Şimdi Ara

[+200 KİŞİ] Dövüş sporlarıyla ilgilenenler buraya!...DH Fight Club (159. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.474
Cevap
35
Favori
328.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni de eklermisin.kıck boks,wing tsun yaptım.muay thai de hala devam ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Do smai alacaksan büyük ihtimal bu fiyatlara kendi mağazasından alabilirsin. Ancak Everlast bulabilirsen Everlast almanı öneririm.

everlastın bi mağazası filan var mı peki yoksa sadece netten m, temin edebilirim
    bir de arkadaşlar kaynarcadaki salon hakkında bilgisi olan var mı yılmaz aydın ın salonu ben de onun öğrencisi mehmet kapukaya hocadan eğitim alcam bilen varsa fikirlerini yada varsa tecrübelerini belirtebilir mi
  • Hocam beni de ekle.Karate ile 8-9 yaşımdayken ilgilenmiştim.Hong Kong'da Wing Chun, Taijutsu ve Kick Boks dersleri aldım ama işlerim dolayısı ile devam edemedim.Şimdi tekrar başlıyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

arkadaşlar bu fan neden ölmüş ya bişey sorduk günlerdir cevap gelmedi pendik kaynarcada yılmaz aydının salonuna başladım wu shuya hoca eldiven istedi bir kaç tane buldum bunlardan hangisini tavsiye edersiniz

http://www.hepsiburada.com/Liste/everlast-prostyle-boks-eldiveni/ProductDetails.aspx?productId=sporevr2700&categoryId=27012986

http://www.hepsiburada.com/Liste/do-smai-profboks-kick-box-eldiveni-el-346/ProductDetails.aspx?productId=spordo346&categoryId=27012986

http://www.hepsiburada.com/Liste/do-smai-deri-boks-kick-box-eldiveni-el-350/ProductDetails.aspx?productId=spordo350&categoryId=27012986

Merhaba umarım geç kalmamışımdır,everlastin boks eldivenleri sanda ve muay thai için uygun kalıpta değiller.Almadıysanız ve bütçe de çok değil ise Dragon öneririm,kendim do smai,dragon,petra,everlast vs markaların eldivenlerini inceledim,salonda da sordum,kalıp olarak yapı olarak,içindeki destek bandının kavramayı arttırıcı özelliğini de göz önünde bulundurarak, dragon un carbon 30025-p 10 oz eldivenini aldım.İki aydır yoğun olarak kullanıyorum,ele güzel oturuyor ,zaten kalıp olarak twinslerle neredeyse aynı.Özellikle sanda ve muay thai gibi içinde clinch,diz,throwing barındıran disiplinller için kalıbı son derece uygun tavsiye ederim.Bana msn: burulut@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz,hoşçakalın.

• izmirde boks salonu varsa ücretiyle birlikte yazabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellstar71

quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

arkadaşlar bu fan neden ölmüş ya bişey sorduk günlerdir cevap gelmedi pendik kaynarcada yılmaz aydının salonuna başladım wu shuya hoca eldiven istedi bir kaç tane buldum bunlardan hangisini tavsiye edersiniz

http://www.hepsiburada.com/Liste/everlast-prostyle-boks-eldiveni/ProductDetails.aspx?productId=sporevr2700&categoryId=27012986

http://www.hepsiburada.com/Liste/do-smai-profboks-kick-box-eldiveni-el-346/ProductDetails.aspx?productId=spordo346&categoryId=27012986

http://www.hepsiburada.com/Liste/do-smai-deri-boks-kick-box-eldiveni-el-350/ProductDetails.aspx?productId=spordo350&categoryId=27012986

Merhaba umarım geç kalmamışımdır,everlastin boks eldivenleri sanda ve muay thai için uygun kalıpta değiller.Almadıysanız ve bütçe de çok değil ise Dragon öneririm,kendim do smai,dragon,petra,everlast vs markaların eldivenlerini inceledim,salonda da sordum,kalıp olarak yapı olarak,içindeki destek bandının kavramayı arttırıcı özelliğini de göz önünde bulundurarak, dragon un carbon 30025-p 10 oz eldivenini aldım.İki aydır yoğun olarak kullanıyorum,ele güzel oturuyor ,zaten kalıp olarak twinslerle neredeyse aynı.Özellikle sanda ve muay thai gibi içinde clinch,diz,throwing barındıran disiplinller için kalıbı son derece uygun tavsiye ederim.Bana msn: burulut@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz,hoşçakalın.

tavsiyeniz için tşk ederim ama

bu eldiveni aldım şimdilik memnunum bi sorunum yok bu arada kaynarcada yılmaz aydın hocanın salonuna başladım fakat mehmet hocanın derslerine giriyorum kung fu kick box muay thai aikido bu sporları yapmak isteyipte o çevrede oturan arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim gerçekten inanılmaz bi hoca inanılmaz bi eğitim 2. derste temelimi oturttu hoca

