Şimdi Ara

2000 YTL üst sınırla alınabilecek en iyi notebook hangisidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başlıktan da çok net anlaşılabileceği gibi 2000 ytl üst sınır olmak şartıyla kendime bi notebook almak istemekteyim.. Bi ön araştırma yaptım ama kendimi tatmin edemedim. Burdaki tecrübeli arkadaşlardan bana yardımcı olmalarını istiyorum.. Alacağım notebookta Catia, Abaqus, Ansys, Solidworks gibi CAD CAM programları ve 3 boytulu analiz programları kullannacağım. Bunu da gözönünde bulundurun diyor şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler ediyorum..

Kalın sağlıcakla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superaxi -- 26 Aralık 2006; 23:45:21 >

• Şööle görsel bi şiiler katalım.. Biraz araştırdım uygun 2 notebook buldum kendime..

1. ASUS F3JC C2DUO 1.83 1GB 100GB XPH 15.4''
    2. BENQ JOYBOOK P52 AMD TRU 64X2 1GB 100GB 15.4WX

Teknik özelliklere bakıldığında benq öne çıkıyo özellikle Ati Radeon X1600 grafik kartıyla.. Ama sonuçta benq. Biraz güven sorunu oluşuyo tabi.. Asus ta ise C2D var . Onu da gözardı etmemek lazım.. Asus kaliteli sağlam ve güvenilir ama Benqde de sağlam özellikler var.. Kaldım arada.. Kalite mi??, Özellik mi??

Karşılaştırma:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superaxi -- 27 Aralık 2006; 2:32:22 >

• ASUS u tavsiye ederim, alacaksanda nova dan al 1199$+kdv ye 12 taksit yapıyolar bayrama kadar da geçerli imiş.
  • bu ikisi arasında tabi ki ASUS derim ben.
  • kardeş makinaların ikiside çok iyi, tam aradığım gibiler çünkü bende aynı amaçlarla bi laptop arıyorum. Sen bu fiyatları nereden buldun? Benim bulduğum fiyatlar bunlardan 50-60 $ daha pahalıda aynı makinalar için.
  • Bu ozelliklere ve karsilastirmaya gore, Asus.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asus elbette daha iyi gibi duruyor ama asus un bir mavi ekran sorunu bulunuyormuş. Forumdada bununla ilgili birçok konu var. Çok kararsız kaldım. Bunların yanında birde MSI M675 ve Asus A6Tc var özellikleri çok benzer olan. Mavi ekran sorunuyla karşılaşmayanda yok gibi. offff sinir bozucu
  • asus güvenilir bir marka ama bence öyle ahım şahım da bir marka değil bana göre özellik olarak bakarsan benq u bir adım önde bende benq p52 yi ciddi bir biçimde incelemeye aldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.