Şimdi Ara

200 tl civarı alınıbilecek en iyi anfi(anfiyi aldım bas hak yardım)!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
8.999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 200 tl civarı alanıbilecek en iyi anfi hangisidir bu konduda yardımcı olursanız sevinirim ayrıca jameson 505 nasıl bir alettir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenoz -- 1 Temmuz 2012; 19:03:49 >

• Kime göre neye göre en iyi amfi Önce senin ses sisteminden beklentin nedir ayrıca ne besleyeceksin bass+hoparlör+ana ünite bunları yaz ona göre önerelim..
  • teyp pioner 6350sd
    2 takım jbl component
    bası şu an koymayı düşünmüyorum daha sonra ekliyeceğim elimde para kalmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenoz

teyp pioner 6350sd
    2 takım jbl component
    bası şu an koymayı düşünmüyorum daha sonra ekliyeceğim elimde para kalmadı

Teyibin iyi 2çiftte kompenatın varmış güzel bence bütçeni biraz daha toparla iyi bir amfi al..
    fazla şaşalı bişey istemiyorum 300rms civarı bir bass ve 2çift kompenatımı besleyecek amfi istiyorum dersen sound magus h500 , olmadı edison 505a da olabilir , helix hxa 500 alabilirseniz yüksek ses kalitesi olan bir üründür..xetec 172.5 jbl gto 5355.. Bu bahsettiğim bütün amfiler 5 kanallıdır.
    5kanal söylememin sebebi 2 çift kompenat ve ileriye doğru bir bass alacağınızdandır..
    saydığım ürünler size yeter 2.el piyasası en yüksek 300 cok temızse 350 ye kadar bulabılırsın..
    Ama kablo kitini en az 4awg öneririm..

• http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-xetec-v350-6-6-kanal-amfi-90286749/detay xetec 6 kanal al 5 kanlrı daha iyi ama bıraz pahalıdr 6 kanlda işini gorur 2 takım mıd baglarsın 1 bass tamam irlde butcen oldumu rms deyerıne uygun bır bas daha takrsın 200 tl butcem var demısn artık sıkı bır pazarlık yapr alırsın :D
  • arkadaşlar EDISON ED-604.4 anfi taktım iyimi yaptım bilmiyorum umarım pişman olmam şimde slim bas bakıyorum babam kıllık yapıyor koca kasayı arabaya sokmam diye bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

arkadaşlar EDISON ED-604.4 anfi taktım iyimi yaptım bilmiyorum umarım pişman olmam şimde slim bas bakıyorum babam kıllık yapıyor koca kasayı arabaya sokmam diye bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

http://www.sony.com.tr/product/ics-subwoofers/xs-gtx121ls

ben bunu aldım normal kabinlerin yarısı kadar neredeyse ve sony kalitesi dünyada ses ve görüntü üzerine 1 numaralı markadır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNMİŞTİR
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: digital90

quote:

arkadaşlar EDISON ED-604.4 anfi taktım iyimi yaptım bilmiyorum umarım pişman olmam şimde slim bas bakıyorum babam kıllık yapıyor koca kasayı arabaya sokmam diye bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

http://www.sony.com.tr/product/ics-subwoofers/xs-gtx121ls

ben bunu aldım normal kabinlerin yarısı kadar neredeyse ve sony kalitesi dünyada ses ve görüntü üzerine 1 numaralı markadır.

fiyat ne acaba öğrenebilirmiyim ve ses tatmin edicimi?

