Şimdi Ara

200-350 TL GAMİNG KLAVYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben fps oynuyorum sadece mekanik olursa benişm için daha iyi olur ama bi öneriniz varmı mousem var logitech g303 le kombine olursa daha güzel olur
    --ışıklı olması zorunda çünkü sadece akşam oynuyabiliyorum
    --konforlu ergonomik
    ''ben logitech g710+ düşünüyorum ama eğer sizin bildiğiniz klavye varsa söyleyin altını çizerim fps tarzı için ''
    TEŞEKKÜRLER ...

• Zalman ZM-K500 USB Mekanik 156,63 TL

200-350 TL GAMİNG KLAVYE

200-350 TL GAMİNG KLAVYE

Razer DeathStalker Expert Oyuncu Klavye (22.0147) 355,44 TL

200-350 TL GAMİNG KLAVYE

200-350 TL GAMİNG KLAVYE

200-350 TL GAMİNG KLAVYE

Bunları değerlendirebilrsin.

2. olan tavsiyemdir. Çok ergonomik kullanımı var , tuşa basması çok hoş.

• GitaristMavi kullanıcısına yanıt
    peki bunların 2 side mekanikmi mekanik tercihim ama
  • Zalman ZM-K500 olan Mekanik kardeşim.
    Razer DeathStalker Expert maalesef mekanik değil ama emin ol gayet başarılı bir performans sunuyor.
  • O Fiyata Alabileceginiz en uygun Klavye G710+ gibi duruyor 450 Tl seviyesine çıkabilirseniz hiç düşünmeyin Razer Blackwıdow Ultımate 2016 alın
  • Bir Razer Blackwidow 2014 Ultimate kullanıcısı olarak Razerdan uzak durmanı öneriyorum. Switch ömürleri 4-6 ay max. Kaç tane çift basan tuşum var ben bilmiyorum...

+Razer'ın mekanik klavye garantisi 1 yıl. Uzak durmak için bir sebep daha. Mouse olarak öneririm ama klavye de asla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maketle -- 21 Haziran 2016; 3:19:32 >
  • zalmanda alttan ışık yok diye biliyorum bu inanılmaz bir eksi ama.

bloody ler var 150-200 arası onlara ne dersiniz?

ayrıca şu razerlar steelseriesler türkçe klavye değiller ki? neden alırsınız anlamam. ğ ü ı ç hiçbiri yok ezbere bilmek de zorunda değilim. çok saçmalık bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Logitech G710 veya Corsair K70 al bence dostum. Amazonda indirim kovala ve bütçenin fiyatına alabilirsin diye düşünüyorum.

Ben Logitech G710u 180 TL'Ye almıştım. Türkiyede 400den başlıyor...

Klavye ingilizce geliyor, logitech'e başvurarak türkçe klavye tuşlarını bedavaya alabiliyorsun.[Aldım.]

Soracağın birşey olursa yardımcı olurum.
  • Türkiyeden almak zorunlu ise G710+

Amazondan da alabilirseniz Corsair K70
  • hilmignc kullanıcısına yanıt
    aynen logitech almalı bencede kaliteli klavye ama fiyatları türkiyede baya yüksek.
  • Ozone Strike Battle satıyorum kardeşim 4 aylık sıfırı 375 tl ben 250 tlye satıyorum whatsapptan ulaşabilirsiniz 05079320686
    forum konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_118303281/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mami1868 -- 4 Temmuz 2016; 23:37:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mami1868

Ozone Strike Battle satıyorum kardeşim 4 aylık sıfırı 375 tl ben 250 tlye satıyorum whatsapptan ulaşabilirsiniz 05079320686
    forum konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_118303281/tm.htm

Yeter bilader. Adam öneri istiyor. Her seferinde her konuya yok şunu satıyorum yok bunu satıyorum demeyi bırakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • steelseries 6gv2, logitech g015, bloody bi bak derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.