Şimdi Ara

20 Yaşındayım Sakallarım Yok (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
31.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Infidel_

quote:

Orijinalden alıntı: Jumanji

Konuya dalga geçmek için gelenler siz 4-4 lük müsünüz diye sormak istiyorum.

dalga geçmek için 4-4 lük olmakmı gerekiyo.ben öyleyimde yinede sorıyım

Hiç bir kusurun yoktur ki milletin orasıyla burasıyla dalga geçersin. 4-4 lüğüm diyorsun, çevrendeki insanlarla konuşmak istiyorum ne diyecekler senin hakkında gerçekten çok merak ediyorum şuan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murraydemn

sen daha 20 yaşındasın ben 15 yaşındayım hala yok

Yat uyu
  • çıkmasın hocam daha iyi yaa

yarrın öbürgün işe başlıcaksın hergün traş olmakla uğraş dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

hocam harbiden bende kol bacak orantısızlığı var bacaklarım kalın ama kollarım ince 1.86 boy var zayıfım toparlıyorum şu sıralar sanki. çok yiyorum ama kilo alamıyorum.omuzlarım geniş kilo alsam biraz çok güzel olacak ama alamıyorum işte. birde mesela göbek bölgem normal ama şu üst gögüs bölgesinde kaburga kemiklerim sayılıyor hafif belli oluyor deliriyorum o kadar yiyorum orası niye etle dolmuyor oraya niye yağ veya kas gitmiyor anlamış değilim.

neyse asıl konuya dönelim 19 yaşındayım aralıkta 20 ye basacağım.sakal bıyık çıkmıyor diğer herşey normal heryerde sağlıklı kıl çıkıyor. birtek suratta hiçbirşey yok tüylenmeye başladı o da sol yanağım sağ yanakta birşey yok.bıyık çenede çok az çıkıyor tüy sadece.ne dengesiz bir metabolizmam var ya.minoxil kesin çıkarıyor ama sürmek istemiyorum doğal çıkmasını istiyorum.

beyler bunun kesin çözümü minoxildir.abim 24 yaşında sadece bıyık çenede çıkıyordu o da tüy 1 2 ayda ordakiler sertleşti yanaklarda çıkmaya başladı.ama ilerde sağlık sorunu yapar felan diolar.bilmiyorum.

Tek fark boy, senden biraz kısayım o kadar.
    Bende anlayamıyorum arkadaş üçgen vücut, omuzlar geniş ama kilo vasat. Yiyorum yiyorum fayda etmiyor..

Sakal bıyık olayında ise, bıyıklar tamam, vücuttaki heryerde kıllanma fazlasıyla mevcut ama sakal'a gelince mevzu terazi şaşırıyor. Çenenin sağ taraftaki kıllar yukarıya doğru, çene kısmı düzgün ama afedersiniz popo kılı gibi çıkıyor.. Sol taraf sağ tarafa göre çok daha az ama daha düzgün çıkıyor. Anlamadım gitti

• Benimde 20 den sonra çıktı sakallarım dostum ama faullerimden aşşağı doğru vardı hatrı sayılır birde bıyık vardı şuan sakalım var memnunum yani çıkmasın napıcan diyenleride anlamıyorum sakal iyidir ben hiç kesmem sakalımı tarzım bu :D Şaka bi tarafa bu kadar dert etme çıkıcaktır benimde sakalım yokken arkadaşlarımın sakalları vardı ama şuan bendede var az gezmedim dh sakal konularında
  • Bende 21 yaşındayım sakallarda sorun yok ama bıyıklar sakalıma nazaran daha az ve seyrek çıkıyor, o kadar jilet vuruyorum. Yani sakal ve bıyıkları aynı anda jiletle kesiyorum hep ayrı kestiğim yoktur.
  • hocam çıkıyor ama seyrek mi çıkıyor veya ince mi çıkıyor. ben mehmet topal gs de iken gs tv de izlemiştim onun yalnızca çenede çıkıyordu floryadaki kuaförde sakalları ters yönde kesmeye başladılar şimdi ne alemde bilmiyorum ama bu bir yöntem olabilir yani berberine de sor bakam o ne önerir benim dediğim bi yöntem midir?
  • 23 oldun hocam çıktı mı sakallar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldoetealp

Arkadaşlar öncelikle ''nabacan la sakalı biz de varda noluyor , askerde rahatsın'' tarzında mesaj atacaklar konudan çıksınlar.

