Şimdi Ara

2000 model A3 almak istiyorum sizce nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2000 model civar 5 kapı A3 almak istiyorum bunlarda en full ü hangisi oluyo dikkat etmem gerenşeyler nelerdir yardımcı olursanız sevinirim

• Ev arkadaşımda 2003 model var. Sizin almak istediğinizden benim bildiğim farkları; ön farlar, arka stoplar, direksiyon simidi, teyp ve klima paneli, jantları. Motor eğer 1.6 düşünüyorsanız aynı, 1.6 8v 102 ps hitler motoru. En dolu modeli galiba ambiente, attraction boş modeli. Ambition var bir de, o da spor model. Spor süspansiyon, spor koltuklar, 3 kollu direksiyon simidi, diğerlerinden farklı jantlar. Ev arkadaşımın aracı ambition modeli, koltukları çok rahat.
  • piyasası nedir sizin dediginiz 3 kapı olanımı :) yakıtı felan nasıl 1.6 düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus emre koldemir

piyasası nedir sizin dediginiz 3 kapı olanımı :) yakıtı felan nasıl 1.6 düşünüyorum

5 kapılı model. Yakıtını tam bilmiyorum ama normal 1.6'lardan fazla yaksa bile en fazla 1 lt fazla yaksın. Arkadaşıma lpg ile birlikte 24000'e mal oldu, 2003 model, 9 ay önce almıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KubilayA -- 24 Aralık 2012; 23:33:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3008 1.2 Sizce Mantıklı mı ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.