Şimdi Ara

20 Yaşında evlenmek istiyorum [Yorumunuz Lazım!] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşın gereği böyle düşünüyorsun. Merak etme bir süre sonra geçer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 Yaşındayım ev geçindirebilecek bir gelirim olsa 1 dakika düşünmem evlenirim. Ama para kazanmam lazım bunun için de okumam lazım. En az 4-5 yıl daha beklemem gerek

• Hocam imam nikahı kıyarsın olmadı 20 yaşında. Evlenmek nedir. Ben kolay kolay bulabileceğini sanmıyorum.
  • Evlenme=Seks mi a benim ergen kardeşim?

• quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

Selamun Aleykum kardeşlerim 17 yaşına girdim sayılır.3 sene sonra evlenmeyi düşünüyorum flörtü kesinlikle doğru bulmuyorum.
    İçimdeki şehveti illegal yollarla atmak yerine helal olarak gerçekleştirmek istiyorum.Şimdi diyecekler aman efendim üniversitesi var cart curt askerliği var cart curt bence bunlar bahane.
    Babamla konuşacağım eğer ki kabul ederse 1 odayı eşimle bana ayırmasını isteyeceğim.Evet utanmıyorum çünkü haram işlemek yerine bunu yapmak daha mantıklı geliyor
    Şuan içimde o temizlik varken kirletmek istemiyorum.Sizce doğru mu yapıyorum ? Büyük abilerimden özellikle yorum bekliyorum

sen kendini gecindirecek parayi bi kazan da sonra aile kurmayi dene
    ula 10 bin tl gelirim var cesaret edemiyorum evlenmeye dogru duzgun birini tanimak bile zor kaldi ki masrafi da dudak ucuklatiyo insan korkuyo sizdeki bu cahil cesareti nedir arkadas sonra sokakalrda basibos dolasan cocuk surusu doluyo

• 3 sene daha dayanamazsınn
  • ÇOCUK:Buba ben evlencem evin bi odasını bana verirmisin?
    BABA:Tamam içeri geç sen içeri
  • Kendini parmakla

• Allah akıl fikir versin bu gençlere.

Adam 3-5 dakikalık zevk için evlenmeyi düşünüyor, evliliğin ne gibi sorumluluklar getireceğinden bir haber, evlen kardeşim evlen evlende gör hörekeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bahçe_çay_ailesi

helal seks için evleniyorsan hiç evlenme

çözüm seks yapma

bu kadar mı azgınsın

+1

Evlilik seksten ibaret sanki

• quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Allah akıl fikir versin bu gençlere.

Adam 3-5 dakikalık zevk için evlenmeyi düşünüyor, evliliğin ne gibi sorumluluklar getireceğinden bir haber, evlen kardeşim evlen evlende gör hörekeyi.

Neden bu kadar tepki aldığımı anlamıyorum doğrusu.Fikir beyan edeceğinize yerden yere vuruyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: -İstanbullu-

quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Allah akıl fikir versin bu gençlere.

Neden bu kadar tepki aldığımı anlamıyorum doğrusu.Fikir beyan edeceğinize yerden yere vuruyorsunuz

Sonradan olacaklar kafanda canlansın diye uyarıyorum, düşüncelerin baştan aşağı yanlış ancak sen bu düşüncelerin doğru olduğuna kendini inandırmışsın yanlış bir yoldasın.
  • Dusuncelerini begendim, bizim dogamizda bu var yani ideal olarak w0li yaslarda evlenmmiz ama gel gör ki.kapitalizm

• Kızların en güzel oldukları zaman 18 yaş civarları ama sevişilecek değil öpüşülecek kıvamdalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafn güzelmiş kardeş güle güle kullan
  • kardeşim helal olsun sana.Allah seni doğru yoldan ayırmasın
  • İşin yokken babanın evinde yaşayacak bir kız bulabilirsen evlen kardeşim. Ben 23 yaşındayım daha karşılaşmadım öyle bir kızla.
  • Babam anami kaçırdığinda 18 yasindaymis suan 43 yaşında

• quote:

Orijinalden alıntı: Cevher Dudayev

kardeşim helal olsun sana.Allah seni doğru yoldan ayırmasın

İnşallah hepmizi ayırmasın.
    Ayrıca çoğu kişi saçma bulmuş ama bence benim fikrim gayet mantıklı.Öbür türlü günah işleyeceğim.
    Efendimiz(s.a.v) evlenmeyi öğütlüyor ama durumu olmayana da orucu öğütlüyor.Ben orucu her gün tutamayacağıma göre evlenmem lazım hele bu fitne ortamlarında ne yapacağım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arka Destroyer

hahaha komedi ya yok artık çocuğa bak

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.