Şimdi Ara

2000’li Yillardaki Techno Muzik Yardimm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar cocukluk zamanlarinda bilgisiyarimda olan bi tekno muzik vardi onu ariyorum ama yillardir bulamiyorum ismi yani bilgisayardaki ismi Extra-Texhno Party di ama bu sekilde yazinca hic bi yerde cikmiyo heralde adi degisiktir. Muzikle ilgili detaylari su sekilde ozetleyim muzigin baslangic kisminda bu herif bagirdiktan sonra muzik direk basliyo zaten lets get ready to rumble demeden youtube linkini paylastim yani muzigin direk baslangici bu herifin bagirma sesiyle oluyo meshur sunucu michael buffer in sesi

Ayriyetten muzik icinde su sozler vardi Here is four tons of raw techno power. Ve surekli techno power diyodu bilen varsa lutfen yardimci olabilirmi 2000 li yillarin parcasiydi

Not : Dj Balloon - Techno Rocker muziginin (sadece) baslangicidaki ladys and gentleman Here is four tons of raw techno power! Sozleri var aradigim muzikte

2000’li Yillardaki Techno Muzik YardimmSid Montoyayoutube
    DJ Sound Effects - Let's Get Ready to Rumble
    https://www.youtube.com/watch?si=fk6VDbc1rLldn-vX&v=Zj_U6uad_-4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugkangunes95 -- 16 Nisan 2025; 22:36:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba hocam, buldunuz mu şarkıyı, bende bu cd'deki bi parçayı arıyorum yardımcı olurmusunuz

2000’li Yillardaki Techno Muzik Yardimm
    Bu programi ariyorum
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.