan aldığım keyfi arttırmak için birde ses sistemi düşünüyorum.Bu konularda yardımcı olacak arkadaşların yardımlarını bekliyorum.Çakmaklığa takılan yapay radyo istasyonu diyeyim tam adını bilmiyorum iş görürmü kararsız kalıyorum..

Şimdiden teşekür ederim

• Hayirli olsun,km ,donanım fiyati nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bagajın sol kısmında cd changer yok mu ?

• Sağolun .. Arac 170000km de topaz mavi 2001 modeli 320 otomatik .. 35000 tl mal oldu..

Kontrol ettim bagajda cd changer yokmuş malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakkalGazi41 -- 26 Kasım 2014; 19:03:02 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-bmw-3-e46-navigasyon-multimedya-oem-orjinal-command-bmw-menu-187745651/detay

Şu ürünler fena değil görünüm olarak orjinale yakın, ama kullanımı nasıldır bir fikrim yok.
    Ayrıca çakmaklığa takılan zımbırtıya boş yere para vermeyin hiç bir işe yaramıyor, bahsettiğiniz usb de sonradan takmadır orjinalinde öyle bir şey yok 100 tl ye takıyorlar, cihaz budur muhtemel, bunlar da motor sesi veriyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-changer-audio-system-1998-2005-bmw-3-seri-e46-teybine-usb-sd-aux-ipod-ap-175539420/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: allstar34

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-bmw-3-e46-navigasyon-multimedya-oem-orjinal-command-bmw-menu-187745651/detay

Şu ürünler fena değil görünüm olarak orjinale yakın, ama kullanımı nasıldır bir fikrim yok.
    Ayrıca çakmaklığa takılan zımbırtıya boş yere para vermeyin hiç bir işe yaramıyor, bahsettiğiniz usb de sonradan takmadır orjinalinde öyle bir şey yok 100 tl ye takıyorlar, cihaz budur muhtemel, bunlar da motor sesi veriyor.
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-changer-audio-system-1998-2005-bmw-3-seri-e46-teybine-usb-sd-aux-ipod-ap-175539420/detay

Bahsettiğiniz ürünü inceledim çok hoş görünüyor ama fiyat biraz uçuk geldi :)

Usb aparatı nasıl motor sesi veriyor orasını anlayamadım hocam ..

Sağolun fikirleriniz için.

• Cakmaga takilan cihazlarla isinizi gorun hocam bence arabanin orjinalini bozmayin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiesta ses sistemi önerisi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gule gule kullan hocam kazasiz belasız. Bmw'nin en guzel serisi e46.

• quote:

Orijinalden alıntı: BakkalGazi41

quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-bmw-3-e46-navigasyon-multimedya-oem-orjinal-command-bmw-menu-187745651/detay

Bahsettiğiniz ürünü inceledim çok hoş görünüyor ama fiyat biraz uçuk geldi :)

Usb aparatı nasıl motor sesi veriyor orasını anlayamadım hocam ..

Sağolun fikirleriniz için.

Parası normal cihaza göre ve aracı çok değiştiriyor ekran, gaza bastığınız zaman motorun cızırtı sesini duyarsınız yani net bir ses dinleyemezsiniz.

• @19onur19 En kötü onu yapıcam fm transmitter alıcam hocam.. @vidanj sağol iyi dileklerin için allah razı olsun daha iyi sizlerin olsun inşallah.. @allstar biraz araştırayım gösterdiğin ürün çok güzel bide ses sistemi düşünüyorum yarı profesyonel bakalım kısmet artık..
  • İlk önce bende USB aparatı aldım ama diğer arkadaşlarında dediği gibi e46 larda USB aparatında parazit sorunu var. Normal cd çalar aldım göğüsün orjinalliği bozulkdu geri söktüm..Kıydım paraya aldım multimedya..Benim aracımdaki bu şekilde. Fotoğraflar kendi aracımın..6 ay önce atakan tunıngten 750 tl ye aldım. Çok memnun kaldım. GPS, bluetooth usb sd kart geri görüş tv ne arasan var. Dokunmatiği güzel çalışıyor, ekran kalitesi çok iyi. Direksiyon tuşları çalışıyor ve gösterge ışıklarını azalttığım zaman teyp ışıklarıda azalıyor veya farları açtığım zaman ekran ışığı azalıyor. BMW orjinal teybi gibi. Açılışta BMW logosu çıkıyor.Ses çıkışı orjinalinden çok daha iyi.. Tabi ben extradan 25 cm arkaya bas koydum. Israrla tavsiye ederim..Aracınızdan gerçekten zevk alıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husam74 -- 26 Kasım 2014; 20:17:53 >

• quote:

@19onur19 En kötü onu yapıcam fm transmitter alıcam hocam.. @vidanj sağol iyi dileklerin için allah razı olsun daha iyi sizlerin olsun inşallah.. @allstar biraz araştırayım gösterdiğin ürün çok güzel bide ses sistemi düşünüyorum yarı profesyonel bakalım kısmet artık..

