Şimdi Ara

200 tl olan 1 kg bor ile 19 000 km yol yapabiliyor ama kullanmamızı amerika engelliyor önemli !!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
169
Cevap
0
Favori
26.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • "200 tl olan 1 kg bor ile 19 000 km yol yapabiliyor ama kullanmamızı am"
    başlık dışardan süper gözüküyor
  • Hamaset insana neler yaptırıyor neler söyletiyor. Aldığınız eğitim, elinizin altında duran internet bunun için var arkadaşlar. Sizler akıllı insanlarsınız eğer bu bir şehir efsanesi ise hemen araştırır bulursunuz. Google this.
  • sekayı fabrikasını 1 milyon dolara sattılar tayyibin yeğenine bu işin içinde olduğum için çok iyi biliyorum sıf içindeki makinelerin değeri 15 milyon euro'dan fazlaydı arsası fabrikası istanbul yol üstünde tahminimce 50 milyon € fazla değeri vardı yanlış duymadınız 1 milyon dolara tayyibin akrabasına gitti yazıklar ülkemizi böyle yönetenlere o fabrikada her Türk vatandaşının hakkı vardır.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kayake

    bor enerji kaynağı değildir.



    bende borun enerji kaynağı olmadığını okumuştum. bor hidrojenle çalıştırılması planlanan araçlarda deponun bor ile kaplanması ( yada yapılması ) planlanıyordu. buradaki amaç; patlamaya müsait hidrojenin bor tanklarının içinde daha güvenli saklanabilmesiydi.

    ayrıca havacılık ve uzay sanayisinde de bor bu amaçla kullanılıyordu.


    bor bu kadar sıradaki gelsin; toryum ?
  • bordan enerji elde edilemez hidrojen ile çalışan araçlarda hidrojen tutucu olarak kullanılır.

    Dünya bor rezervlerinin %65-70'i Türkiyede bulunmaktadır ve toplam rezerv 666 milyon tondur. Türkiyede Eskişehir Kırka, Kütahya Emet, Balıkesir Bigadiç, Sultan çayırında, Küçüklerde ve Bursa Kostelekte bor yatakları bulunmaktadır.

    Borun kullanım alanları:

    Bornitrür(BN): Grafite benzer yapıdadır ve 3000 C dereceye kadar dayanıklıdır.
    Hekzogoonal bornitrür(h-BN):Çok iyi yağlama özelliğine sahiptir mekanik aksamlarda, seramik ve cam endüstrisinde kozmetik sanayiinde kesici ve aşındırıcı uçların üretiminde kullanılır.

    Kübik bornitrür(C-BN): Kristal yapısı elmasa benzediğinden dolayı çok serttir. Bilinen en büyük 2. sertlik değerine sahiptir. İyi bir elektirik yalıtkanıdır. Çeliklerin işlenmesinde kuru yağlayıcı ve yağlama yağı katkısı olarak kullanılır.

    Borkarbür(B4C):Nötron emme özelliğinden dolayı nükleer sanayide kullanılmaktadır.

    ve daha sayamadığım birçok bileşiği vardır borun genelde ısıya dayanıklı ve sert bileşiklerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erain -- 3 Mart 2009; 1:09:37 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: astra_enj_elgnc2009

    hemşerim şu bor efsanesini bırakın artık...kimsenin bişeyi sattı mattığı yok..yerel seçim öncesi gelen klasik mail bunlar ciddiye almayın...delete deyin biter...canlar korkmayın devlet sağlam ellerde eskisi gibi degil..rahat uyuyun artık


    aynı ülkede mi yaşıyoruz acaba?? türkiye'den bahsediyosunuz di mi??
  • arkadaşlar bu maillere itibar etmeyin.dünyada böyle yüzbinlerce mail dolaşır.sürekli forwardlanır.forwardlarken çoğu kimse gönderilen kişiler kısmını silmez.sonuçta bu mail döner dolaşır yine yayınlayanın eline.bir bakmış ki bir mail ile 500 tane mail adresi kapmış.ondan sonra gönder spamları gönder virusleri gonder trojanları....o 500 tane mail adresinden 5 tane salak,salaklık yapsa yeter.

    Dünya'da Hack ve Hackerliğin en çok yaşandığı ülke TR.Sizce neden?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rocky_m5

    güncel tutmak lazım


    İmzanız herşeyi açıklıyor..
  • "Bor için kimse kılını kıprdatmadı" diyorsun...
    Aşağıdaki linkteki madde için de kimse kılını kıprdatmadı. Senelerdir bir türlü yasaklanmadı gitti bu madde...

    http://forum.donanimhaber.com/m_30159380/mpage_1/key_//tm.htm#30159380
  • akp ye oy vermeye devam
  • quote:

    Orjinalden alıntı: BmCpRo827


    quote:

    Orjinalden alıntı: rocky_m5

    güncel tutmak lazım


    İmzanız herşeyi açıklıyor..

