Şimdi Ara

2000 YTL'lik Çok Uygun Güzel Bir Sistem!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KASA: COOLER MASTER RC-690 PSU600W ATX SİYAH / FİYAT: 255,18 YTL

ANAKART: GIGABAYTE EP45C-DS3R P45/ICH10R DDR2/DDR3 1600FSB / FİYAT: 232,73 YTL

İŞLEMCİ: INTEL CORE2 DUO E8500 3.16 GHZ 64BIT 6MB CACHE 1333FSB 45NM PENRY / FİYAT: 327,45 YTL

EKRAN KARTI: ATI SAPPHIRE HD4870 512MB GDDR5 256BIT / FİYAT: 479,38 YTL

BELLEK: OCZ 2 GB (2x1) 1066MHZ DDR2 KIT REAPER - HPC / FİYAT: 125,38 YTL

HARD DİSK: SEAGATE 500GB 32MB SATA2 7200.11 NCQ HARDDİSK / FİYAT: 120,95 YTL

DWD WRITER: LG GH22NP20 22X SİYAH DVDRW IDE / FİYAT: 45,31YTL

MONİTÖR: 22" GENİŞ EKRAN 2232BW 2MS 1000:1 DVI LCD / FİYAT: 428,45 YTL

KLAVYE: LOGITECH MX3200 LAZER KABLOSUZ DESKTOP / FİYAT: 142,50 YTL

TOPLAM FİYAT: 2157 YTL

Arkadaşlar Bu PC'yi Almayı Düşünüyorum, Fikirleriniz Nelerdir? Benim Görüşümce Çok Uygun Gayet Güzel Bir Sistem! PC Alacak Arkadaşlar Kesinlikle Bu Topladığım Sistemi Almalarını Tavsiye Ediyorum!..

Sizin Görüşlerinizi Bekliyorum, İyi Günler!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrmWBz1 -- 28 Eylül 2008; 22:30:59 >

• aynı şekilde açılmış üçüncü başlık. sanırsam daha önce parçalar için yorumları aldınız. hala aynı şeyleri görüyorum
    çok pahalı kasa çok pahalı klavye ve aynı fiyata daha iyileri varken kötü seçilmiş bir monitör
  • http://forum.donanimhaber.com/m_26783223/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_26760035/tm.htm

bunlar da diğer başlıklarınız. eğer forumla dalga geçmiyorsanız oralara da bakabilirsiniz tavsiyeler için,

kolay gelsin
  • fiytlar çok pahalı.
    nerden bu parçalar?
  • Teşekkür Ederim!..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrmWBz1 -- 28 Eylül 2008; 2:37:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrmWBz1

Klavye İyi Kasa'da Güzel Masam'da Şov Yapmak İstiyorum Belki Kardeşim Hey ALLAHIM

Yardımcı olup parayı "şov amaçlı" sokağa atmanıza engel olmaya çalışanlara karşı bu üslubu takınacaksanız burda konu açmanıza gerek yok gidip zaten almayı kafaya koyduğunuz sistemi alın. Hem yardım isteyip hemde sizin iyiliğinizi düşünerek önerilerde bulunanları kırmazsınız, sadece paranızı çöpe atarsınız hiç olmazsa.
  • O zaman bize sormanın ne manası var.
    sana cevap yazanda kabahat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrmWBz1

Klavye İyi Kasa'da Güzel Masam'da Şov Yapmak İstiyorum Belki Kardeşim Hey ALLAHIM

O zaman buraya neden soruyorsunuz ki? gidin en şık görüneni alın. İşlevsellik ve ekonomi sizin için önemli değil anlaşılan.
    forum kullanmaktan ve konuşma adabından da bihabersiniz gördüğüm kadarıyla allah kolaylık versin ne diyelim
  • Yarın 1500YTL olacak sistem varmı iddiaya giren
  • Ben Giriyorum Nesine Abisi ?
  • Ha yani bir daha konu gelicek , onu haber verdinya çok teşekkü ederiz
  • bunun 500 ytlye kadar yolu var. arkadaşlar bari bütün fiyat aralığında bir sistem tavsiye edin de yeni konu açmasın
  • Benim sölediklerimin hepsini uygulamışsınız.Bir kaç şey daha söyliyeyeim.Güç kaynağını 600w yapın.Monitörüde PHILIPS 190CW8FB yapın.Bna akalırsa kasa gereksiz ama size kalmış.Herneyse siz sistem falan almıyacaksınız herhalde
  • arkadaşlar fiyat pahalı olabilir bende 3.200 ytl lik bi sistem için forumdan bir tavsiye istemiştim demedikleri kalmadı. Ama herkesin bütçesi sizinle aynı değil sokakta gördüğünüz range rover a hahah 2yıl sonra fiyatı düşecek gözüyle mi bakıyorsunuz. Fiyat olarak bakmanız dalga geçmenizde yanlış yok iddaa ya giren var mı demiş birisi. Para senin paran mı? İsterse 10 milyarlık toplar senden istediği bu değil. Zenginin malı gerçekten züğürdün çenesini yorarmış.
  • açıkçası bu forumda böle gereksiz konuşmaların yapıldığını görmek beni biraz rahatsız etti... ÜStüme vazife değil kusuruma bakmayın ama yazmadan da geçemedim .. Herkesin hür iradesi elbette var ve almak istediğini alır bütçesi el verdiğince.. Fakat genel üslup olarak birbirimizi kırmadan güzel bir şeyler yapabilirsek de daha güzel olur düye düşünüyorum. Zenginin bilmemnesi fakirin bilmemnesi , kişisel şova yönelik hareketler , karşı taraftan iddaalaşmalar , bunların hiç birisi hoş değil . Bu arada herkesin de bayramı mübarek olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.