Şimdi Ara

20 yasindayim hazirlanmak icin cok mu gec ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 20 yasindayim aralikta 21 olucam her neyse cok mu yasliyim sinava girmek icin ya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende 20 olacam yakında ve tanıdığım insanlar cok 3 senesinde tip kazanan uni bırakıp gelen vs

Dert etme

• Hocam bu 5.girisim olacak ama (uni okuyorum suan)

• hocam tıp istiyorsan geç değil çünkü hayatın bu meslekle geçiçek çok tanıdığım var giden hatta 35 yaşında matematik öğretmenliğini bırakıp hazırlanıp kazanan öğretmenim var yani 20 hiç geç değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sidero

hocam tıp istiyorsan geç değil çünkü hayatın bu meslekle geçiçek çok tanıdığım var giden hatta 35 yaşında matematik öğretmenliğini bırakıp hazırlanıp kazanan öğretmenim var yani 20 hiç geç değil

Tıp istemiyorum hocam tıp harici saçmalık mı olur sizce??
    Abim tıp okuyordu da o yüzden tıptan korkuyorum yani çocuk çok stresli bi dönem geçirdi yani
  • Dreamerbunny kullanıcısına yanıt
    hocam estağfirullah ne saçmalığı ben genelde tıp için hazırlananlarla karşılaştiğimdan sizide öyle sandım hayalininz olduğu sürece herşey için her yaşta okunur ve farkında mısınız 30 yaşından değil 20 den bahsediyoruz baya güzel bi yaş üni için bende 19 uzum ama bu yıl hedefim için bi daha kalıyorum kimse de umrumda değil yaş inanın en son dert edilecek şey kazanınca 1 2 senenin kıymeti kalmıyor
  • No bizim sınfta 33 yaşında adam var djdjd

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sidero

hocam estağfirullah ne saçmalığı ben genelde tıp için hazırlananlarla karşılaştiğimdan sizide öyle sandım hayalininz olduğu sürece herşey için her yaşta okunur ve farkında mısınız 30 yaşından değil 20 den bahsediyoruz baya güzel bi yaş üni için bende 19 uzum ama bu yıl hedefim için bi daha kalıyorum kimse de umrumda değil yaş inanın en son dert edilecek şey kazanınca 1 2 senenin kıymeti kalmıyor

Hocam etrafımdaki herkes yeter diyor aslında içimdeki sesde yeter diyor çünkü 5.girişim olacak ilk 50 bine girememek aptallık değilde nedir sizce? :D :D

Her neyse hala düşünme aşamasındayım hocam keşke şu etrafımızdakileri susturabilsek.
  • Dreamerbunny kullanıcısına yanıt
    hocam etrafınızdakileri boşverin onlar anca konusur gizlice girin bi kez daha olmadı ,bu arada ilk 50 bine girememek aptallık değil çalişmamazlık tır kendinize söz verin ama öyle verdim çalışıcam değil bakın kendiniz diyorsunuz 4 yıl kaybettiniz bir daha kaybedemezsiniz yüreğinizi ortaya koyup adam akıllı çalışın gerisi takdiri ilahi bakın o zaman ilk 20k bile girersiniz herşey sizin elinizde kazanmakta kaybetmekte bunu siz değiştirirsiniz yoksa biz sadece konuşuruz ama yaşı dert etmeyin ve kendinize yazık etmeyin kesin karar verin çalışmaya başlayın elbet hakkınızın karşılığını alırsınız
  • Reis 96'lıyım bu yıl bölüm bırakıp bir daha sınava hazırlandım tmde 1050. oldum. 21 yaşında başlayacam evet 2 3 yıl geç ama buna da şükür.

• quote:

Orijinalden alıntı: VurAppiah

Reis 96'lıyım bu yıl bölüm bırakıp bir daha sınava hazırlandım tmde 1050. oldum. 21 yaşında başlayacam evet 2 3 yıl geç ama buna da şükür.

Hocam harikasınız nasıl çalıştınız biraz ayrıntılı olarak bana dmden yazar mısınız ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norman Finkelstein

Bende 20 olacam yakında ve tanıdığım insanlar cok 3 senesinde tip kazanan uni bırakıp gelen vs

Dert etme

Neden tıp bırakıyorlar ki hocam? Tıp kazanamıyoruz bari kendimizi avutalım

• çok geç millet o yaşta ölüyor
  • Hani derler ya önemli olan kaç yaşında girdiğin değil kaç yaşında çıktığın diye 21 de girsen 24,5 da çıkarsın kesinlikle geç değil zaten normalde hazırlıkla beraber 23,5 da bitiriyorlar
  • Iş dünyasında kaç Yaşında girdiğine değil kaç yılda bitirdiğine bakarlar diye tahmin ediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.