• Sony nin araba ses sistemi bakımından satılan ürünleri bırak 1numara olmayı 5para etmez. Sony ne ana ünitede ne hoparlörde ne amfide ne bassda ne kablo alt yapıda yanı araba ses sistemi sektöründe hiç yeri yok boşuna almayın.
    Slim bass dada yeterli bassı alacağını bekleme o tür ürünler sadece altarnatif olarak üretilir bass sesini hissettirmez..
    Sen iyisimi babanla konus adam akıllı kabinli birşey al arabada bagaj sıkıntısı olacagı zaman bassı cıkarır eve koyarsın gidipde farklı maceralar arayıp paranı çar çur etme.
    Eğer pandizotu kestirme imkanın varsa free air özellikli bir sub da güzel olur..
  • kestirip biçtirmeyi iyi birşey gibi lanse ediyorsan aracınıza da kıyabiliyorsaniz siz bilirsiniz ben bir alternatif sundum ayrıca bass ı da bi gün dinletmek isterim Sony kimmiş kim değilmiş öğrenmiş olursun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony kamera ev müzik sistemi telefon ıvır zıvır sektöründeki öncekiğine saygım var ama araba müzik sisteminde sadece giriş sınıfı ürünleri bulunmakta sony i burda kötülediğim yok ama hi-fi sektöründe gelişme kaydeden bir ürün değil fiyat/performans açısından bile o giriş ürünleri hem pahalı hem beklenildiği performansı verememekte.
    Ayrıca kesip biçmeyi lanse etmedim arkadaşa alternatif sundum..
    Şu sektörde artık çin malı bile olmayan merdiven altı üretimde yapılan jbl gt4 bass'ların bile hem fiyat olarak düşük hemde sony nin bass'ından iyi çalması sony nin hi-fi de ne kadar kalitesiz olduğunu yeterince gösterir ki bunu bilmeyen hiçbir tesisatçı yoktur ki sony nin hiçbir ürününü tavsiye etmezler..
  • Babam nuh diyor peygamber demiyor sök çıkar onunlamı uğraşıcağım diyor bende biliyorum normal bir basın sesini alamıyacağımı hiç olmazsa ona yakın bir ses olsun
  • sony hiçbir zaman 1 numara olamamıştır ...

arabada hertz focal jl audio kicker jbl...

ev tesistatındada bose quadral jbl ...

arabada parana gore en iyisi herzaman jbl olmuştur...

75.4 anfimin üzerine nargile tutununun şerbeti dokulmus... yaklasık 2 aydır kullanıyordum en son çalışmamaya basladı... içini açtım baskı devreyi komple temizledim taktım çalıştı... işte jbl böyle sağlam ve iyi bir marka...

düşünürsen arkadasımın 25cm bass ı var jbl in1200w çift bobin kabinde çok güzel... mediamarkta falan satılan jbl kabinlerinden böyle işporta degil 100 liraya satıyor bilgin olsun... iyide vuruyor... denemesi bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

sony hiçbir zaman 1 numara olamamıştır ...

arabada hertz focal jl audio kicker jbl...

ev tesistatındada bose quadral jbl ...

arabada parana gore en iyisi herzaman jbl olmuştur...

75.4 anfimin üzerine nargile tutununun şerbeti dokulmus... yaklasık 2 aydır kullanıyordum en son çalışmamaya basladı... içini açtım baskı devreyi komple temizledim taktım çalıştı... işte jbl böyle sağlam ve iyi bir marka...

düşünürsen arkadasımın 25cm bass ı var jbl in1200w çift bobin kabinde çok güzel... mediamarkta falan satılan jbl kabinlerinden böyle işporta degil 100 liraya satıyor bilgin olsun... iyide vuruyor... denemesi bedava

fiyat iyi ama ben slim bass almayı düşünüyordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreQueency

Sony nin araba ses sistemi bakımından satılan ürünleri bırak 1numara olmayı 5para etmez. Sony ne ana ünitede ne hoparlörde ne amfide ne bassda ne kablo alt yapıda yanı araba ses sistemi sektöründe hiç yeri yok boşuna almayın.
    Slim bass dada yeterli bassı alacağını bekleme o tür ürünler sadece altarnatif olarak üretilir bass sesini hissettirmez..
    Sen iyisimi babanla konus adam akıllı kabinli birşey al arabada bagaj sıkıntısı olacagı zaman bassı cıkarır eve koyarsın gidipde farklı maceralar arayıp paranı çar çur etme.
    Eğer pandizotu kestirme imkanın varsa free air özellikli bir sub da güzel olur..

Valla bu forumda herzaman kafam karısıyor
    Slımmm Basslar bagaj sıkıntısı olanlar ıcın bır numaralı destek bu yuzden cıkarılmıs urunlerdır ve urunlerı kullanan arkadasların yorumlarıda onemlı
    Sonuc olarak herkes bılıyorkı slımm basslar normal bass gıbı ınsanları memnun edecek bırsey degıldır ama bır muzıgı en azından bıraz olsun bass zevkını verme konusunda daha tatmın edıcıdır bende forumda 2 aydır arastıyorum kullanıcı yorumlarından bırısını sızınle paylasmak ısterım

Arkadasımızın yorumu
    Wooferın kendisi aslında güzel bas verecek bir woofer ama kabini slim olduğu için bası dışarı vuramıyor. Müzikleri düz sistem gibi değil de bas ile dinlemek isterseniz alabilirsiniz. Hatta dinleyeceğiniz müzikler wooferın verebildiği frekans aralığında olursa basları güzel veriyor. Yer sıkıntısı için çok ideal bence. İçinizi titretecek bir bas beklemeyin ama.

