Şimdi Ara

2000 TL en iyi kasa ( sipariş verildi - yorum bekleniyor )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Uzun araştırmalar sonucu bilgisayar siparişini verdim. i5 7400+rx 580li versiyonunu 2600 TL'ye alacakken bir anda kafamda '' ben cs go'dan başka oyun oynamıyorum ki? '' diye mantıklı bir düşünce belirdi ve bu versiyonda karar kıldım. Umarım oluşacak darboğaz fazla olmaz.

Ayrıca rahatsız ederse büyük ihtimal pentiumu satıp i5 7400 alırım cokta problem değil. Yorumlarınızı bekliyorum.

EK: Elimde SSD mevcut

Site: ebrarbilgisayar

2000 TL en iyi kasa ( sipariş verildi - yorum bekleniyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The BlackMamba 24 -- 26 Nisan 2017; 1:26:59 >

• çözünürlüğü full hd'den düşürmezseniz yeterli olacaktır, düşerse işlemci kaldıramaz sanırım

yerine şu parça bu parçacılar gelmeden yazayım

bu sistem cs:go tarzı veya hots lol tarzı oyunlarda sizi uzun süre götürür

hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cs Go için fazla fazla yetecek bir sistem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TormentedSoul

çözünürlüğü full hd'den düşürmezseniz yeterli olacaktır, düşerse işlemci kaldıramaz sanırım

yerine şu parça bu parçacılar gelmeden yazayım

bu sistem cs:go tarzı veya hots lol tarzı oyunlarda sizi uzun süre götürür

hayırlı olsun

İşlemci kaldıramaz ne demek ya? Sizin sandığınız gibi çalışmıyor o olay.
    1920 x 1080 çözünürlükte 60fps veriyorsa sistem, daha düşük tüm çözünürlüklerde de en az 60fps verir.
  • Meniz kullanıcısına yanıt
    hocam biraz araştırın bence

çözünürlük arttıkça ekran kartına yük biner ancak çözünürlük azaldıkça işlemciye binen yük artar

fps değeri o şekilde işlemez

https://forum.donanimhaber.com/gtx-1050ti-g4560--124106914#124106914

daha önceden de sorulmuş yanıtlanmıştı

kısacası denemediğim için kesin konuşmadım zaten, ama temel işleyiş belli olduğu için uyardım sadece

düşük seviye işlemcilerde cpu-gpu yük dağılımı full hd'de dengeli şuan için, belki 5yıl sonra 2K dengeli olur teknolojiye bakar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TormentedSoul kullanıcısına yanıt
    Tekrar söylüyorum. Herhangi bir oyunda bir işlemci X çözünürlükte 100 fps verebiliyorsa, çözünürlüğü istediğiniz kadar düşürün yine de en az 100 fps verir. İşlemciye binen yükün artması ekran kartının daha düşük çözünürlükteyken saniyede 200 frame üretebilmesinden kaynaklanıyor, evet işlemci çözünürlük düştükçe bi yerden sonra tıkanacak maksimum 250 frame sunabilir hale gelecek ama asla daha yüksek bir çözünürlüğün altına düşmez. Bunu hesaplayabilmek için mühendis olmaya gerek yok, biraz düşünürseniz anlayacaksınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.