Bildirim
20 Yaşında üniversiteye girmek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yaşım 22 ben daha yeni gireceğim ne bu acele okumanın yaşı mı olur ? -
2 sene sevmediğim bölümü okudum
bu sene teorik olarak sevdiğim pratik olarak bana göre olmadığını anladığım bölümden kaydımı sildircem ve seneye tekrar sınava gircem
kazanırsam 24 yaşında üniversite 1.sınıf olcam
sen yine iyisin
kazanamazsam da iş hayatına atılcam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Half Moon Syndrome -- 10 Temmuz 2015; 9:50:13 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
19 Yaşındayım ve 18 yaşındakiler odtü boğaziçine ve tıpa yerleştiler onlarla kendimi kıyaslıyorum da eksideyim galiba -
quote:
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO
bu sene teorik olarak sevdiğim pratik olarak bana göre olmadığını anladığım bölümden kaydımı sildircem ve seneye tekrar sınava gircem
sen yine iyisin
Yanlış hatırlamıyorsam psikolojiydi kardeş bölümün neden bırakıyorsun acaba özel bir sebebi yoksa paylaşırmısın? -
Bende 20 yaşındayım. Şöyle düşünüyorum; herkes 18-19 yaşında ergenliğinin zirvresindeyken biz daha ayakları yere basan ve tecrübeli kişiler olacağız. Belki 18 yaşında hala çocuk olan birindrn daha iyi okuyacağız dünyayı... Tecrübe diyorum çünkü 1 sene mezun kalmak insana çok şey kazandırıyor. En önemlisi ders çalışmanın nasıl kolay ve eğlenceli olduğunu öğreniyorsun
Kısacası onlar 18 yaşında liseli kafasıyla üniye girerken sen 20 yaşında her anlamda bir üniversiteli olarak gireceksin oraya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A D M I R A L -- 10 Temmuz 2015; 10:00:20 >
quote:
Orijinalden alıntı: JilberProduct
Bende 20 yaşındayım. Şöyle düşünüyorum; herkes 18-19 yaşında ergenliğinin zirvresindeyken biz daha ayakları yere basan ve tecrübeli kişiler olacağız. Belki 18 yaşında hala çocuk olan birindrn daha iyi okuyacağız dünyayı... Tecrübe diyorum çünkü 1 sene mezun kalmak insana çok şey kazandırıyor. En önemlisi ders çalışmanın nasıl kolay ve eğlenceli olduğunu öğreniyorsun
Kısacası onlar 18 yaşında liseli kafasıyla üniye girerken sen 20 yaşında her anlamda bir üniversiteli olarak gireceksin oraya
Belkide kendimizi öyle avutuyoruz ama bence haklısın adam 18 yaşında kendini bir bok sanar ama ezük büzük ergen ergen espiri yapar kız gördümü apzı düşer ne yapscağını şaşırır ortalıkta kendini bir numara olarak görür myke dolaşır gözünde perde vardır ama yaşını almış adam daha farklı bakar daha olgun davranır
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yok kardeş niye eksi olsun :)
Yaşının ve deneyiminin hakkını verirsen sorun olmaz aksine dahada iyi olabilir tek kötü yanı sınıf arkadaslarının bir cogu senden küçük olacak kafa olarak uyuşma sıkıntısı çekebilirsin bende seneye 20 yasında baslamıs olacağım kayıp değil bence bu sene kendine birazda donanım eklersen bilgi baabında kral sensin
quote:
Orijinalden alıntı: 8urc8
quote:
Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO
sen yine iyisin
Yanlış hatırlamıyorsam psikolojiydi kardeş bölümün neden bırakıyorsun acaba özel bir sebebi yoksa paylaşırmısın?
Pratikte bana göre olmadığını anladım
ama bölüm güzel yani tavsiye ederim
zaten kesin karar veremiyorum bir türlü
bi yanım bırakmak istiyo bi yanım pratikte karşılaşacağın sorunların üstesinden gelirsin bırakma diyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X