• Yaşım 21 MMA gitmek istiyorum bir kaç sorun olacak yaş sorun falan çıkarır mı ? MMA yaparken aynı zamanda vücudumu da iyi bir şekle sokabilir miyim ? Ne kadar sürede iyice kavraya bilirim ? Sokakta işe yarar mı ? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Yaşım 21 MMA gitmek istiyorum bir kaç sorun olacak yaş sorun falan çıkarır mı ? MMA yaparken aynı zamanda vücudumu da iyi bir şekle sokabilir miyim ? Ne kadar sürede iyice kavraya bilirim ? Sokakta işe yarar mı ? Teşekkürler.

sokakta yarar çok iyi yarar hem de. vücudunu iyi bir şekle elbette sokarsın ama tek hedefin vücutsa body daha mantıklı. ben de vücudun şeklinin dövüş sporlarnda etkisi olduğunu görmedim. elbette güçlü olmak avantaj. mesela kollarım için şınav çekiyorum. kollarım bodyciler gibi değil ince ama kuvvetli. şekil olarak bekleme ama vücuduna güç katacaktır yani. eğer mma de profesyonel düşünüyorsan bi kaç dövüş sporunu bilmen gerek. muay thai jiu jitsu boks güreş gibi sporları kapsar mma. bunlardan 2-3 tanesini bilmen faydalı olacaktır. bilmeden de başarılı olabilirsin mutlaka. şunu da belirtiyim ben hala boksun sokakta en etkili spor olduğuna inanıyorum. sokak istiyorsan boksa yönel. zaten türkiyede en gelişmiş dövüş sporu bokstur.

edit: beni de yazın bu arada :) boksla ilgileniyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zafonte -- 1 Ağustos 2011; 23:52:27 >

• Wing Tsun Yapıyorum beni de eklersen sevinirim.
  • üniversiteye geçtim bi dövüş sporuna başlamak istiyorum. boyun 1.77 kilom 57 yani zayıfım ama hızlıyımdır iyi zıplarım tekme atarım vs
    dersler dolayısıyla 2 3 sene devam edemeyebilirim. o açıdan kısa sürede etkisini gösterecek ve zayıf olmamı önemsemeyen yani etkili olabileceğim bi dövüş sporu arıyorum hangisini önerirsiniz. sokakta vs kavgalarda kendimi koruma açısından hangisi daha çok işe yarar bu şartlar altında. bilgisi olan yardımcı olabilirmi?

boks istiyodum ama sanırım bana uygun diil wing tsun mu denemeliyim?
  • uup
  • Wing Tsun iyidir ama öyle kısa sürede sonuç alman zor.
  • quote:

Wing Tsun iyidir ama öyle kısa sürede sonuç alman zor.

belki bi sene fln gidebilirim düzenli olmaması açısından dedim günleri seçebiliyomuyuz acaba. bide videolardan fln izlediğim wing tsun sanki biraz yumuşak gibi sadece saldırıyı önlüyomuş gibi yumruklarımı güçlendirebilirmiyim bu sporla vede hızlandırabilirmyim? yani sokak kavgasında işe yarar mı kavgada pek şu hareketi yapim fln düşünülmüyo da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Accio -- 7 Ağustos 2011; 17:27:24 >
  • Acayip hızlı yumruk atarsın. Biz çalışma sonunda 15 dakika kadar güç antrenmanı yapıyoruz (şınav, mekik gibi vücut ağırlığıyla yapılan hareketler), Avcı WT çalışan diğer yerlerde de duyduğun kadarıyla buna benzer şeyler yapılıyormuş. WT'de sadece saldırıyı önleme değil saldırıyla savunma aynı andadır. Yani bir elinle savunurken diğer elinle yumruk çıkarsın. Günleri seçme gittiğin salona bağlı. Ayrıca bir gün gideyim 2 gün asayım tarzı gidersen kesinlikle hiç bir şey yapamazsın. Ama 1 yıl düzenli gidersen kesinlikle eskisinden çok daha iyi olursun.
  • anladım teşekkürler haftada kaç gün oluyoki burhanfelekte gidicem büyük ihtimal
  • Bizim haftada 3 2'şer saat yani haftada 6 saat oluyor.
  • quote:

Bizim haftada 3 2'şer saat yani haftada 6 saat oluyor.

teşekkür ederim :)
  • peki muay tai fazla mı sert zayıfım biraz ağır mı gelir bana acaba ? yada wing tsun'da yeni geldim diye dayak atıp atıp atıp yollamazlar beni dimi bide şey sorcam siyah kuşak olmak kaç yıl sürer
  • 1.90'a yakın boyum
    94 kilom var (yağ yoktur o nedenle 75 gibi durur kilo)
    kaslı ve atletiktir vücudum (ulan jigolo tanıtımı gibi oldu )

daha önce kick boks yaptım,daha sporu öğrenemeden ara vermek zorunda kaldım,açıkçası kendimi birazda ağır buldum bu sporda
    mesela kollarım adelelidir,iyi durur ama,adamlar incecik ve başımı döndürüyo resmen o kadar hızlılar

fiziksel özelliklerimi göz önüne alıp,önerebileceğiniz bir dövüş sporu varmıdır ?
    yaşım 19,profesyonel düşünüyorum

teşekkürler
  • @Canales: Boxing
  • 
Sayfa: önceki 157158159160161
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.