Şimdi Ara

200 BİN TL’YE MERCEDES C200D mi 195 BİNE AUDI A4 MÜ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
1
Favori
11.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski kasa almak yerine yeni kasa 2016 a4 alır geçerdim ben de.
  • mertergün M kullanıcısına yanıt
    Şehir içi ve şehir dışı yakıt ortalamanız nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ortalama hızdanda anlaşılabileceği üzere şehir içi ortalamam.Bu 6 hafta önce çektiğim fotoğraf.Şuan son 4000 km de ortalamam 8 litre

Şehirler arası ortalamam sabit hızda dikkatli kullanımda ortalama 5-5.5 litre

200 BİN TL’YE MERCEDES C200D mi 195 BİNE AUDI A4 MÜ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertergün -- 9 Şubat 2019; 14:56:45 >
  • Hocam aile için değil ,havalı da değil.Piyasası olan spor araba bakıyorum.Benzin/dizel fark etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A4 daha iyi bence gerek malzeme kalitesi, konfor, rahatlık açısından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-796ACDCCD

Başka tavsiyesi olan var mı arkadaşlar? Tavsiye topluyorum.
    hocam eğer bir miktar daha bütçeniz varsa (50-60K kadar) muhakkak yeni S60a bakın, hatta kullanın, kalan bütün seçenekleri eleyecektir eminim. Şimdiden güle güle kullanın
  • Herhalde C serisi olurdu, ne küöük ne çok büyük. Ama motor ne olurdu bilemiyorum.

• Ben de A4 den yanayım ama emin olamıyorum

• Evet hocam volvo da kendini aşmış bir marka ama ben S60 vs. dış görünüşünü beğenemiyorum Mercedes ,Audi yanında.Bilemiyorum

• Big Rip B kullanıcısına yanıt
    Yeni s60 ne zaman TR'ye geliyormuş ve hangi motorla piyasaya sunulacak bilginiz var mı?
  • Bmw 3'e karar verirseniz ve uzun süre binmeyi düşünüyorsanız da executive paket alın :)
  • ozgurgungor3 kullanıcısına yanıt
    3 serisinde öyle bir paket varmı? Ben 5te var diye biliyorum:)

• Artık dizel yerine benzinli araç almakta mantıklı hale geldi.
    Aslında bu tip araçlar için en iyi motor seçenekleri turbo benzinli motorlar.

Spor sürüş olarak 3 serisi benzinli, A4 1.4tsi yada C180 AMG paket alınabilir.

Ancak premium segmentte şahsi fikrim konfor ağırlıklı bir otomobil olması yönünde.
    Bende bu seçenekler arasında çok gidip geldim ve defalarca bu modelleri kullandım.

Aralarında en iyi malzeme kalitesi ve konforlu sürüş W205 kasa Mercedes C180 Exclusive de.
    Bence bu 3 farklı markanın araçlarını test etmeden kulaktan dolma bilgilerle kararlar vermeyin.

Size en uygun sürüşü ve kaliteyi verebilen aracı aralarından seçip keyfini sürün..
    Tavsiyem artık premium sınıfta dahil az yakan benzinli motorlara yönelmeniz.

Örneğin C180 Exclusive aracımla şehirler arası sakin (110-120kmh ile) 5 - 5.5lt
    şehir içi sakin kullanımdaysa ortalama 7 - 8lt lerde geziyorum.

• Peki aynı fiyat bandında c180 hariç önerebileceğiniz bir model var mı ? Teşekkürler

• Hocam iki aracında kendine göre piyasası var ondan emin olabilirsiniz Audi a 5 veya BMW 3 serisi m paket mavi renk güzel spor araçlardır a5 e bütçem yetmez diyorsanız a4 veya BMW 3 serisi m paket

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milletin sirtibasi yalan yahu bmw nin pazarlama stratejisini otomobil testerlari resmen hayatimiza sokup yerlestirdi ne w 205 ne s60 nede a4 bmw den geride degil 3 aracida kullanmama ragmen bilerek ayni gun test ettim hislerini direksiyon tepkilerini sasi tepkisini cok iyi kiyaslama sansim oldu inanin aradaki farki anlamak icin piste girip sure kasmaniz lazim her virajdada yan yan gidilmedigine gore bu surus keyfi diye lanse ettikleri seyinde bir onemi kalmiyor gercekten standart surucu aradaki farki anlayamaz

• yildiz kullanıcısına yanıt
    Mercedes c180 kesinlikle şehir içinde çok yakıyor.156 beygirlik 1.6 motor için konuşuyorum.Eski kasadada kullanılıyordu yanlış hatırlamıyorsam
    Yakıt konusunda a4 en önde gelir.Fakat sürüş dinamikleri farklı.Bmw ve Mercedes arkadan itişli.Audi ise önden.

• eski kasaları için bende aynı şeyi söylerim. ancak belli ki yeni s60 ı görmemişsiniz, yabancı forumlarda ve araç tanıtımı yapan youtube kanallarında testleri mevcut. bakın bence. en azından bakın yani.
  • Şehir içi 90km kullanım (şehir içi sürekli dur kalklar dahil) sonrası ortalama 7.7lt (Ankara)

Şehir dışı çoğunluğu sabit hızla 400km sonunda (110-120km/h) ortalama 5.6lt (Ankara-Bursa)

• C200d az yakan var diyorsa yanılıyor

İstanbulda 9lt aynı yerde c180 yaksa yaksa 11lt yakar

Audi alırdım 2.0tdi 190hp nereye 1.6d nereye

Audi eski kasa mı yeni kasa mı anlamadım ama bu fiyata eski kasa olacağını da sanmam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.