Şimdi Ara

20 TL'ye LİMİTSİZ ADSL İçin Lütfen Destekleyin !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
4.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün Türkiyede maddi imkanı elvermediği için Limitsiz internet kullanamayan vede en ucuz ve sınırsız hizmet olan uydunet'e geçebilmek içinde bölgesinde kablo tv altyapısı olmayan, benim gibi tüm 'LİMİTLİ' adsl kullanıcısı arkadaşların bu yazıyı okumasını ve desteklerini bekliyorum...

Evet arkadaşlar eğer maddi imkanı yerinde olan arkadaşları işin içine katmazsak şuan için ülkemizde en şanslı insanlar oturduğu yerde kablolu tv altyapısı olan ve bu sayede uydunet kullanabilen kesim. Zira sadece 19 tl karşılığında limitsiz olarak doya doya interneti kullanabiliyorlar.

Peki uydunet'in sağladığı bu güzel imkanından neden ADSL kullanıcıları olarak bizlerde yararlanamayalım ?!?!

İşte bu noktada benimle aynı düşünceyi paylaşan arkadaşları bir araya toplamak istiyorum vede birlikten kuvvet doğar ilkesine binaen toplu halde meramımızı ilgili mercilere iletip birşeyleri değiştirebileceğimizi düşünerek bu konuyu açıyorum. Birlik olursak belki bu hayal gerçek olur vede uygun fiyata limitsiz internetin keyfini yaşayabiliriz...

Zannediyorum bu telefonsuz adsl hizmetininde başlatılması ile ilgili aldığı karar ile yakın zamanda adsl sağlayıcılarının bu hizmeti vermesine hükmeden Rekabet Kurulu'na yapacağımız başvurular sayesinde bu yönde yasal bir düzenlenmeye gidilmesini sağlayabiliriz...

Ben biraz önce kurula bir email atarak bu yöndeki serzenişimi dile getirdim. Eğer sizde benim gibi adsl hızı hiç önemli değil yeterki ucuza limitsiz internet kullanabileyim diyorsanız lütfen sizde rekabet kurulunun aşşağıdaki email adresine ADSL için 20 liraya 512kbit Limitsiz tarifesinin açılmasını istediğinize dair bir email gönderin.

rek@rekabet.gov.tr

Ayrıca facebook'ta bununla ilgili "20 TL'ye LİMİTSİZ ADSL İstiyorum" isimli bir grup kurdum... Katılımlarınızı bekliyorum.

• Destek!
  • o tarifeyi 20 ytl ye açması imkansız kotalı kullanıcısı kalmaz buda işine gelmez en iyi ihtimalle 35 tl ye açabilir
  • Başlığa talep yok demekki herkes memnun 45 tl bayılmaktan bu arada uydunet 17,5 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sameshit -- 2 Nisan 2009; 10:34:53 >
  • uydunet ucuz ama kablonet altyapısı hep lüks semterde var ilginçtir
  • Bu girişiminiz çok sevindirici ancak önceki mesajlarda denildiği gibi KabloTV altyapısı her eve her mahalleye hatta her şehire ulaşamıyor. KabloTV altyapısı olanlar şanslı şu anda.

http://www.uydunet.net/icerik/tarifeler.php

tarifeler uygun ancak KabloTV altyapısı yoksa bağlanamıyor maalsef:(
  • ben mail atarim.
    yanliz. arkadasin dedigi gibi kotali kullanici pek kalmaz. ozamanda kotali tarifelerin fiyatlarini düşürmesi gerekiyor.

aslinda arkadaslar herkes duyarli olup bir mail atsa ve 512 adsl'in gelmesini istiyoruz maddi imkanımız yok.
    her nekadar 4 gb kotalimiz var ise bu kota yetmiyor bize vs gibilerinden ya da derslerimiz için önemli filan deseniz. belki birileri tarafindan sesimizi duyanlar olur

ben mesela 512'ye gecermiyim şu saatten sonra belki gecmem. ama bu baglantinin gelmesini isterim. çünkü fiyatlari aşagiya çekecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu an 5. derece bir ilin ilçesinde yaşıyorum. kablolu yayın? elimiz mahkum burda ttnet'e. fiyatların daha da ucuzlamasından yanayım elbette. :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

uydunet ucuz ama kablonet altyapısı hep lüks semterde var ilginçtir

kendi oturdugum bursanın kenar mahallelerinden birinde uydunet var ama çok lüks bazı semtlerde yok.
  • inşallah birgün ucuz internete kavuşuruz.ttnet e
  • evimin 10mt altındaki caddede uydu net var.bayisine gittim 10mt kalmış ne zaman bizim sokağa gelir dedim.cevap '' yeni bölge açmayı düşünmüyoruz oldu.ucuzlar fakat fazla keyfiiler.nedense bana devlet dairesi izlenimi verdi
    20liraya 512 vermeyeceklerini bilsemde tepki için destek
  • quote:

