Bildirim
20 Yim Saçlar Dökülüyor

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Up up yardım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi doktora daha git. Tavsiyelerini de dinle yani.
Saç dökülmesini önlemek çok kolay... Öncelikle her sabah 2 ve gece 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi iç .. günde 2 tane normal fırın ekmeği ye... haftada 3 defa et ye ... Saçlarını normal musluk suyu ile günde 3 defa ıslat soğuk su olsun...
Dışarda 2 saat yürüyüş yap eğer fiziksel sorun varsa pencereyi aç 30 dakika oturduğun yerde hareketli ol ... beyaz Peynir yoğurt çay ayran yeme içme .. Saçlarını 2 haftada bir kez şampuan ile yıka... şampuan parfüm diş macunu jöle vaks krem yani kozmetik ürünleri kullanma... Saçlarını havlu ile kurulama deterjan kalıntısı olur saç döker... Saç kurutma makinası ve Fön makinesi kullanma.... Bilgisayar ekranını küçük boy al 10 inch yada 12 inch olsun... Lambalar açık ortamda çok durma... Alış veriş merkezlerinde Xray cihazlarından uzak durun .... Alış veriş merkezlerine gitme... Cinselliği çok düşünme saç döker ... Bu söylediklerim 13 yıllık tecrübemdir sabır et ilk önce saçların kendine gelsin .. 2 hafta içinde faydasını görürsün
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: trplayer
Saç dökülmesini önlemek çok kolay... Öncelikle her sabah 2 ve gece 2 şeker kaşığı üzüm pekmezi iç .. günde 2 tane normal fırın ekmeği ye... haftada 3 defa et ye ... Saçlarını normal musluk suyu ile günde 3 defa ıslat soğuk su olsun...
Dışarda 2 saat yürüyüş yap eğer fiziksel sorun varsa pencereyi aç 30 dakika oturduğun yerde hareketli ol ... beyaz Peynir yoğurt çay ayran yeme içme .. Saçlarını 2 haftada bir kez şampuan ile yıka... şampuan parfüm diş macunu jöle vaks krem yani kozmetik ürünleri kullanma... Saçlarını havlu ile kurulama deterjan kalıntısı olur saç döker... Saç kurutma makinası ve Fön makinesi kullanma.... Bilgisayar ekranını küçük boy al 10 inch yada 12 inch olsun... Lambalar açık ortamda çok durma... Alış veriş merkezlerinde Xray cihazlarından uzak durun .... Alış veriş merkezlerine gitme... Cinselliği çok düşünme saç döker ... Bu söylediklerim 13 yıllık tecrübemdir sabır et ilk önce saçların kendine gelsin .. 2 hafta içinde faydasını görürsün
Ne kadar kolaymış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Minoxidil sürekli kullanırsan dökülme olmaz maksat aralıksız kullanmak -
Madem doktorun söylediklerini beğenmiyorsun neden doktora gidiyorsun?
Mastürbasyon yapmak ve cinselliği düşünmek Saç döküyor ....
quote:
Şakacı şey seni :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: incrydet
1 kere yazsaniz yeterli bunda dr lik bir iş yok ki forumdaki herhangi biri de diyordu minoxil kullan diye
Kardeş ben genetik faktörlere bağlıyorum.Çevremdeki arkadaşlara bakıyorum kimi yıllardır jöle kafayla geziyor ve bugün hala saçlarım çok sık jölesiz şekil vremiyorum diye şikayet ediyor.Kimi de el bebek gül bebek bakıyor ama gitmiş bir kısmı.
Bioxcin var işe yarar aslında ama o da çok kepek yapıyor çünkü saç derisini canlandırıyor.Buna bağlı aşırı kepeklenme ve kaşıntı yapıyor.Hatta saçların güneş gördüğünde kafa derini kazımak isteyeceksin.Gerçi sende nasıl etki yapar bilemedim.
Doğal olarak yok diye biliyorum minoxidil alırsan faydasını görürsün ama öğrenciysen biraz zor olur. Aylık 50 lira bir kutusu. İlk aylar fazla döküyormus. Zayıf olan saç köklerini döküp yenisini çıkarıyomus galiba. Ama dediğim gibi aylık 50 lira vermen gerekiyor. Ya da Amerikada akraba felan varsa 3 kutuyu 50 liraya getirtebilir forumda biri vardı öyle.
Edit: Yaş 20ymiş zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elyssium -- 2 Kasım 2015; 20:50:21 > -
Benim de saçlar dökülüyor ama öğrenci olduğum için minoxidile yatıracak param yok. Denemekte fayda var dökülen saç yine dökülecek. Zaten dediğim gibi ilk 5-6 ay saçlar daha fazla dökülür çünkü zayıf olan saç köklerini döküp yenisini çıkarmak için yapılan bi ilaç bu. Kesin tedavi saç ektirmek o da 5000 liradan başlıyor. Ama öğrenciyseniz hiç bulaşmayın derim. O saç gidecek kurtuluş yok
NOT: Citi nabıyon bu foruma -
quote:
Orijinalden alıntı: kaymaklıekmekkadayıfı
quote:
Orijinalden alıntı: Bajo
Minoxidil sürekli kullanırsan dökülme olmaz maksat aralıksız kullanmak
Hocam döngü falan diye şeyler okudum sacimin doktoru diye bi forum var orda bahsetmişler 6 ay 1 sene 2 sene sonra sac kaybı oluyor demişler. Siz minoxil kullaniyo musunuz
Ben minoxidile benzer olan hairforte isminde bir sprey kullanıyorum. Döngü konusuyla ilgili bir fikrim yok ama bu tarz spreyleri kullanıp bir süre sonra bırakınca gerçekten saç döküyor buna eminim. Yani kullanacaksan bir süre sonra bırakmayacaksın. -
quote:
Orijinalden alıntı: MovieClipS
quote:
Şakacı şey seni :)
Neden sakaci dediniz hocam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Biraz araştırdım yeni geldiğinden kullanan pek fazla yok işe yarar mı onu bile bilmiyoruz ama saç ekimi hakkında yüzlerce konu var 5 bin liraya onu yaptıracağıma İzmir İstanbul gibi şehirlerdeki bilindik bi saç ekim merkezine gider saçımı ektiririm. Yani şuan o aşıyı kullanan yok olumlu ya da olumsuz bi cevapta yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X