|
Merhaba iyi forumlar, Başlıktada belirttiğim gibi pazartesi saat 16.00 da 20 yaş dişimi çektirdim bu gün cuma gece saat 23.14 yani 4-5. Gündeyim. Durumu anlatmadan önce operasyonun detaylarindan bahsedeceğim ki yorum yapacak kişiler buna göre bilgili olsunlar istiyorum. Sağ arka alt 20 yaş dişimi çektirdim ve yaşım 30 sağlıklı çıkmış bir dişti fakat bir hafta önce iltihap kapip yuzumun yarisini uyuşturmuştu. Bu nedenle baya sağlam bir dişti aslinda ve çekim sırasında bir kök kırıldı ve içeride kaldı. Sonra o kırılan parçayı çıkarmak için baya bi uğraştı ve o bölgeye yüksek hasar verdi. Çekimden 2 gün sonra şişliğin büyüklüğü ve ağrılarsan dişçiye gittim ve bana sanki neden geldin gibi davrandı söylemiştim şişecek moraracak vs. diye bende yinede bi rontgen cektirdim parcanin orada olmadigini görmek için. Neyse dediğim gibi şuan 4.-5. Gün fakan şişlikte asla bir azalma yok geceleri 38.7 yüksek ateş oluyor hele o bölge yanıyor tabiri caizse, Agumentin 875/125mg ve Bi-profenid 150mg verdi onlari kullaniyorum 12 saatte bir. Fakat cokta bir faydasini goremiyorum agrilar devam ediyor. Ve bu gece boynumda kizariklik ve ateş oluştu, dokunduğumdada boynumun sağ yatafında ağrı ve le f bezindede şişlik var, biraz uzun oldu ama tüm detayları aktarmak istedim. Acile gitmem gerekir mi normalmidir bu yaşadiklarım. Operasyon kolay gecmedi baya bi işlem yapildi doku zararı verildi normal geçer diyede dusunuyorum. Ama bu boynumdaki şişlik ve geçmeyen ateş iyiye işaret gibi görünmüyor. Bu şekilde ağır 20 yaş çekim süreci geçiren dorumda kişiler varsa deneyimlerinden yararlanmak isterim. Yarın dişçiye gidicem ama yine normal diyip göndermesinden korkuyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler