Şimdi Ara

2000 TL MINI ITX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi 2000 tl civarında mini itx sistem toplamayı düşünüyorum arkadaşlar. Sistemde oyun da oynanacak(Yüksek performans beklentim yok gt1030 tarzı birşey idare eder herhalde.). Kasa ne kadar küçük olursa o kadar iyidir. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximgorki4 -- 27 Eylül 2017; 19:44:22 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut sistemimde zotac 1050 ti mini var. Onu kullanmaya karar verdim, evde boşuna yatacaktı sonuçta. Bu durumda kasayı cooler master elite 110-130 yapabiliriz. HDD yi de olaya dahil edersek 1600 gibi bir fiyata kapatabilirim sistemi sanırsam.

AMD Ryzen için Türkiye'de ITX anakart yok diye biliyorum.

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Elite 130 tercih edebilirsin.

AMD Ryzen için Türkiye'de ITX anakart yok diye biliyorum.

i3 7100 almam gerekecek bu durumda sanırım. Gaming konusunda hemen hemen aynı sonucu veriyorlarmış zaten. Siz ne diyorsunuz?

Bu site siparişle ürün getiriyor. Lİnkteki kart da stokta yok zaten. 5-7 gün sonra diye belirtmiş. Garanti olarak da kendi garantisini veriyor. Garantilik bir durum olursa ne olur bilemiyorum.

Onu da düşünerek, o linkteki kart alınabilir. Aksi halde Intel alman gerek. R3 1300x ile i3 7350K oyun testleri vardı. Eşit performans vermişlerdi hemen hemen.
    Yüksek performans beklentim yok demişsin. Bu durumda i3 7100 de aınabilir, eğer ki üstteki AMD ITX kartı almazsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 28 Eylül 2017; 15:51:24 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S4 mini 210 TL
    6 yıl önce açıldı
    Mini ITX Kasa HTPC Alınık
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.