Bildirim
2000 bora bacikline mı yoksa astra cd mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
17'ye bora bedava..
astraylada kıyaslanmayacak bi otomobildir..
dertsiz tasasız binersiniz..
hayırlısı.. -
aralarında baya bi donanım ve aksesuar farkı vardır...basicline jant kapaklı siyah kapı kolu ve şeritli donanım olarak da astraya göre boştur...inceleyin anlayacaksınız...comfortline bora olsaydı bora derdim ama sırf bora olsun diye de basicline alınmaz astra cd alınabiliyorken -
görüşleriniz için teşekür ederim -
astra cd derim -
quote:
Orjinalden alıntı: pegasuss
aralarında baya bi donanım ve aksesuar farkı vardır...basicline jant kapaklı siyah kapı kolu ve şeritli donanım olarak da astraya göre boştur...inceleyin anlayacaksınız...comfortline bora olsaydı bora derdim ama sırf bora olsun diye de basicline alınmaz astra cd alınabiliyorken
aynenen ark dediğine katılıyorum
comfort olsaydı ki o tarihlerde sadece comfort ve basic vardı
ozaman bora derdim bende -
2001 bora confortline buldum arkadaşlar. çevremdekilerinde etkisinde kalarak son kararımı verdim.hayırlı olur inşallah -
hayırlısı olsun gule gule kullan -
teşekür ederim -
quote:
Orjinalden alıntı: mttemel
2001 bora confortline buldum arkadaşlar. çevremdekilerinde etkisinde kalarak son kararımı verdim.hayırlı olur inşallah
HAYIRLISI OLSUN.Kzasız belasız sürüşler. -
Tabii ki ASTRA CD ama hayrlı olsun kazasız belasız kullanıslar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __RaVe__® -- 14 Ocak 2007; 10:38:19 > -
bende 2000 bora comfortline var. çok memnunum. dayımda astra var. wv. den sonra astraya binince çok boş geliyor. wv in kalitesi astrayla kıyaslanamaz bile. herşeyden önce boranın en düşük versiyonunda bile 4 airbag, abs, ebd, 4 cam otomatiği, standart donanımda. kapaklı jant olması pek önemli değil bence. çok güzel alaşım jantlar 1000 ytl civarında bulunuyor ve orjinalinden daha güzel ve sportif görünüyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: bestwill
bende 2000 bora comfortline var. çok memnunum. dayımda astra var. wv. den sonra astraya binince çok boş geliyor. wv in kalitesi astrayla kıyaslanamaz bile. herşeyden önce boranın en düşük versiyonunda bile 4 airbag, abs, ebd, 4 cam otomatiği, standart donanımda. kapaklı jant olması pek önemli değil bence. çok güzel alaşım jantlar 1000 ytl civarında bulunuyor ve orjinalinden daha güzel ve sportif görünüyor.
o dedigin özellikler ASTRA dada var hocam belirtmek istedim standart 4 cam otomatik,4 airbag,abs ebd den emin degilim
Standart celik jant ister hosuna gitsin istersen gitmesin celik jant güsel bir artıdır sis farları standarttır astra cd de... yani basicline dan astra ya binince neyi bos geliyor anlamadım iyi forumlar -
rave arkadaşım
astranın kokpiti çok kalitesiz duruyor. tabii zevk meselesi ama benim hoşuma gitmiyor.
göğüslükten tıkırtılar geliyor.
ayrıca ben boranın en düşük modelinde bile standart dedim. astra cd de standart ama alt modelinde bu özellikler standart değil. mesela 2 airbag var. abs yok ebd yok
birde benim jantlar hoşuma gidiyor tabiki de. zaten gitmese zamanında o kadar fark verip comfortline almazdım. ama bütçe müsait değilse basicline alınıp daha sonra jant takılabilir diye söyledim. -
quote:
Orjinalden alıntı: SchekiLL
17'ye bora bedava..
astraylada kıyaslanmayacak bi otomobildir..
dertsiz tasasız binersiniz..
hayırlısı..
+1 -
quote:
Orjinalden alıntı: bestwill
rave arkadaşım
astranın kokpiti çok kalitesiz duruyor. tabii zevk meselesi ama benim hoşuma gitmiyor.
göğüslükten tıkırtılar geliyor.
ayrıca ben boranın en düşük modelinde bile standart dedim. astra cd de standart ama alt modelinde bu özellikler standart değil. mesela 2 airbag var. abs yok ebd yok
birde benim jantlar hoşuma gidiyor tabiki de. zaten gitmese zamanında o kadar fark verip comfortline almazdım. ama bütçe müsait değilse basicline alınıp daha sonra jant takılabilir diye söyledim.
dogrudur hocam bora nın iç kalitesi astra dan kötüdür dediklerin dogru kolay gelsin
-
ben boranın yol tutuşu yok deyince fanatik yaptınız bora almayı düşünenler bunu göz ardı etmesin, aşağıdaki konuya dikkat
http://forum.donanimhaber.com/m_11613888/tm.htm -
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
ben boranın yol tutuşu yok deyince fanatik yaptınız bora almayı düşünenler bunu göz ardı etmesin, aşağıdaki konuya dikkat
http://forum.donanimhaber.com/m_11613888/tm.htm
bunun yol tutusla ne alakasi var.
kaza yapmis iste araba.
her arac limitleri zorlandiginda kaza yapabilir.
ne var ki bunda...
ha bir de gecende uzaklastirilmissin.
cok uzuldum.foruma girmemin en buyuk sebebi sendin.
geceleyin biraz olsun gulmek eglenmek.
ama neyse tekrar aramizdasin.
unutma sen bir dahisin...
-
o fiyata bora kaçmaz tavsiye ederim opel teneke en sorunlu aarba gir sikayetvara gör -
vw her zaman opelden üstündür
Benzer içerikler
- en iyi genç arabaları
- dsg kavrama arızası belirtileri
- 1.6 tdi motor ömrü
- araç ilk çalıştığında hararet göstergesi
- izmir"de en iyi volkswagen servisi
- volkswagen fiyat listesi 2025
- id7 fiyat
- tiguan ölçüleri
- ıd 7 menzil
- taigo bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X