Şimdi Ara

2001 1.4 16v poloya lpg önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 2001 model polo 1.4 16v comfortline aldım.ayda 2000 km yapıyorum corsanın benzini öldürüyor beni ve corsama kıyamıyorum o yüzden poloya lpg takıp onla okula flan gitmeyi düşünüyorum.hangi lpg kitini önerirsiniz daha dogrusu duydugum kadarıyla kitten ziyade takan usta önemliymiş ankarada nerede taktırabilirim?saygılar

• Selamlar ben de geçen cumartesi 2001 model 1.25 16v Ford Fiesta'ma BRC marka lpg kiti taktırdım. 2 gün geçti, temiz bir montaj yapıldı ben memnunum.
    Uzun süre ben de araştırma yaptım. Küçük motorlu araçlar için markadan ziyade için montajın kaliteli olması önemli. daha doğrusu montajın ve kalibrasyonun düzgün olarak yapılması en önemli nokta. Marka olarak BRC seçmemin nedeni ise. 2A yetkili bir serviste montaj yapılırsa, 2 senelik garanti süreci boyunca hangi ilde olursa ol 2A ile anlaşmalı servisler garanti kapsamındaki işlemleri yapıyorlar. Yani BRC'de (2A'da) servis/hizmet ağının genişliği benim için büyük bir artı idi.

Ben Ankara'ayım PROSER'de taktırdım BRC'yi. Önceden randevu almak gerekiyor çünkü bir günü tamamen tek araca ayırıyorlar. Özenerek iş yapıyorlar. İşi kalitesindan ilk aşama memnunum ama tabiki kullanım süresi üzerinden vakit geçtikçe artısı eksisi daha belli olacak.

Bu arada ada 2000 km gayet iyi bir mesafe zaman kaybetmeden LPG'ye geçmelisin.
    Şahden, BRC'nin geniş servis ağı ve tüm günü aracıma ayırmaları nedeni ile ben PROSER'i tercih ettim.
    Tavsiye ederim.

• hocam zaman ayırıp cevap verdiginiz için teşekkür ederim.Öncelikle nerede taktırdınız PROSER nerde?ayrıca kaca taktırdınız?bende brc düşünüyordum ayrıca.herhangi bir problem yasadınız mı bugüne kadar.saygılar
  • Forumda birbirimize yardımcı olmak görevimiz.
    Proser Şaşmaz'da. web adresi de varmış (şimdi google'dan arattım çıktı :))http://www.pro-ser.com.tr
    Ben giderken 1450 / 10 taksit olarak gittim, 1450 / 12 taksit şeklinde ödedim. Ama bu taksit olayları bankalara bağlı olduğu için sürekli değişiyormuş.
    Arayıp kendin de fiyat alabilirsin.
    Sorun konusunda ise söyleyebilkeceğim çok birşey yok henüz 4 gün oldu. Mesela bu sabah evden çıkarken sıcaklık -2/-3 derece gibi idi. Çalıştırdım aracı, 2 km kadar gittikten sonra ışıklarda durduğumda farkettim gaza geçtiğini (farketmedim gaza geçişini).
    Dolayısı ile memnunum, ilerleyen kilometrelerde gene yazarım foruma.

Selametle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.