Şimdi Ara

200-250 TL lerde Fotoğraf Makinası Önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 12 veya 14mp, HD video kaydı yapabilen 8-16Gb hafıza kartı desteği olan makina ne önerirsiniz.

Araştırmalarımda Samsung St-67 dikkatimi çekti ama.

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-st-67-14-mp-27-lcd-5-x-optik-dijital-fotograf-makinesi/productDetails.aspx?productId=ft651211&categoryId=248#Gorseller

200-250 TL lerde Fotoğraf Makinası Önerisi.

• MP istemeniz işi pek bilmediğiniz gösterir. MP arttıkça fotoğraf kalitesi düşer. Bu ucuz cihazlardaki HD video kaydı kalitesizdir genel olarak ama anı anlamında işinize yarar. Makinelerden hangisi sıcak geliyorsa onu alın, bu fiyat aralığında sıfır olarak bariz öne çıkan bir model yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

MP istemeniz işi pek bilmediğiniz gösterir. MP arttıkça fotoğraf kalitesi düşer. Bu ucuz cihazlardaki HD video kaydı kalitesizdir genel olarak ama anı anlamında işinize yarar. Makinelerden hangisi sıcak geliyorsa onu alın, bu fiyat aralığında sıfır olarak bariz öne çıkan bir model yok.

+1 Özellikle ''MP istemeniz işi pek bilmediğiniz gösterir. MP arttıkça fotoğraf kalitesi düşer.'' kısmına özellikle katılıyorum.
  • elektronik marketlerde 200-250 liraya kampanyadan sepete hangi makine düşerse kap bitane
  • Hiçde birşey bilmiyormuşum gibi yazmanız yokmu

Herhalde mp nin çok fazla önemi yoktur, önemli olan lens genişliği ve kalitesidir. Zaten bu fiyatlarda 10mp den aşağı makina yok ve makinalarda hemen hemen aynı düzeylerde. Belki önerdikleri F/P oranı bi ürün vardır onu yönelelim diye topik açtık.

Çok biliyorunuz madem makina önerin kuru kuruya ortaya laf atmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

Hiçde birşey bilmiyormuşum gibi yazmanız yokmu

Herhalde mp nin çok fazla önemi yoktur, önemli olan lens genişliği ve kalitesidir. Zaten bu fiyatlarda 10mp den aşağı makina yok ve makinalarda hemen hemen aynı düzeylerde. Belki önerdikleri F/P oranı bi ürün vardır onu yönelelim diye topik açtık.

bu fiyatlarda alacağın makina imzandaki telefonla yaklaşık aynı kalitede çekim yapar güzel foto için 400-500 tl şart gibi

bu makina da fena değil seninkine nazaran
    http://www.hizlial.com/foto-kamera/dijital-fotograf-makineleri/fujifilm-finepix-jx200-12-mp-5x-optik-zoom-2-7-lcd-siyah-dijital-foto-makinesi_03.003.4255.0059.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 42barış83 -- 18 Kasım 2011; 20:08:54 >

• Kendim için değil, arkadaş için bakıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gitsin Fuji AV160 alsın o zaman.
  • quote:

baya sey biliyormussun cidden bilemedik abi kusura bakma benim makinenin lensleri cok dar hatta o kadar dar ki makine bide bol geliyor yanına kagıt sıkıstırıp tuttuyorum fakirlik işte ne yaparsın

• quote:

İlla 12-14 MP diyen kim olursa olsun işi bilmiyordur. Mp'nin çok fazla önemi yoktur demişsiniz, yanlış, mp ucuz cihazda kaliteyi sadece olumsuz etkiler. En azından MP konusunda bilginizin yanlış olduğunu kabul etmelisiniz. Sony SLT A77 gibi prof. bir makine bile 18 MP ile süper başarılı olacakken MP manyaklarına hitap edeyim ayaklarıyla 24 MP üretildi ve başarısız oldu.

• Arkadaşlar ben de bu kamerayı yeni gördüm ve fiyat aralığı şu an çok iyi:http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-st-67-14-mp-27-lcd-5-x-optik-dijital-fotograf-makinesi-/productDetails.aspx?productId=ft651211&categoryId=248&SKU=FT651211-SIYAH&fb_source=message

sormak istediğim şu benim bildiğim bu makinalarda iso ve video çözünürlüğü önemli. yanlış biliyorsam doğrusunu ve dikkat etmem gerekini söylebilir misiniz lütfen.
    ayrıca piyasada bu fiyata bu özellikle başka bir makina tavisye edebilir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.