Şimdi Ara

2000-3000 Arası oyun pcsi toplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar montiorum kotu klavye ve mausede kotu kulakligimda yok işletim sistrmide intten indirmeyi bilmiyorum bunlar içinde olursa çok güzel olur ekran kari r9 veya gtx 800 gibi olursa iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Junace

Merhaba arkadaşlar montiorum kotu klavye ve mausede kotu kulakligimda yok işletim sistrmide intten indirmeyi bilmiyorum bunlar içinde olursa çok güzel olur ekran kari r9 veya gtx 800 gibi olursa iyi olur.

Imzamdakı sıstemı alabılırsın sadece kasa 2200 tl ye almıştım butun oyunları ultrada rahatça oynaya bılırsın monıtor olarakda aoc 2m sanıye tepkıme hızını alabılırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: recepsahin30

quote:

Orijinalden alıntı: Junace

Merhaba arkadaşlar montiorum kotu klavye ve mausede kotu kulakligimda yok işletim sistrmide intten indirmeyi bilmiyorum bunlar içinde olursa çok güzel olur ekran kari r9 veya gtx 800 gibi olursa iyi olur.

Imzamdakı sıstemı alabılırsın sadece kasa 2200 tl ye almıştım butun oyunları ultrada rahatça oynaya bılırsın monıtor olarakda aoc 2m sanıye tepkıme hızını alabılırsın

- İçin ozurdilerim mobilim ondan teşekkürler bakıyorum.

• konuyu sistem tavsiyeleri bölümüne yazarsan daha hızlı destek alırsın. Benim imzamdaki sistemede bi göz at derim.
  • Gtx 800 serisi sadece laptoplarda

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2500 tlye render pc önerisi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.