Dostum hem ses sistemi düşünüyorum diyorsun hemde fm transmitter alacağım diyorsun verdiğin paraya yazık olur benden söylemesi. Sürekli parazit cızırtı, radyolar bile cızırtı yapmadan çekmiyorken ondan nasıl müzik dinlemeyi düşünüyorsun artı büyük şehirde yaşıyorsanız hiç verim alamazsınız boş radyo frekansı yok gibi bir şey.

• Hocam yorumların için teşekür ederim..Aynı sistemi aşağı yukarı bende düşünüyorum fiyat daha uygun olduğu için.Ben aracı yeni adlığım için çok fazla inceleme şansım olmadı donanım konusunda.Sade görsel olarak bikaç şey var kafama takılan onları sormak istiyorum.Aşağıda sizin resimde bir nokta işaretledim , ekranın alt kısmı..Benim aracta tam o noktalarda klima kontrol paneli var acaba bu ekranı yerleştirirken klima kontrol panelini aşağıdaki boş bölmeyemi kaydırıyolar ?

Ayrıca aracınız kac model bilmiyorum ama vitesin cevresi cam kontrol tuşlarının olduğu noktalar ile küllük kapağının üzeri resimden gayet temiz görünüyor..Aracımın bahsettiğim bölgeleri biraz soyulmuş oralara bi kaplama tarzı birşey olurmu ?

Teşekürler hocam ilgine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BakkalGazi41 -- 26 Kasım 2014; 20:36:08 >

• quote:

quote:

@19onur19 En kötü onu yapıcam fm transmitter alıcam hocam.. @vidanj sağol iyi dileklerin için allah razı olsun daha iyi sizlerin olsun inşallah.. @allstar biraz araştırayım gösterdiğin ürün çok güzel bide ses sistemi düşünüyorum yarı profesyonel bakalım kısmet artık..

Dostum hem ses sistemi düşünüyorum diyorsun hemde fm transmitter alacağım diyorsun verdiğin paraya yazık olur benden söylemesi. Sürekli parazit cızırtı, radyolar bile cızırtı yapmadan çekmiyorken ondan nasıl müzik dinlemeyi düşünüyorsun artı büyük şehirde yaşıyorsanız hiç verim alamazsınız boş radyo frekansı yok gibi bir şey.

Hocam ses sisteminden ziyade önceliğim istediğim şarkıları çalabilmek esasında..Aracı genelde boş frekansların aşırı fazla olduğu bir kesimde kullanıcam , arada kocaeliye gidicem birtek orda sorun olur diye düşünüyorum.Sadece fikir edinmek adına onu koydum oraya , önceliğim dediğim gibi istediğim şarkıyı güzel bi şekilde çalabilmek..

Teşekürler hocam

• quote:

Hocam yorumların için teşekür ederim..Aynı sistemi aşağı yukarı bende düşünüyorum fiyat daha uygun olduğu için.Ben aracı yeni adlığım için çok fazla inceleme şansım olmadı donanım konusunda.Sade görsel olarak bikaç şey var kafama takılan onları sormak istiyorum.Aşağıda sizin resimde bir nokta işaretledim , ekranın alt kısmı..Benim aracta tam o noktalarda klima kontrol paneli var acaba bu ekranı yerleştirirken klima kontrol panelini aşağıdaki boş bölmeyemi kaydırıyolar ?

Ayrıca aracınız kac model bilmiyorum ama vitesin cevresi cam kontrol tuşlarının olduğu noktalar ile küllük kapağının üzeri resimden gayet temiz görünüyor..Aracımın bahsettiğim bölgeleri biraz soyulmuş oralara bi kaplama tarzı birşey olurmu ?

Teşekürler hocam ilgine

Teybin Montajını ben kendim yaptım.Geri Kamera bağlantısı, GPS anteni , TV anteni, arkaya kablo çekimi anfi kablosu çekimi birkaç saat sürdü. (En güzel yanı akü bagajda olduğu için anfiye enerjiyi kolaylıkla sağlayabiliyoruz).. Üsttteki klima panieli tırnaklıdır. Plastik tornavidayla çektinmi çıkar. Alttaki gözlük kabıda öyle. Ancak klima paneli alta tam oturmuyor. Birkaç mm küçük geliyor. Ben iki yanına şeffaf çift taraflı bant koydum arkadan 5 tane soketi var onları aşağı aldım ve yerine koydum. 6 aydır herhangi bir oynama sorun vs çıkartmadı. Diğer sorunuza gelince küllük ve dörtlü düğmesi çerçevesi soyulması tüm e46 larda kroniktir. Benim aracımda aldığımda öyleydi. Kaplama çözüm olmaz kabarık durur. Ben Çerçeveyi ve küllüğü söküp komple zımparaladım ve mat siyaha boyadım. Fabrikasyondan daha orjinal oldu. Aracıma gözüm gibi bakarım :) e46 candır. Hayırlı olsun aracınız

