Şimdi Ara

2001-2007 X5'lerde Müzik Sistemi Değişimi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum bildiğinz üzere, 2001-2007 modeller arasında X5 lerde orta konsolda geniş ekran bir sistem(altında kasetçaları olan) veya Direk CD Girişi ve altında ince uzun bir ekran barındıran bir sistem bulunmakta. Bunları yeni nesil ve eskisinin yerine direkt uyacak hangi sistemlerle değiştirebilirim diye bir süredir araştırma yapıyorum. Bazı Web sitelerinde "Bmw X5 Series Replacement DVD, GPS Multimedia System" olarak bazı ürünler buldum..

Bu tür ürünleri türkiye'de nerede temin edebiliriz? İnternet siteleri varmıdır? ben yurt dışında (Türkmenistan'da) olduğum içn Türkiye'ye kısıtlı zamanlarda gelebiliyorum. bu nedenle internet üzerinden araştırma yapıp sipariş verebileceğim bir site önerebilirmisinz?? Ben istanbuldan - Türkmenistan'a nakliyesin kendim halledebiliyorum. Buraya gönderebilecek biyer olmak zorunda değil yani...

Bulduğum sistem aşağıdaki şekilde; bunun gibi bişeyler aramaktayım.
    Usb, Bluetooth vs ile iletişim kurabilen, DVD oynatabilen, (dokunmatik olup olmaması çok önemli değil), arkaya kamera bağlantısı olan, GPS te olmasa olur bir sistem lazım bana

2001-2007 X5'lerde Müzik Sistemi Değişimi

alet baya yetenekli,

quote:

1,7.0 inch digita car dvd player(800*480),subwoofer output,connect the original car subwoofer
    2,high speed camera alert function Or connect reversing radar function
    3,CDC: compatible for original 6 CDC or 10 CDC
    4,DVB-T (30km/per hour,DVB-T Areal is required Click here> )
    5,E-book function--E-book:read,browse pics and games
    6,steering wheel control(CAN BUS+air conditioner agreement)
    7,Bluetooth:BT-music,phonebook,call
    8,Mucic:MP3,MP4,IPOD
    9,TMC optional:Traffic Message Channel
    10,Tire Pressure Monitoring System:compatible for those which with tire pressure monitoring function cars
    11,SD card:store NAV software or multi-media document.support new type SDHC card,biggest 32GB
    12,offer USB-HOST1.1 Jack,can read U disc,card reader
    13,the language of OSD have 17 kinds: English,German,French,Spanish,Dutch,Hungarian,Czech,Danish, Norwegian,Swedish,Portuguese,Italian,Finland,Roumania,Greek,Russian,Poland
    14,Radio Area:China,USA,Latin America,Europe,Ressia,Japan
    15,Compatible with DVD,VCD,CD,MP3,MPEG4,CD-R,WMA and JPEG playbacks
    16,Built-in FM/AM Radio, RDS, movie,Time, calendar

Navigation Software

1,WinCE.net 5.0 CORE
    2,Built in GPS--17 lanugages can be choose:English,German,French,Spanish
    ,Dutch,Hungarian,Czech,Danish,Norwegian, Swedish,Portuguese,Italian,Finland,Roumania,Greek,Russian,Poland
    3,GPS dual zone function
    4,Navigation PCB:COM2,Baud Rate:9600bps,The path of storageing SD Cards map:Storagecard*.exe;The path of storageing NandFlashs map :NandFlash*.exe.
    5,support map:Igo 8 - 2009/2010 mapping. - comes pre-loaded.

Bu konuda önerilerinizi bekliyorum.

• Bu konuda kimsenin bir bilgisi yok sanirim

bir tane gittigidiyorsa markasi belirsiz bisey buldum o da 1.900 TL cekmis, aklini yemis sanirim...
  • Yokmu bilen goren duyan
  • hocam ekrancıları fln dolaş.. bin tane marka var bin tane model var.. genel bir piyasa araştırması yap..

X5 için çok fazla model yok.. neden dersen çünkü biraz eğimli bir tasarıma sahip.. ya da ben öyle hatırlıyorum..

para sıkıntım yok dersen kesinlikle ALPINE marka bir ekran öneririm...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2010 YENİ DOBLO SES SİSTEMİ
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.