Şimdi Ara

2000-2500 lira bütçe ile nasıl bir monitör almalıyım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

çok fazla oyun oynamıyorum.

film ve dizi ağırlıklı kullanacağım.
    oyun oynarsam pubg mobile oynarım.

pc lenovo legion y520 1050 notebook ekran kartı bulunmakta.

27 inc ve üzeri nasıl bir monitör tercih etmeliyim. teşekkürler.

• Aynı kriterlerle monitör arıyorum. Up
  • 27'
    144 Hz
    1 Ms
    IPS Panel.

Bence harika bir monitör. IPS panel olup da 1 ms tepki süresini bu fiyattan bulmak zor.
    Vatan bilgisayar 2500 TL
    www.vatanbilgisayar.com
    Asus VG279Q Gaming Monitör Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg279q-1ms-144hz-fullhd-hdmi-dp-ips-freesync-gaming-monitor.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 29 Temmuz 2019; 13:52:16 >

• FreeSync/GSync, 144Hz, 1ms. Fiyat/performans olarak çok iyi fiyatı 1719 lira.

• Film ve dizi ağırlıklı kullanacaksan sadece pubg mobile için 144hz alınmaz. 32" VA panelli 4k monitör bakmanı şiddetle tavsiye ederim. 1080p çözünürlüğe mahkum kalmadan 4k dizi-filmleri çatır çatır izlersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nathan - Drake

Film ve dizi ağırlıklı kullanacaksan sadece pubg mobile için 144hz alınmaz. 32" VA panelli 4k monitör bakmanı şiddetle tavsiye ederim. 1080p çözünürlüğe mahkum kalmadan 4k dizi-filmleri çatır çatır izlersin.
    hocam örnek bir model önerebilirmisin.

teşekkürler
  • erdogan.. E kullanıcısına yanıt
    BenQ EW3270U

İncelemesi:
    https://www.rtings.com/monitor/reviews/benq/ew3270u

Şuanda amazon. co.uk dan alırsan 2578tlye geliyor vergi+kargo dahil. Ben de bu monitörü almayı düşünüyorum ama bütçemi aşıyor indirim bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nathan - Drake -- 2 Ağustos 2019; 14:26:4 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "SVA" panel kullanan monitörlere bakmanızda fayda var (ör. Asus Strix XG27VQ) , genel toplamda IPS ten daha iyidirler.

SVA Panel Avantajları IPS göre : Contrast , görüntü derinliği , gerçek siyah , daha hızlı tepki süresi (Monitörlerde 1 MS gerçek tepki süresi değil , birçok değişken söz konusu)

IPS Panel Avantajları SVA göre : Genel olarak renk doğrulu biraz daha iyi.(Siyah hariç)

Aşağıdaki linkten monitörlerin panel detaylarına vs. bakabilirsiniz.
    DisplaySpecifications
    DisplaySpecifications - Specifications and features of desktop monitors and TVs
    https://www.displayspecifications.com

Not : SVA olmasına dikkat edin , SVA açıları IPS gibidir , VA olursa sağ soldan vs. bakarken görüntü kalitesi biraz düşer , monitör üreticileri genelde ürün sayfasına VA yazıp geçer , bunların bir kısmı aslında SVA dır bu bağlamda yukardaki linki koydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maxwell1 -- 3 Ağustos 2019; 9:7:59 >

• Aydinlatici bilgiler var bu bilgiler esliginde 40 inch samsung tv alin rahat edin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.