Şimdi Ara

2000Tl, Sadece Kasa, Oyun Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konu açmıştım birkaç gün önce, bütçem düşüktü, intel sistem istemem üzere birazcık daha artırdım bütçeyi. Monitör yok, sadece kasa 2000TL oyuncu bilgisayarı. Daha kaliteli olduğu için Intel istiyorum, AMD daha iyi performans verse de bu civarda.

• https://store.donanimhaber.com/0c/09/09/0c09092716ba4b767ef4184538c4da25.jpg

Arkadaşlar şöyle bir sistem topladım ama, hafta sonu indirimi ile ne kadara gelir ve parçlar uyumlu, iyi midir?
     2000Tl, Sadece Kasa, Oyun Bilgisayarı

• Eğer O.C yapmayacaksan

anakartı:http://www.vatanbilgisayar.com/h87-plus-intel-h87-soket-1150-ddr3-1600mhz-sata-30-usb-30-hdmidvi-anakart.html bunla

işlemci:http://www.vatanbilgisayar.com/core-i5-4570-soket-1150-32ghz-6mb-cache-22nm-islemci.html bunla

değiştirebilirsin.2000 lira civarına gelmiş olur.Ekran kartının da MSI olan modeline bi göz at. Deneyimli arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: TechNopaT

Eğer O.C yapmayacaksan

anakartı:http://www.vatanbilgisayar.com/h87-plus-intel-h87-soket-1150-ddr3-1600mhz-sata-30-usb-30-hdmidvi-anakart.html bunla

işlemci:http://www.vatanbilgisayar.com/core-i5-4570-soket-1150-32ghz-6mb-cache-22nm-islemci.html bunla

değiştirebilirsin.2000 lira civarına gelmiş olur.Ekran kartının da MSI olan modeline bi göz at. Deneyimli arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır.

OC yapmayı düşünmüyorum, önerileriniz için teşekkürler. Hafta sonu indirimi gibi bir şey vardı sanırım, yukarıdaki sistem o indirimle kaça gelicek onu merak ettim. Ben 3-4 yıl sonra komple bilgisayar almak yerine birkaç ekleme ile devam etmek istiyorum. Sistemi intel almam ve anakartı pahalı bir şey seçmemin nedeni bu aslında. Anakart iyi olursa yeni alacağım parçalarda çok sıkıntı çekmem herhalde. Sizin dediğiniz değişiklikleri yaptığımda performansta çok değişiklik olmayacak herhalde?

• Anakart farkından dolayı performansta bir düşüş olmaz ama 4670K 4570 den üstün bi işlemci.F/p olarak bakılırsa 4570i tercih ederim ben ama fiyat önemli değil diyorsanız 4670K yı alın, kafanız rahat olsun.İlerde de o.c yapmayı düşünmüyorsanız direk 4670i de alabilirsiniz.Bildiğim kadarıyla hız aşırtma imkanı dışında bir farkları yok ve 50 lira civarı daha ucuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TechNopaT

Anakart farkından dolayı performansta bir düşüş olmaz ama 4670K 4570 den üstün bi işlemci.F/p olarak bakılırsa 4570i tercih ederim ben ama fiyat önemli değil diyorsanız 4670K yı alın, kafanız rahat olsun.İlerde de o.c yapmayı düşünmüyorsanız direk 4670i de alabilirsiniz.Bildiğim kadarıyla hız aşırtma imkanı dışında bir farkları yok ve 50 lira civarı daha ucuz.

Tamam hocam, biraz aşacak galiba 2000'i hafta sonunda. O yüzden ana kartı düşürebilirim, işlemci böyle kalsın istiyorum. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucuklukahve

Arkadaşlar konu açmıştım birkaç gün önce, bütçem düşüktü, intel sistem istemem üzere birazcık daha artırdım bütçeyi. Monitör yok, sadece kasa 2000TL oyuncu bilgisayarı. Daha kaliteli olduğu için Intel istiyorum, AMD daha iyi performans verse de bu civarda.

GIGABYTE
    970A-UD3P AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2000MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart
    249 TL

AMD
    FX X8 8320 SOKET AM3+ 3.5GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI
    419 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    232 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    155 TL

ZALMAN
    Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    123 TL

CORSAIR
    VS SERİSİ 550W GÜÇ KAYNAĞI
    155 TL

MSI
    GTX760 Twin Frozr Gaming O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidi GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    645 TL

Toplam : 2000 TL

Hayırlı olsun, bir sıkıntın olursa çekinmeden sorabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bütçeye illa ki AMD diyorsunuz yani Yukarıdaki benim yazdığım sistemle arada ne kadar performans farkı olur? Ana kartı çok abartmışım, onu değiştireceğim.
  • quote:

Bu bütçeye illa ki AMD diyorsunuz yani Yukarıdaki benim yazdığım sistemle arada ne kadar performans farkı olur? Ana kartı çok abartmışım, onu değiştireceğim.

evet aynen

280 lira daha veriyorsan aynı sistemin intel olanı atarım

ama o zamanda ekran kartı 760 biraz düşük kalır aynı paraya amd ' de 280x vaporx var sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Bu bütçeye illa ki AMD diyorsunuz yani Yukarıdaki benim yazdığım sistemle arada ne kadar performans farkı olur? Ana kartı çok abartmışım, onu değiştireceğim.

evet aynen

280 lira daha veriyorsan aynı sistemin intel olanı atarım

ama o zamanda ekran kartı 760 biraz düşük kalır aynı paraya amd ' de 280x vaporx var sen bilirsin.

İşlmeciyi Intel yapıp, ekran kartını amd yapsak nasıl olur?
  • quote:

farketmez parayı yükseltmen lazım.

ya işlemci amd ekran kartı 280x olacak

ya işlemci intel ekran kartı 760 olacak max bütçe 2250 civarı ise
  • quote:

quote:

Tamam hocam, teşekkürler. 2200 civarı ise bir de Intel alabilir miyim? Sizi de çok yordum, kusura bakmayın.
  • quote:

quote:

quote:

Tamam hocam, teşekkürler. 2200 civarı ise bir de Intel alabilir miyim? Sizi de çok yordum, kusura bakmayın.

MSI
    Z87-G43 Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI Anakart
    317 TL

INTEL
    Core i5 4670K Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm İşlemci
    616 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866 MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    232 TL

SEAGATE
    3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    155 TL

ZALMAN
    Z3 PLUS MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    121 TL

CORSAIR
    VS SERİSİ 550W GÜÇ KAYNAĞI
    155 TL

ASUS
    GTX760 DirectCU II O.C. GDDR5 2GB 256Bit Nvidia GeForce DX11.1 Ekran Kartı
    645 TL

Toplam : 2250 TL

Hayırlı olsun, bir sıkıntın olursa çekinmeden sorabilirsin.

Tartışmasız, bu paraya en iyi intel-nvidia sistemidir.

• Hocam 550W sıkıntı çıkarmaz değil mi ?
  • quote:

Hocam 550W sıkıntı çıkarmaz değil mi ?

hayır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.