Şimdi Ara

2000 passat 1.8

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 17.500 ytl ye 2000 model 1.8 düz passat aldım. bel altında 3-4 parçada boya var. değişen yok ama 1 parçayla oynanmış.yani arka sağ çamurlukran az bişey vurulmuş. onu da değştirmeden düzeltmişler.sizce fiyat nasıl iyi mi. km 165.000 km de
    rengi de mavi-lacivert arası bişey. tam seçemedim :D

• iyi fiyata almışşın bu araçlar tüpe %100 uyumlu oldugu için biraz pirim yaptı
    aracın kapısının iç tarafındaki direklerde ön şase de arka bagajda tavanda boya yoksa araban ciddi bi kaza geçirmemiştir sadece sürtme falan filan olmuştur.

ben bu arabaya bayaa binecem diyorsan iyice bi elden geçir motorunu
    eski sahibine yapış trigger falan ne zaman değişti de herşeyini ögren
    arabanın yaglarını bi değiştir şanzuman yagını falan sor ne zaman değişti diye
    bende de aynı kasanın 98 modeli var iyi araba abs dijital klima falan güzel bi araç
  • sağolun. yarın kontrole götürcem. tamamen bi elden geçecek.sağol
  • HayırLı OLsun...
  • Bnede 40 gün önce aldım passat 1.8 trendline ek donanımlı 2000 model 19.000 ytl verdim.Ama araba orjinal 13.500 km de gram boya yok arabada sizce çokmu vermişim???Bu araba türkiyede tektir.8 yaşında bu kadar az km yapmış passat yoktur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buqqi -- 16 Ağustos 2008; 21:19:43 >
  • 20V

PASSAT 3B ve 3BG kasa 1.8 20V 125 HP ve 1.8 20V 150 HP motor alan arkadaşları tebrik ediyorum. Bilhassa çok kaliteli, sağlam ve LPG'ye % 100 uyumlu, güç kayıpsız dönüşüme elverişli motoru olan bir otomobil sahibi olmuşlar. Motor 4 silindir, çift eksantrik (DOHC), 3 emme ve 2 eksoz valfi AUDI'nin LAMBORGHINI'yi satın almasından sonra ilk olarak yaptığı teknoloji transferi sayesinde kendisine 5V (silindir başına 5 Valf) ve VW'ye 20V (motor başına 20 Valf) şeklinde aktardığı teknoloji ile yapılan, benim de çok beğendiğim, inanılmaz güzel bir motor. Üst kapak resimleri bir yerde olacak, mutlaka eklerim.

Üssteki silindir kapağı 16V (2 emme, 2 eksoz valfi) - 4 cyl. x 4 valve = 16V
    ALttaki silindir kapağı 20V (3 emme, 2 eksoz valfi) - 4 cyl. x 5 valve = 20V

2000 passat 1.8

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.33 vs 1.6 Corolla ?
    4 yıl önce açıldı
    1.6 egea vs 1.5 megane
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  2000 passat 1.8

2000 passat 1.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner Göde -- 17 Ağustos 2008; 1:52:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BURHAN 55

Bnede 40 gün önce aldım passat 1.8 trendline ek donanımlı 2000 model 19.000 ytl verdim.Ama araba orjinal 13.500 km de gram boya yok arabada sizce çokmu vermişim???Bu araba türkiyede tektir.8 yaşında bu kadar az km yapmış passat yoktur bence

13.500 km mi yuh one yaaa bence bedava almışşın
  • arkadaşlar bende 2000 model 1.8 passat buldum bi tane, gri renkte, 107 bin km de, değişen yok, arka tampon boyalı, başka boyalı parça da yok, fiyat 19.000 YTL nasıl sizce, ha birde araçta lpg yok, alırsam ilk işim lpg montajı, peki bu arabalar benzinde ve lpg de şehir içi ve dışı ne yakar acaba bilenler yardımcı olurlarsa çok teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.