|
|

|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr3kans -- 2 Ocak 2009; 15:29:05 > |
|
|
|
yaklaşık 5 senedir kullanıyorum.Bu araçtan aldığım tadı hiçbir araçtan alamadım.1.6 motor kullanmayı bilirsen yeter de artar.gavurlar bu üniteye bulletproof yani kurşun geçirmez der.Bu kadar büyük bir konfor ve yol tutuşunu bir arada sunan hiçbir araç görmedim tanımadım üst segment araçlar dahil.Mühendisliğin top noktası. artık bu kadar iyi mühendislikle araçlar üretilmiyor.elektronik sihirbazlığıyla araçlar hızlı bir şekilde piyasaya sunuluyor.İmkanınız varsa bulun temizinden ömürlük kullanın torununuza bırakın.LPG uyumu çok iyi ve yedek parça,usta sorunu yok.Sorusu olan ulaşabilir bana kalın sağlıcakla. |
|
Bu konuya 10-15 yıl önce yorum yapsaydınız kabul edilebilirdi, ama bahsettiğiniz araçlar 1997, 1998 model falan, yani 25 yıllık!!!!!!! Alacağınız 25 yıllık aracı ancak Türkiye'deki küçük illerde, köylerde, taşralardaki tipler satın alır. Sadece Cumartesi Pazar ilçe pazarına 1-2 km yol yapıp evine gelenler... 25 yıllık aracı al bakalım Istanbul'da günlük kullan, işine git gel... her ay sanayide yedek parça ararsın, Istanbul'da günlük kullanan yılda 20 bin km den fazla yapıyor... Bahsettiğiniz araçlar ekonomik ömrünü 3 defa doldurmuş araçlar, ayrıca araç sadece motordan ibaret değildir, o araçtaki her parça 25 yıllık! |
|
Hocam katılmıyorum size,bakımlı araç ne yolda bırakıyor ne parça istiyor.Birinci kanıtı benim bu durumun hala kullanıyorum aracımı severek.Sıfır araç alıp yetkili servis kapısında sürünen,kasko ücreti yıllık motosiklet ücreti kadar para veren insanlar tanıyorum.Sıfır araç iyi 2.el kötü mantığı kesinlikle doğru bir düşünce değil. |
|