Beyler pc den fazla anlamıyorum yeni nesil oyunlarda lowda kasmayacak bi pc almayı düşünüyorum toplama yada hazır farketmez ama bildiğim kadarıyla toplama daha iyi oluyor anlamadığım için sizden yardım istiyorum güzel bi pc toplayabilirmisiniz birde vatandan alınca falan toplayıp yolluyorlarmış sanırım onu anlatırsanız sevinirim teşekkürler.(bütçe biraz fazla yada azda olabilir)(gta5 lowda kaldıracak şekilde falan olsun)
Düşünülebilir, 2174 tl.
teşekkürler
triepoleT
kullanıcısına yanıt
1-Sakın hazır sistem alma. 2-Vatandan alınca ürünleri faturanla vatan şubesine götürüyorsun topluyorlar. 3-Gta5 low değil highda oynaman lazım bu bütçeyle. 4-Testerenin sistemini beğenmedim.Bence şöyle daha iyi olur:
peki ekran kartını biraz düşürsek bütçeden kazansam biraz olurmu 800 yerine 500 600e bi ekran kartı varmı güzel
triepoleT
kullanıcısına yanıt
Kardeşim monitörüne göre değişir o iyi kötü olayı eğer full hd monitörün varsa r9 380 alman anca yeter şuanki ve seneye çıkacak oyunları high oynamak için ama 1366x768 gibi bir monitörün varsa ona göre bişeyler düşünebiliriz
triepoleT
kullanıcısına yanıt
500-600TL'ye de iyi ekran kartları var fakat r9 380 kadar iyi değil.r7 370 gtx 950'ye bakabilirsin.