    doğrular acı gelmesin kimseye
  • şunu bari akpye bağlamayın
  • Benim bizzat kendimin 900000 katrilyonluk petrol rezervim war ama bu yerin 10.000 metre altında bunu çıkarmak ise 900001 katrilyon tutuyor

    Naapmalı acaba

    Ya 9 katrilyonluk malınız olucak anında nakite ceviriceksiniz ama sizi engellicekler buna cocuklar güler

    Bırakın AQP yi bizzat Dennis Baykul koşar çıkarır bunu iktidar olur 3.000 yıl boyunca ülkede
  • Bende torunları ABD vatandaşı olan bir başbakanın yönettiği ülkenin vatandaşı olarak diyorumki, hepimiz forumdan banlanmadan konuyu değiştirmeliyiz. Bor dediğin nedir ki hem, hala bizim. Ya satılanlar? Gitti onlar artık. Alabiliyorsanız geri alın. Neyse...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: EIRP

    arkadaşlar bu maillere itibar etmeyin.dünyada böyle yüzbinlerce mail dolaşır.sürekli forwardlanır.forwardlarken çoğu kimse gönderilen kişiler kısmını silmez.sonuçta bu mail döner dolaşır yine yayınlayanın eline.bir bakmış ki bir mail ile 500 tane mail adresi kapmış.ondan sonra gönder spamları gönder virusleri gonder trojanları....o 500 tane mail adresinden 5 tane salak,salaklık yapsa yeter.

    Dünya'da Hack ve Hackerliğin en çok yaşandığı ülke TR.Sizce neden?


    +1000

    Adamlar uyanık. Bizim bu konularda ne çabuk gaza geldiğimizi bildiğinden bu maillerle yüzbinlerce insanımızın mail adresini ele geçirerek ya kullanıyorlar ya başkasına satıyorlar.

    Adamın birisi kafadan bir element ismi uydurmuş ve ülkemizde şu kadar rezerv şu kadar trilyon dolar diye bir mail yaymış. Aynen bu konuda olduğu gibi milletimiz böyle bir element var mı diye dahi merak etmeden inanmış, mail her tarafa yayılmış haliyle. En basit konuda zerre kadar araştırma yapmadan ahkam kesen, iki satırlık bilgisiyle bilim adamı kesilip bilim adamlarını küçümseyen insanımızın eline trilyon dolarlık element versen ne yapacak ki. Bu bilgisizliğimizle-hazırcılığımızla kullanamayız bile, kullansak bile parasını kim yiyecek diye birbirimizi yeriz.

    Lütfen böyle boş işlerle uğraşmayalım. Dünyada çok elmas-petrol çıkan ülkelerin haline bakın. Bizde de çıksa şu ankinden daha beter sömürge oluruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abavf -- 3 Mart 2009; 9:09:29 >




  • Kurulu bir düzen var ve bu düzenin parçalarından birisi de bu düzeni kuranların iyice beslenmesi.

    Petrol arama çalışmaları yapılıyor ve bulunan petrollerin gelirlerinin yarısı ortak çalışılan yabancı şirkete gidiyor. Düzen böyle ülkemizde.
  • Bu tür mailleri forward ederken Bcc kullanıp gönderirseniz karşı taraf diğer mail adreslerini göremeyecektir.Spam maillerin en büyük kaynağı bu tür maillerdir. Konun heyecanına sahip çıkalım ama mil adreslerimizi her zaman gizleyelim arkadaşlarınız larınkini de forward ederken silmeyi ihmal etmeyiniz. Bu sistemi bir alışkanlık haline getirmeniz lazımdır.
  • Eskişehir kırkayı çok iyi bilirim.6000 nüfuslu bir kasabadır.halkı çoğunluk kırkadaki bor işletme fabrikasında çalışır.eğer fabrikada çalışıyosan esnaf için yeterli.Oraya sadece ceketinle git ve bir günde hiç para vermeden kredi kartı kullanmadan evini düzer üstüne başına birşeyler alır mutfağını doldurursun ve aldığın herşeyi yazdırırsın.Sen yeterki esnafın güvenini kazan.Fabrikanın kârını şöyle anlattılar:
    Fabrika bir gün kendine çalışıyor geriye kalan 28 gün devlete çalışıyor yani fabrika birgünlük geliriyle işçi maaşları müteahhitler için ödenecek para malzeme giderleri aklınıza gelen tüm giderleri karşılıyor geriye kalan 28 günlük geliri devlet kasaya alıyor.Bukadar karlı bir fabrikayı satan ancak ve ancak vatan haini olur harhalde demi.
  • up
  • quote:

    Orjinalden alıntı: funkmaster

    şunu bari akpye bağlamayın


    kime bağlayalım?? tüpraş'ı ben satmadım ya..

    ha amacım bu haberin doğruluğunu falan savunmak değil elbette..ama doğru olsa, sonucu da farklı olmaz..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.