Şimdi Ara

20 yaşındaki gence MİNİ COOPER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kendime linea aldım şimdi sırada kardeşimde o daha genç 20 yaşında üniversitede okuyor araba alacak kendine bu üç araba arasında kaldı ama cooper biraz daga ağır basıyor daha havalı olduğu için galiba siz ne dersiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Martinez55 -- 18 Haziran 2014; 16:28:44 >

• Kendi fikrim ;Uzun süre kullanılacaksa Mini>Corsa>Clio
    Al-sat kolay olsun dersen Corsa>Clio>Mini
  • her türlü mini
  • mini kaç model, kaç binde, özellikleri neler, düz mü cooper s mi... bunları söylersen daha iyi yardımcı olabilirim
  • Hocam mini cooperın havasımı kaldı o fiyat bandına temiz hb civic alın 1.8 140 hp canavar gibi araç
  • conquête kullanıcısına yanıt
    düz otomatik farketmez cooperda genellikle 33 bine 100bin 150 km arası olur
  • sgtforce S kullanıcısına yanıt
    uzun süre derken böyle 2 3 sene rahat kullanır gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sanırım cooper S almayacaksınız... düz 1.6 alacaksanız otomatik ve cam tavan öneririm, kesinlikle cam tavan olsun derim satarken çok daha kolay satılır... temiz olmayan bi cooper inanın insanı araçtan soğutur, kronik direksiyon kutusu arızası vardır, elektronik ufak tefek sorunları çıkabiliyor. Otomatik alırsanız detaylı olarak baktırın, benzin ortalama 10 11 lt civarıdır, renk olarak kırmızı ve mavi öneririm, S jant öneririm... model olarak 2008 ve üstü almaya bakın, alırken deri koltuklu full olanları var onlardan temiz denk gelirse iyi olur
  • conquête kullanıcısına yanıt
    aslında cabiro istiyoduda cabirolar 45 den başlıyor o yüzden coope döndük
  • Vay anasini ne abiler var ya benim abimde kendi arabasinin lastigini patlatir benzinini bitirir gelir sirket arabasini alir gider. Ben araba isteyince de duraga kadar birakirim diyo utanmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.