Şimdi Ara

200-400 ytl arasında max verim alabileceğim bir cihaz arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bana 200-400 ytl fiyat aralığında en iyi randımanı alabileceğim bir fotoğraf makinesi önerebilirmisiniz ben bir kaç model araştırdım ve şuanlık casio exilim z20 de karar kıldım sizce z20 nasıl bir cihaz daha iyi diyebileceğiniz bildiğiniz fotoğraf makinaları varmıdır ?

casio exilim z20 ===> http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1883/show.html

• kim aramıyor ki
    az forumu araştırırsanız
  • quote:

Orjinalden alıntı: doublefirat

merhaba arkadaşlar bana 200-400 ytl fiyat aralığında en iyi randımanı alabileceğim bir fotoğraf makinesi önerebilirmisiniz ben bir kaç model araştırdım ve şuanlık casio exilim z20 de karar kıldım sizce z20 nasıl bir cihaz daha iyi diyebileceğiniz bildiğiniz fotoğraf makinaları varmıdır ?

casio exilim z20 ===> http://www.letsgodigital.org/tr/camera/specification/1883/show.html

belirttiğiniz makinayı 4 sebepten tavsiye etmem

1.ncisi sensör boyutu
    2.ncisi diyafram aralığı
    3.ncüsü A/S kiplerinin olmaması
    4.ncü neden ise dar açıya sahip olması

• ben profesyonel kullanmayacağım başlangıç olarak istiyorum z20 başlangıç olarak iyi mi ayrıca z9 modelide var bunun ama ben arada fark bulamadım fiyat olarak arada 100 ytl civarı bişi yapıyor nedendir sizce
  • valla dostum ben Fujifilm Finepix F100FD tavsiye ederim Hirotaro'da tavsiyesidir ayrıca

Yurtdışından 390 YTL'ye sipariş ettim (burada 900-1000 YTL) yanında mini tripod,taşıma kılıfı,ekran koruyucu, kart reader var

P.tesi (27 temmuz) elimde inşallah..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

valla dostum ben Fujifilm Finepix F100FD tavsiye ederim Hirotaro'da tavsiyesidir ayrıca

Yurtdışından 390 YTL'ye sipariş ettim (burada 900-1000 YTL) yanında mini tripod,taşıma kılıfı,ekran koruyucu, kart reader var

valla de :D bende beğendim o modeli ama dediğin gibi fiyatı 1000 ytl filandı vazgeçtim hangi siteden sipariş ettin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: doublefirat

quote:

valla dostum ben Fujifilm Finepix F100FD tavsiye ederim Hirotaro'da tavsiyesidir ayrıca

valla de :D bende beğendim o modeli ama dediğin gibi fiyatı 1000 ytl filandı vazgeçtim hangi siteden sipariş ettin ?

ebay'dan aldım dostum FEDEX ile 3 günde geldi. gümrüğe takılacak diye epey korktum ama çok şükür geçti.

cuma elimde olacaktı ama ufak bir adres hatası yüzünden bulamadıalr evi p.tesi (yarın gelecekler inşallah)

hemen screenshot koyacağım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

390 ytl ye nerden sipariş ettin allah aşkına.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbbilici

quote:

390 ytl ye nerden sipariş ettin allah aşkına.

ebaydan sipariş ettim dostum FEDEX ile kargo dahil 390 YTL
  • hangi satıcıdan versene adını. fedex dediğin kargonun adı mı?
  • quote:

hangi satıcıdan versene adını. fedex dediğin kargonun adı mı?

Evet dostum en iyi kargo şirketlerinden.

Tam linkini veriyorum. son 9 tane kalmış. bence imkanı olanlar hiç kaçırmasın.

http://cgi.ebay.com/New-Fujifilm-FinePix-F100fd-Digital-Camera-Dark-Sil-C_W0QQitemZ140252305587QQihZ004QQcategoryZ150677QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ShippingPayment

• benim ebay de de paypal da da hesabım var ama ilk kez alışveriş yapacağım. ödeme ve kargo seçimi hangi aşamada oluyor.
  • quote:

quote:

hangi satıcıdan versene adını. fedex dediğin kargonun adı mı?

Evet dostum en iyi kargo şirketlerinden.

Tam linkini veriyorum. son 9 tane kalmış. bence imkanı olanlar hiç kaçırmasın.

TIKLA

Link verip benimde kanıma girme

• quote:

benim ebay de de paypal da da hesabım var ama ilk kez alışveriş yapacağım. ödeme ve kargo seçimi hangi aşamada oluyor.

kargo seçenekleri çkmıyor direkt FEDEX seçili oluyor zaten.

Ürünü aldıktan sonra direkt ödeme kısmına gidiyorsun kredi kartına paranı koyuyorsun paypal mailini yazıp ok dedin mi işlem tamam.

satıcı ile mesajlaşmak biraz zor oluyor honk kong'ta olduğu için sabah bi mesaj atıyordum bir gün sonra sabah cevap geliyordu

ama 24 saat içinde kargoya verdi süper bir satıcı
  • quote:

Hirotaro kardeş sayende iyi bir makineye süper ötesi bir fiyata sahip olacağım.

bence şuan hazır paran varsa hiç kaçırma kullanmasan bile hemen satma imkanın var

ama insan bu fiyata alıpta satmaya kıyamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 27 Temmuz 2008; 23:19:52 >
  • paypal mailini sormuyor ki kredi kartı numarası istiyor.
  • quote:

quote:

Hirotaro kardeş sayende iyi bir makineye süper ötesi bir fiyata sahip olacağım.

bence şuan hazır paran varsa hiç kaçırma kullanmasan bile hemen satma imkanın var

ama insan bu fiyata alıpta satmaya kıyamaz

makinanın tek eksiği,A/S kiplerinin olmaması zaten...
    Ekim 2008 de Fuji F120fd yi deklare edecekler... A/S+ F100fd = F120fd olacak...
    Ben onu bekliyorum

• quote:

paypal mailini sormuyor ki kredi kartı numarası istiyor.

sign in ol dostum hemen bilgilerin otomatik olarak girilmiş olacak
  • A/S ne manuel ayarlar mı
  • quote:

makinanın tek eksiği,A/S kiplerinin olmaması zaten...
    Ekim 2008 de Fuji F120fd yi deklare edecekler... A/S+ F100fd = F120fd olacak...
    Ben onu bekliyorum

A/S ne oluyor dostum merak ettim bilgisizliğimi mağzur gör.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.