Bildirim
2000-3000 Arası oyun pcsi toplama
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Junace
Merhaba arkadaşlar montiorum kotu klavye ve mausede kotu kulakligimda yok işletim sistrmide intten indirmeyi bilmiyorum bunlar içinde olursa çok güzel olur ekran kari r9 veya gtx 800 gibi olursa iyi olur.
Imzamdakı sıstemı alabılırsın sadece kasa 2200 tl ye almıştım butun oyunları ultrada rahatça oynaya bılırsın monıtor olarakda aoc 2m sanıye tepkıme hızını alabılırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: recepsahin30
quote:
Orijinalden alıntı: Junace
Merhaba arkadaşlar montiorum kotu klavye ve mausede kotu kulakligimda yok işletim sistrmide intten indirmeyi bilmiyorum bunlar içinde olursa çok güzel olur ekran kari r9 veya gtx 800 gibi olursa iyi olur.
Imzamdakı sıstemı alabılırsın sadece kasa 2200 tl ye almıştım butun oyunları ultrada rahatça oynaya bılırsın monıtor olarakda aoc 2m sanıye tepkıme hızını alabılırsın
- İçin ozurdilerim mobilim ondan teşekkürler bakıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
konuyu sistem tavsiyeleri bölümüne yazarsan daha hızlı destek alırsın. Benim imzamdaki sistemede bi göz at derim. -
Gtx 800 serisi sadece laptoplarda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X