Şimdi Ara

200.000 TL'ye 5.25 xd mi Touareg mi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Manyaklik edip vw'mi alacaksin. Kusra bakma ama ben buna manyakli demem. Madem bi manyaklik edeceksiniz altinizda bmw olmali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Manyaklik edip vw'mi alacaksin. Kusra bakma ama ben buna manyakli demem. Madem bi manyaklik edeceksiniz altinizda bmw olmali.

vw premium bi marka olmasada touareg premium bi model ve bi çok premium marka suv den daha başarılı her konuda bu kadar küçümsemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donnaiolo

quote:

Orijinalden alıntı: aanil

Manyaklik edip vw'mi alacaksin. Kusra bakma ama ben buna manyakli demem. Madem bi manyaklik edeceksiniz altinizda bmw olmali.

vw premium bi marka olmasada touareg premium bi model ve bi çok premium marka suv den daha başarılı her konuda bu kadar küçümsemeyin.

Ya sabaha kadar basarili olsun. Tutupda dergiler toureg iyi diyor diye kusra bakmayinda premium suvlardan iyi gorecek halimiz yok. Heleki 5.25xd varken vag grubuna bakmam icin bana hisse vermeleri lazim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Details

bence oturdugunuz evi de satın, üstünü krediyle tamamlayıp 730Ld Exclusive alın, aklınız otomobillerde kalmasın.

Zaten 740 xdrive önermişim adamın klasını ne diye düşürüyorsun;)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eczman2000

quote:

Orijinalden alıntı: Details

bence oturdugunuz evi de satın, üstünü krediyle tamamlayıp 730Ld Exclusive alın, aklınız otomobillerde kalmasın.

Zaten 740 xdrive önermişim adamın klasını ne diye düşürüyorsun;)))

Farketmemişim.
  • Önce ne almak istediğinize karar verin.200 bin liraya alabileceğiniz en iyi SUV lardan biri Touareg'dir.Vw'in zaten premium saydığı iki modeli var biri Phaeton,biri Touareg.Sedan almayı düşünüyorsanız 525 xd çok yerinde bir tercih olacaktır.525 ile Touareg iki ayrı dünya,karşılaştırmak anlamsız.

Ama gel gelelim ki ben olsam o kadar parayı bir motorlu taşıta vermezdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mürted

çocuksu bir kıskançlık için dalga geçmek için "deli kuyua taş atmış" "benim de 1 trilyonum" var diyenlere gülüp geçiyorum. mail adreslerini verirlerse sahip olduğum mar varlıklarına dair belgeleri (tapu, ruhsat, banka hesabı vs) scan edip göndereceğim.

bmw geçen yıl 6.000 tane araba satmış ben de o 6.000 kişiden biri olamaz mıyım? parası olan adam 5.25 alacak adam bu foruma uğramaz diye mi düşünüyorlar acaba?

Şu mesajınıza kadar ciddiyetle okudum başlığınızı ama bu mesajda anladığım şu ki 2 hafta sonra başka başlık açıp ferrari mi porsche mi alsam diyecek kullanıcılara bir yenisi eklenecekmiş gibi hissediyorum.. Hadi hayırlısı..

Ama aynı zamanda ciddi olabileceğinizi de düşünüp kesinlikle bmw yi almanızı öneririm.

• İllaha manyaklık edecekseniz Range Rover Evoque alın derim
  • ben 5.25 zaa xd diyorum...
  • kafam karışık. Belki 90 bine 1.4 higline passat alırım kalanı faize yatırırım. Sol omzumda oturan Şeytan "git al 5.25 keyifine bak, 50 yaşında mı bineceksin böyle arabaya, gençken tadını çıkar" diyor. Sağ omzumdaki melek ise, "bir milyon paran olmadığı sürece bu kadar pahalı araba alma, yazıktır git passata bine kalanı faize yatır belki bir gün ev alırsın" diyor
  • quote:

kafam karışık. Belki 90 bine 1.4 higline passat alırım kalanı faize yatırırım. Sol omzumda oturan Şeytan "git al 5.25 keyifine bak, 50 yaşında mı bineceksin böyle arabaya, gençken tadını çıkar" diyor. Sağ omzumdaki melek ise, "bir milyon paran olmadığı sürece bu kadar pahalı araba alma, yazıktır git passata bine kalanı faize yatır belki bir gün ev alırsın" diyor

1.4 highline passat ?

ya hocam git c serisi bak çok daha güzel ve iyi
  • quote:

130.000 TL param var, 70 daha kredi çekip ev almak yerine manyaklık edip araba alacağım.

5.25 xd comfort paket mi yoksa sadece xenon eklenmiş standart (boş) paket Touareg mi?

arabada yaşarsın artık.
  • 200,000'e 525 xd bulduysan al hemen 220,000'e satarsın
  • Ben tüm aksesuarlarıyla ağzına kadar dolu bir Superb derim. Hem ev, hem araba ihtiyacını karşılamış olursun.
  • quote:

kafam karışık. Belki 90 bine 1.4 higline passat alırım kalanı faize yatırırım. Sol omzumda oturan Şeytan "git al 5.25 keyifine bak, 50 yaşında mı bineceksin böyle arabaya, gençken tadını çıkar" diyor. Sağ omzumdaki melek ise, "bir milyon paran olmadığı sürece bu kadar pahalı araba alma, yazıktır git passata bine kalanı faize yatır belki bir gün ev alırsın" diyor

Meleklerde faiz diyorsa ben bankaya gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: trapspeed

200,000'e 525 xd bulduysan al hemen 220,000'e satarsın

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-teknik-oto-2012-525-d-xdrive-72300437/detay

benim suanda nakitim yok sen al satıp kar edersin
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.