Şimdi Ara

20 yas alti hastaneye gitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Haftaya psikiyatri randevum var ama 18 yaşındayım benim hastaneye gitmem yasakmi şimdi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 112 arıyorsun, yada veli'n arıyor, şu hastanede şu saate randevum var diyorsun, randevu no gibi bişey varsa 112 'e söyle yoksa özel hastane de randevu no vermediler telefon ile randevu aldılar diyorsun, sonrasında aradığın cep telefonuna 112'den adın soyadın hastane adı yazan sms geliyor, bu sms'i çevirmeye takılrsan polise göster diyor(112). bu kadar.(tecrübe ile sabittir.)
  • hastaneye fırına gitmek serbest diye biliyorum. babam 70 yaşında hastaneye götürdüm sıkıntı olmadı kontrol noktasında.
  • 112 arıyorsun, yada veli'n arıyor, şu hastanede şu saate randevum var diyorsun, randevu no gibi bişey varsa 112 'e söyle yoksa özel hastane de randevu no vermediler telefon ile randevu aldılar diyorsun, sonrasında aradığın cep telefonuna 112'den adın soyadın hastane adı yazan sms geliyor, bu sms'i çevirmeye takılrsan polise göster diyor(112). bu kadar.(tecrübe ile sabittir.)
  • erkan_apache E kullanıcısına yanıt
    112 Çalışanıyım arkadaş verdiği bilgi doğru.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.adanaseshaber.com/
    Pandemi ve Kredi
    http://www.adanaseshaber.com/yazar-pandemi-ve-kredi-162.html

• Fatih Eray kullanıcısına yanıt
    Adamlar saçlarını da kestirmesin mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan_apache

112 arıyorsun, yada veli'n arıyor, şu hastanede şu saate randevum var diyorsun, randevu no gibi bişey varsa 112 'e söyle yoksa özel hastane de randevu no vermediler telefon ile randevu aldılar diyorsun, sonrasında aradığın cep telefonuna 112'den adın soyadın hastane adı yazan sms geliyor, bu sms'i çevirmeye takılrsan polise göster diyor(112). bu kadar.(tecrübe ile sabittir.)
    Teşekkürler hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: izengel

hastaneye fırına gitmek serbest diye biliyorum. babam 70 yaşında hastaneye götürdüm sıkıntı olmadı kontrol noktasında.
    Hocam burada sıkı kontrol var ya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.