Şimdi Ara

200 mt2 daire için kombi önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar, 200 mt kare daire için kombi tavsiyesi lazımdı, sorunsuz olmalı, daha önceden ariston vardı anakartı yanmıştı. Şimdi yeni bir tane alacağız kaliteli kombi önerilerinize açığım.

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • disintegration kullanıcısına yanıt
    Güney cephesi,yalıtım var , net metrekare 170, petek boyunu bilmiyorum ölçmedim.

Orijinalden alıntı: ssgg

Güney cephesi,yalıtım var , net metrekare 170, petek boyunu bilmiyorum ölçmedim.

petek boyu da önemli
    toplam petek boyu 13-15mt civarında olursa 28-30kW kapasitede premix yoğuşmalı kombi almanız gerekir
    daha üstte ise 33-35kW civarında cihaz almalısınız

ayrıca eviniz büyük olduğu için kombiye yakın iyi ısınan peteklere ve mutfağa kaliteli termostatik vanalar taktırın:danfoss ra 2000

evin ortasına da kaliteli hassasiyeti en az 0.5c dijital oda termostatı,kombinin yanında esas tasarrufu termostatik vanalar ve referans noktaya monte edilmiş oda termostatı yaptıracak,oda termostatını kombiye yakın bir nokta monte ettirmeyin,evin ortasına yerden en az 1.5mt yükseğe ve herhangi bir ısı kaynağına uzak olmalı kablolu/kablosuz seçenekler mevcut
    ayrıca kombinin yanında kombi regülatörü de taktırın olası voltaj dalgalanmalarında kombinin anakartını korur,kombi regülatöründe delta,baysallar markalarını öneririm

28-30kW premix yoğuşmalı kombi (petek boyu 13mt civarında ise)

28kW baymak duo tec
    28kW baymak falke condense
    29kW airfel digifel premix
    30kW eca confeo premix
    31kW termoteknik logic
    (31 mayısa kadar 5 yıl garantilidir)

33-35kW premix yoğuşmalı kombi (petek boyu 15mt ve üstündeyse)

33kW baymak duo tec
    33kW baymak falke condense
    35kW airfel digifel premix
    35kW eca confeo premix
    35kW ferroli bluehelix tech
    (yanında ferroli romeo modülasyonlu oda termostatı)

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk

• Hocam yanlis anlama bizim ev 120 metre kare merkezi sistem isitma hamam gibi oluyor aylik 250 lira kisin gaz geliyor acaba 200 m karede ne kadar gelir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssgg -- 9 Mayıs 2015; 16:45:20 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.