Şimdi Ara

2000TL -2500 TL arasında tv tavsiyesi_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2000-2500 TL arasında Bilgisayar ,playstation oynayabileceğim usb den bütün filimleri izleyebileceğim alt yazı ve codek sorunu olmayan özellikle dahili hd uydu alıcısında kanal geçişleri hızlı olan ( Lg modellerinde bu kusur mevcutmuş) İşletim sistemi hızlı takılmadan internete gireceğim 3d smart Tv tavsiyelerinizi yazarsanız sevinirim.. Tşkler

• Arkadaşlar yokmu cvp veren _?
  • Hocam ne bu acele ? Henüz hepsini iyi yapan bir tv üretilmemiş demek ki. Üretilsin yazarlar arkadaşlar.
  • SAMSUNG UE48H6470 incele istersen
  • Başka yardımcı olacak arkadaş varmı bu konuda _? Acil...
  • Yaklaşık 1 aydır tv araştırıyorum. Temmuz ayı gibi tv ihtiyacım olacak, şimdiden girişim dedim iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. Tv seçmek gerçekten zormuş. İstediklerinin hepsini iyi yapan bir tv ben rastlamadım. Varsada benim limitim üstü olduğu için incelememişimdir (max 2.500TL). İlk önce LG 42lb730v de karar kıldım. Kağıt üstünde istediklerinin hepsini en iyi yapan televizyon gibi gözükse de okuduklarım beni lg nin 2014 serisinden soğuttu. Sonrasında ps4 için sony lerde karar kıldım ama w815 in 42" lik paneli 50hz olduğunu öğrendiğimde sony den de soğudum. Ben en son philips 47pfk7109 da karar kıldım ama temmuza kadar ne olur bilemem. Şu anda alsam %90 bu tv yi alırdım.

Okuduğum kadarıyla philips 47pfk7109 un özellikleri;

-3d si lg den farksız (lg nin 3d performansı çok övülüyor)
    -Kendi klasmanında en keskin görüntüye sahip
    -Panelde lekelenme, alt üst kısımlarda renk farkı yada ışık hüzmesi yaşayan duymadım ya da varsa da nadirdir ben rastlamamış olabilirim.
    -Media player olarak bir sıkıntısı yokmuş bu seride. Her formatı oynatabiliyor. Bilgisayar bilgim becerim iyidir bir problem çıkarsa 1-2 cambazlıkla çözerim sanırım.
    -Ambilight özelliğini seviyorum (tercih meselesi)
    -PS4 de input lag 40ms civarında diye okudum. Sanırım görüntü iyileştirmelerden bir iki feragatla dahada düşürülebilir.
    -Kanal geçişleri ve smart özelliği hızlı değilmiş. Kullanmadığım için bilemiyorum. Çok tv izlemediğimden hatta neredeyse hiç izlemiyorum benim için sorun değil. Çok kafaya takarsamda harici bir uydu alıcı (dreambox vs) bu olayı çözerim gibi geliyor.

Sonuç olarak ben Philips 47pfk7109 öneririm. Fiyatı genel anlamda 2.399TL civarında. Bazen teknosa da kampanya vs. ile aynı fiyata sound bar hediyeli alınabiliyor. Bazende 1.999TL ye sadece tv yi verebiliyorlar. İyi takip etmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherokee -- 13 Kasım 2014; 17:11:01 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yardımcı olan arkadaşlardan allah razı olsun
  • Baska tavsiyede bulunacak olan kardesimiz varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 42lb670,42lb730 tavsiye ederim.bulabiliyorsaniz 40h7000 samsungta cok iyi tvdir.karar sizin

• LG almayı düşünmuyorum çok şikayet var dîye biliyorum başka tavsîyesî olan arkadaşlarim varsa rica etsem yorumlarinizi bekliyorum alınca pişman olmayacağım bir tv olsun yeter aklimda sonyw815 ile samsunguh6900 var bugun almayi dusunuyorum acillllll

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.