Şimdi Ara

2000 tl hasar kayıtlı peugeot 307

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu araç alınır mı 110.000 km ve 21 bin tl istiyor araba çok güzel ve 2003 den beri bu adamda satarken çok uğraştırır mı yada binerken sorun yapma ihtimali nedir. Kazasına ise bmw ile çarpışmış sağ çamurluk kırılmış sanırım hatalı oldugundan bmw nin hasar fiyatı da bu aracın sigortasına işlenmiş. peugeot dan uzak dur felan demeyin tüm usta arkaşdalarım 307 temiz olursa güzel araçtır diyor Not: Araç Sadece benzinli

• 2000 TL bir şey değil ki hocam, zaten çamurluk, tampon gibi takılıp çıkarılabilen parçalarda fazla takıntılı olmayın ki 2000 TL bir şey değil. Pert kaydı olup, pertten döndürülüp 26bine satılan 2004 corolla gördüm.

İçiniz rahat etmesi için verin bir 50 tl bilgisayar testine her şeyi ortaya çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ohan -- 13 Eylül 2014; 11:09:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.6 110luk ise asiri yakmaz, cekisi iyidir.

• cevaplar için çok teşekkürler bende öyle düşünmüştüm zaten ustamız tarafından kontrol edilcek ve makinayada sokacağız. Araç 1.6 110 bg çok yakcağıni bende düşünmüyorum ancak satma anında elimden çıkarabilir olması önemli :)
  • Bu tarz araçlarda söz konusu onarım yetkili serviste yapıldıysa 2.000 TL çerez parası memet hocam,temizse hiç düşünme.temiz değilse sürekli uğraşırsın yalnız arkadaşımda vardı bildiğim kadarı ile 307 nin en büyük problemi elektrik tesisatı ve airbag arızası vermesi dikkat et
  • 2000 tl önemsiz bi rakam bi kaput bi tampon değişmiştir en fazla, lpg takılırsa yakıt sorunu da biter
  • ''hatalı oldugundan bmw nin hasar fiyatı da bu aracın sigortasına işlenmiş''

Böyle bir şey nasıl oluyor ??
  • hocam ustaların da dediği gibi temizse sıkıntı çıkarmaz fakat elektronik aksamları biraz zayıf o yüzden dikkat etmek lazım
  • Geçen sene benim corolla ile kaza yaptım. Sanayide yaptirsam maksimum 1500 lira hasar çıkardı , ama kasko illa yetkili serviste yapılacak dedi mecburen arabayı soktuk yetkili servise sıkı durun tam 6300 lira masraf çıkarmışlar değişmesi gereken sadece sol çamurluk ve ayna idi ama alt takımdan amortisorunden direksiyon kutusuna kadar bi sürü sey degismisler usta bi de utanmadan söylüyor direksiyon kutusunda hiç bir şey yoktu ama tekere de ufak bir darbe aldığı için ne olur ne olmaz diye değiştirdik. Aynaya bile 700 lira yazmışlar. Yetkili serviste yapılan araba için 2000 bin lira masraf hiç bir şey değil başka bir sıkıntı yoksa gözünüz kapalı alın.

• nıghtman kullanıcısına yanıt
    bende anlamadım valla adam öyle dedi :D
  • Beyler 307 pazartesi gelecek bir tane de peugeot 206 Roland Garros buldum 2002 model 110.000 km hiç değişen yok ustama gösterdim çok iyi durumda dedi okadar ki daha aracın içine bakmadan yanı km yi söylemedim ve kmyi görmemesine ragmen dinleyip ve motora bakarak 110.000 km felan mı dedi araç :D ve kardeşi olan kaportacıya gösterdi sadece kaput boyanmış ancak önden darbe yok dedi zaten güneş yanıgından boyattıgını söylemişti adam. 19000 tl den hiç düşmüyor çok temiz sizce bu araç nasıldır kaza kaydı da yok plakayla baktım bu fiyat deger mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet7991 -- 13 Eylül 2014; 21:57:07 >
  • memet7991 kullanıcısına yanıt
    Hocam 307 daha iyidir segment farki var sonucta ama 206 da fena degildir fakat herturlu 307 bi tık onde

model avantajı da yok 307 varken niye 206 alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss___

Hocam 307 daha iyidir segment farki var sonucta ama 206 da fena degildir fakat herturlu 307 bi tık onde

Haklısın 307 bir tık ötede ve o gerçekten agır basıyor ama Roland Garros panoramic tavan pek hoşuma gitti :D ama ilk tercihim sanırım 307 :D Master evil :sende dogru söylüyosun bir kara vermem gerekicek sanırım bir de bu araçlardan hangisi daha az üzer
  • 6 yıl 307 kullandım, 2 hafta önce sattım, güzel arabadır ama 21 bin çok gibi, 206 için 19 bin diyen de uçmuş zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

6 yıl 307 kullandım, 2 hafta önce sattım, güzel arabadır ama 21 bin çok gibi, 206 için 19 bin diyen de uçmuş zaten..

malesef piyasa şuan çok yüksek bir bakın fiyatlara :D her araç 3-4 bin artmış malesef temiz bir araç için daha fazla isteniyor 206 lar ise 15-16 ancak bu araç gerçekten çok temiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet7991 -- 13 Eylül 2014; 22:34:24 >
    Aman hocam sakın alma uzak dur imzamda görüyosun Roland Garros dimi? .Lanet olsun öyle arabaya adama kaza yaptırır benimki 1.6 90lıktı makas ata ata gidiyodum 110 luk nasıldır sen düşün.
    Valla sanayiden çıkamadım 3 kere klimasını yaptırdım yine olmadı
    Yokuş çıkarken hararet alır başını gider (öle durmaz 90 da 100 de)
    Spor araç olduğu için baktığın araç ne kadar temizdir bilemem ama benimki pek iyi değildi.
    307den vazgeçmeyin derim

• GUNMETAL G kullanıcısına yanıt
    dostum ben aracı cok agrasif kullanmam en fazla 110 ha yol boşsa 120 makasta atmam :D ama araç ilk sahibinden ve gerçekten çok diri okadar cukura girdim test ettim hatta arabayı ustamızda surdu firene asıldı en ufak bir ses yok her şekilde test edebildik yani :D kararsızım zaten buyuk olcude 307 alıcam :D bu arada piyasanın sizce çok mu ustunde istedigi fiyat bana çok gelmedi
  • Ohan kullanıcısına yanıt
    anlaşırsam 307 yi satan arkadaşla almayı düşünüyorum bakalım :D yorumunuz için teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.