20 yaşındayım bıyıklarım var sadece o da ergen bıyığı gibi eğer birazcık uzadıgında kesmezsem 15 yaşındaki ergen veletlerin hani ilk defa çıkar da kesmezler böyle görünür öyle oluyorum.Artık napacaksam bilmiyorum arkadaşlar ciddi sorun haline getirdim.Arkadaşlarımın hepsi sakallı yani yaşıtlarımda da olmayan yok.Ben geçen sene ellerim çok üşüdüğü için doktora gittiğimde kansızlık hapı vermişti 1 sene onu kullanmıştım acaba kansızlıktan çıkmıyor olabilir mi? Hormonal bir problemim yok.Sizce napmalıyım bir yiyecek vs tavsiye edebilir misiniz? İlaç istemiyorum çünkü yok sakal çıkaran vs bunlar kimyasal.Bir yere gidiyoruz insanlar 16-17 yaşındaymış gibi muamele ediyor artık tak eti..

hocam son durum nedir şuan 24 yaşında felan olman lazım nedir çıktımı sakalın

• 22 yaşında sakalım çıktı,24 te oturdu..sen düzenli traş ol..haftada 1 ..

• Jiletle tras ol çıkmasını istediğin yerlere vur jileti 4-5 güne bir ... sarımsağı kes iyice sürt suyu çıksın o çıkmasını istediğin yerlere
  • 21 yaşındaym favori kısımları ve çenede hafif sakal var geri kalan yerlerde yok doktora gittim köselik var dedil yanı tam köse değilim ama yarım yamalak sakalım çıkıyor buda hoş bir görüntü oluşturmuyor hormon testi yaptır doktora git 1-2 yıl içerisinde ektırme işlemi yaptırabilirsin.
  • Ho(rt)cam çıktı mı sakallar ? bende 18 ' im arkadaşlar faullar biraz çıkıyor tüy tüy bıyık'da ergen bıyığı üniversiteye gitcez bi köse ben olcam galiba
  • TitaniumDM kullanıcısına yanıt
    Üni de herkes sakallı değil hocam merak etme :)) 18 yaşımdayken ben de hiç yoktu. Sarışınım daha doğrusu beyaz tenliyim. Şu an 21 yaşındayım. Çok sık olmasa da sakalım var. Çıkar zamanla dert etme. Ek hiçbir şey yapmadım jilet vurmadım kendiliğinden çıktı.

• MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Kanka sakallar ne alemde şimdi senin yaş 25 olmalı, ben o zaman 15 yaşındaydım

• Şuan ne durumdasınız ?

• Bende sakal konusundan müzdariplerden biriyim yaş 27 oldu ama sakallar seyrek,ince ve boşluk dolu :D

Şaka maka forumda duyduklarımı uygulayarak sakalları 2-3 ay sadece makine kullanarak kısalttım (7 numara tarak ile) , arada birde badem-hint yağı sürdüm ama düzenli olarak her gün yapamadım. Bayramdan önce ustura ile tıraş oldum şu an bir hafta oldu sakallar uzamaya başladı gördüğüm kadarıyla boşluklarda dolma var sanki çok az gürleşmiş gibi. Biraz daha uzasın eskiye göre gözle görülür fark olursa tekrar devam edeceğim yağ ile uzatıp makine ile kısaltmaya. Birde yaş ilerleyince çok kafayı takmamaya başlıyorsunuz. Bazı insanlar küçük gösterir. Yaş 30'a yaklaştıkça yaşıtlarınız çökerken sizin için daha güzel bile oluyor hatta bu küçük gösterme durumu :D

Çıksın istediğim yerlerde çıkmıyor, çıkmasın istediğim yerlerde orman mübarek :D

• 8 yıl geçmiş aradan.Sakalı cikmayip sonradan cikanlar yeşillebdirebilir mi bizi tecrübeleriyle

• 39 yaşıma geldim yarım yamalak bir sakalım var istesemde uzatamıyorum, yüzümde jileti ilk 23 yaşımda kullanmıştım kafaya takmıyorum
  • Hiç ellemedim 19 yaşında bi başladı 20 yaşımın sonunda komple sakalım vardı.Çıksın diye jilet ustura tavsiye etmem aslan yelesi gibi olur
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.