Ben 1.5 sene kullandım sanırım satıp TS-W310D4 aldım ama SW benim aracım.

Yeni slim modeller hakkında bilgim yok ama ben 2 sene önce almıştım bu wooferı o zaman bile stoklardan tükenecek gibiydi yeni modeller çıkmıştır diye düşünüyorum. Belki de hala üretilip satılıyordur emin değilim.

• 1 ay kadar önce 700 tl ye Sony sistem toparladım (bütçeye göre) hiç bir şekilde dediklerinize katılmıyorum. Eğer Sony 5 para etmez ise jameson roadstar gibi markalar çöp dür.
    Kullandığım ürünler;
    Sony XM-N1004 ampli
    Sony - XS-NW12022E - 30cm In Car Subwoofer Box (1800 Watts)
    ve
    Sony XS-GT6938F 6’ x 9’ inç 420 Watt 3 Yollu Koaksiyel Hoparlör.

Bu ürünleri aldım ve bu yazdıklarınız tamamen markayı kötülemeye yöneliktir bunu belirtmek isterim.

Konuyu açan arkadaş hangi şehirde oturuyor bilmiyorum fakat ben Ankaradayım. bu saydığım sistemin kalitesini dinlemek isterse buluşalım ve dinlesin. pandizotu falan da sakın kestirme sakın hem güzel ses alamazsın hem de çok çirkin bir görüntü 30 40 tl için kabinsiz olayına girme.

Slim subun bass verme olayına gelirsek. Eğer plakanı titretecek kıvamda bass sana yeterli geliyorsa bu ürün plakanı titretir. benden sana garanti. eğer istersen kendi plakamın titreme sesini video çekip koyayım. ya da dediğim gibi Ankarada olan arkadaşlara dinleme imkanı sunayım.

Ben kulaktan dolma bilgilerle burada yazmıyorum kimse Sony 5 para etmez diyemez. ben bu ürünleri aldım gayet memnunum f/p bakımından.

Bana kalkıp Kicker ile falan kıyaslamayın. gidip parasının ürünleriyle kıyaslayın. 200 tllik Sony ile 200 tl lik diğer ürünleri kıyaslayın. İnsanları da yanlış bilgilendirmeyin
    .

• hmyildiran kullanıcısına yanıt
    Hay ağzını seveyim ustam. Gidip kicker ın es serisine o kadar para verip baş ağrısından öleceğine, Sony al en azından kickera nazaran tonlu çalsın. Ayrıca Sony nin amfisi jameson roadstar Edison hei vs. Gibi amfilerden kat kat kaliteli. F/p ürünü bence

• A.M.K kullanıcısına yanıt
    Kendi sistemimi toplayalı 1 ay oldu olmadı, piyasadaki orta ve düşük sınıf ürünlerin hepsini araştırdım. bilmeden işkembeden atanlardan değilim.

Millet kullanmadığı nasıl çaldığını bilmediği ürünler hakkında yorum yapmasını çok iyi biliyor. Siz de sağolun hocam burada elimizdeen geldiğince doğru paylaşım yapmaya çalışıyoruz gördüğünüz gibi. :)
  • hmyildiran kullanıcısına yanıt
    Forumda ses sistemi hakkında aşırı derecede bilgili arkadaşlar var, ancak fanboy dediğimiz markacı arkadaşlar da var. Önemli olan bütçeye göre kaliteli en iyi sistemi toplamak. Burda da kullanıcı yorumlarının önemi ortaya çıkıyor

• Hocam teşekkür ederiz paylaşımlarınız için. Ben de VW Golf 5 aracıma buna benzer orta bütçe bir sistem yaptırmak istiyorum ancak bu konuda bilgim hiç yok. Şu anda aracımda Zenec NC2011D Multimedya Navigasyon sistemi var buna bağlanacak sistemi yukarıda yazdığınız 3 ürünle gerçekleştirebilir miyim yoksa ilave bir ürüne ihtiyacım var mı ? Şimdiden teşekkürler desteğinize.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.