Şimdi Ara

2000 TL Sistem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitör dahil en fazla 2000 tllik sistem önerilerinizi bekliyorum.

İşlemci,ram,kasa,harddisk,monitör tercihlerim bunlar ;
     2000 TL Sistem

Asus hd7870 düşünüyordum ama stokta kalmamış ve anakart olarak karar veremedim.OC felan hiçbi şey yapmayacağım toplayıp dokunmadan bişeyine kullanacağım bilgisayarı.Tamamen oyun amaçlı topluyorum pc'yi ona göre tavsiyelerde bulunursanız sevinirim.

SSD olmasada olur.
    +100 lük bi oynama olabilir en fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cresent -- 30 Mart 2013; 14:31:49 >

• Anakartta gd55 ile g46 arasında kaldım dediğim gibi oc yapmayacağım gd55 gereksiz mi olur bu yüzden ?
    Ekran kartında ise SAPPHIRE HD7870XT i beğendim. Ama bazı yerlerde physx oyunu oyun yapar diyor aklım nvdia'ya kaymıyor değil.
  • MSI
    970A-G46 AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 2133MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 ANAKART
    162 TL

AMD
    FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nn İşlemci
    396 TL

GSKILL
    8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram
    140 TL

COOLER MASTER
    RC-K380 600W MIDT ATX PENCERELİ SİYAH KASA
    223 TL

SEAGATE
    3.5" 500GB Barracuda Sata 3.0 16MB Cache 7200Rpm Harddisk
    122 TL

SAPPHIRE
    HD7870XT GDDR5 2GB 256BIT AMD RADEON DX11.1 EKRAN KARTI
    516 TL

ASUS
    23.6" VS247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR DVI var
    436 TL

Toplam : 1995 TL.

Bu fiyata en iyi F/P budur diyorum aksini iddia eden kanıtlasın.

Oc yapmayacaksan anakart gayet yeterli onu bırak sistem komple yeterli. %25 fiyatlar bunlar %30 da daha da düşer.

Buyrun ben sürekli araştırıyorum benim önerilerimi rahatlıkla dinleyebilirsin ben önerdiğim her parçayı mutlaka araştırmışımdır
    veya kullanmışımdır uyumu stabilitesi vs.. bu sistem her türlü işini görür.Günümüz oyunları en yüksek ayarda donmadan oynarsın masaüstü işlemlerinide donmadan yaparsın.
    Her açıdan seni mutlu edecek bir sistemdir. Bir sorun oldumu çekinmeden sorabilirsin istediğinede sordurabilirsin.

• Dostum tavsiyen için çok teşekkürler zaten parçaları seçmemde büyük katkın oldu kasa 300r değilde neden cooler master açıklarmısın, birde işlemciyi fx6300 e çekip gtx660 alsak nasıl olur yanlış mı düşünüyorum yoksa ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cresent

Dostum tavsiyen için çok teşekkürler zaten parçaları seçmemde büyük katkın oldu kasa 300r değilde neden cooler master açıklarmısın, birde işlemciyi fx6300 e çekip gtx660 alsak nasıl olur yanlış mı düşünüyorum yoksa ?

oynama böyle güzel o fiyata daha iyisi olsaydı ben yazardım zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 30 Mart 2013; 16:02:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Dostum tavsiyen için çok teşekkürler zaten parçaları seçmemde büyük katkın oldu kasa 300r değilde neden cooler master açıklarmısın, birde işlemciyi fx6300 e çekip gtx660 alsak nasıl olur yanlış mı düşünüyorum yoksa ?

http://forum.donanimhaber.com/m_73373477/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73373477

buraya da bi bakabilirmisin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Öyle diyorsan tamam.Peki sence physx hakkında söylediğimle ilgili senin düşüncen nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20 TL YE SİSTEM
    8 yıl önce açıldı
    4000 tl monitör dahil sistem
    4 yıl önce açıldı
    20.000 TL Sistem tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.