• O kadar becerikli ve bilgili değilim montajı kendim yapamam kesinlikle buna eminim :) Bahsettiğim sorunun çözümünü çok güzel bulmuşsunuz malesef ben onuda halledebileceğimi düşünmüyorum o şekilde cesaretimde yok..Aracta yeni alınınca cekiniyo insan doğal olarak..Maşallah aracınıza belli ediyo kendini zaten Daha iyisi sizlerin olsun hocam teşekürler yardımlarınız içinde.Aracımı bilen yerlere emanet edicem mecburen

Artı olarak 2001 model aracta olması normalmidir dörtlülerim yanmıyor , aynalar tuşa basınca kapanıyor sol ayna açılırken takılıyor artı olarak birde cam yıkama suyunu cama fışkırtamıyorum..Midem bulandı biraz ciddi bir sorun değildir bunlar umarım..

Hocam bunlar son sorularım sizede zahmet oldu kusura bakmayın

• quote:

O kadar becerikli ve bilgili değilim montajı kendim yapamam kesinlikle buna eminim :) Bahsettiğim sorunun çözümünü çok güzel bulmuşsunuz malesef ben onuda halledebileceğimi düşünmüyorum o şekilde cesaretimde yok..Aracta yeni alınınca cekiniyo insan doğal olarak..Maşallah aracınıza belli ediyo kendini zaten Daha iyisi sizlerin olsun hocam teşekürler yardımlarınız içinde.Aracımı bilen yerlere emanet edicem mecburen

Artı olarak 2001 model aracta olması normalmidir dörtlülerim yanmıyor , aynalar tuşa basınca kapanıyor sol ayna açılırken takılıyor artı olarak birde cam yıkama suyunu cama fışkırtamıyorum..Midem bulandı biraz ciddi bir sorun değildir bunlar umarım..

Dörtlüler yanmıyorsa ilk bakacağın yer dörtlü düğmesi olsun. Düğmenın içi tırnağından kurtulup içeri kaçabiliyor. Bir kez başıma geldi tırnagından çıkmış. Dörtlü ve kapı kilitleme düğmesi ikisi grup olarak çıkıyor. Ya vites körüğünü yerinden çıkartıp el freni konsolunu sökeceksiniz yada çok ince uçlu bir tornavidayla dörtlü düğmesini yukarı çıkartacaksınız..Düğme sağlamsa oto elektrikçiye gitmesinde fayda var..Ayna takılması dişlilerden kaynaklanıyor. Dişlilerin değişmesi lazım..
    Bu dişlilerden edinmeniz lazım . Tabi birde sağlam usta..

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-bmw-e46-katlanir-ayna-tamir-takimi-153002216/detay

Far suyu çalışmıyorsa motoruna bakılacak oda elektrikçinin işi. Buyuk ihtimalle fişi oksit yapmıştıryada motoru değişecek. Kısaca tüm sorunların elektrikçide bitiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: husam74

quote:

O kadar becerikli ve bilgili değilim montajı kendim yapamam kesinlikle buna eminim :) Bahsettiğim sorunun çözümünü çok güzel bulmuşsunuz malesef ben onuda halledebileceğimi düşünmüyorum o şekilde cesaretimde yok..Aracta yeni alınınca cekiniyo insan doğal olarak..Maşallah aracınıza belli ediyo kendini zaten Daha iyisi sizlerin olsun hocam teşekürler yardımlarınız içinde.Aracımı bilen yerlere emanet edicem mecburen

Dörtlüler yanmıyorsa ilk bakacağın yer dörtlü düğmesi olsun. Düğmenın içi tırnağından kurtulup içeri kaçabiliyor. Bir kez başıma geldi tırnagından çıkmış. Dörtlü ve kapı kilitleme düğmesi ikisi grup olarak çıkıyor. Ya vites körüğünü yerinden çıkartıp el freni konsolunu sökeceksiniz yada çok ince uçlu bir tornavidayla dörtlü düğmesini yukarı çıkartacaksınız..Düğme sağlamsa oto elektrikçiye gitmesinde fayda var..Ayna takılması dişlilerden kaynaklanıyor. Dişlilerin değişmesi lazım..
    Bu dişlilerden edinmeniz lazım . Tabi birde sağlam usta..

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-otomobil-arazi-araci-bmw-e46-katlanir-ayna-tamir-takimi-153002216/detay

Far suyu çalışmıyorsa motoruna bakılacak oda elektrikçinin işi. Buyuk ihtimalle fişi oksit yapmıştıryada motoru değişecek. Kısaca tüm sorunların elektrikçide bitiyor

Hocam çok çok teşekür ederim.Genel bi bakımdan gecireceğim kısmetse sağolun hayırlı aksamlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.