Orjinalden alıntı: whamx

evimin 10mt altındaki caddede uydu net var.bayisine gittim 10mt kalmış ne zaman bizim sokağa gelir dedim.cevap '' yeni bölge açmayı düşünmüyoruz oldu.ucuzlar fakat fazla keyfiiler.nedense bana devlet dairesi izlenimi verdi
    20liraya 512 vermeyeceklerini bilsemde tepki için destek

bu kafayla 30000 abonede takılıp kalır bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

uydunet ucuz ama kablonet altyapısı hep lüks semterde var ilginçtir

kendi oturdugum bursanın kenar mahallelerinden birinde uydunet var ama çok lüks bazı semtlerde yok.

istisnalar kaideyi bozmaz,bakın sitesindeki hizmet verdiği bölgelerin geneli neymiş
  • Biz ADSL i bu fiyatlardan kullanmayı kabul ettikçe bu adamlarda ne indirim yapar ne başka birşey. Bulduk kerizleri yolalım modundalar. Nasıl olsa onlardan başka bir çaremiz yok. Herkez birlik olsa kapatmaya başlasın ADSL i bakalım napıcaklar. Tabi biz netsiz naparız oda var. Onlar yolmaya devam edicek bizde yolunmaya devam edicez. Artık biraz insafa gelselerde az yolsalar insanları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: engunaydin

quote:

Orjinalden alıntı: sameshit

Başlığa talep yok demekki herkes memnun 45 tl bayılmaktan bu arada uydunet 17,5 tl.

1.000.000 adam toplanıp internet 256 kb/s limitsiz bütün telekom operatörlerince sabit ücrete zam yapılmaksızın telefon aboneliklerine dahil edilsin, kim bunu yapacaksa ona oy vereceğiz diye bir organizasyona gitse ve sandık başında suni kavgalar yerine bu çıkarını düşünse bir kaç Telekomunikasyon yasası düzenlemesi ile bu işi bitirirler. Ha ne olur herkes bilgiye, internete ulaşır. 1 mbs isteyen de farkını verir.

Kusura bakmayın ben böyle organizasyonlara katılacak, katılsa bile sandık başında ayarı kaçmayacak bir kitle ne burda görüyorum ne de ülkemde.

Son Söz:

Durmak Yok, ADSL Kazığına DEVAM

söylediklerinizin çoğuna katılmakla birlikte şu kısma katılmak mümkün değil.1milyon kişi adsl istesin verene oy versin 1 milyon ucuz mazot istesin oy versin vs vs... bu şekilde bugünden çok farklı olmayız.çünkü şu anda kişişel menfaatleri gözeterek oy veriyoruz zaten.oy kişisel çıkar gözetmeden ülke menfaatleri gözetilerek verilir.bunu yapabildiğimiz gün zaten doğru iktidarlarla yönetilir her türlü haksız uygulamayada sivil toplum örgütleriyle(bugünkiler gibi siyasi güdümlü olmayan) tepkimizi verebiliriz

• kablonet 19ytl deılkı daha teferruatı war onun artı kablotv parası
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemes1s

kablonet 19ytl deılkı daha teferruatı war onun artı kablotv parası

Ancak Telefonda çok daha acımasız bir sabit ücret var. Cep telefonu sabit ücreti 1,5 lira ev telefonu 10 liralardan başlıyor.
  • bu konuda sizi destekliyorum. 20-25 liraya 2 mbit verecek altyapıyı hazırlaması en fazla 6 ay alırken kılını bile Türktelekom kıpırdatmıyor. Hala rapi dshare internet çıkış limitini geçmiş değiliz.

benim öngörüm Türkiye için
    2 mbit 29 lira olsun.
    1 mbit kotalıda 19 lira.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgar66 -- 3 Nisan 2009; 21:03:07 >
  • aynen destek kardeşim Türkiyede internet çok pahalı
    kuzenlerim Almanyada yaşıyorlar benim limitli parasına sınırsız kullanıyor üstelik daha hızlı
  • şaka mı yapıyorsunttnet sınırsız ve 20tl
    bir kere ttnet'in öyle bir ahlağı yok yani şurdan çıkıp 10 vatandaş 20tl ye sınırsız bağlatalım derse veya 100,1000 kişi ttnet yaparmı sanıyorsunuz ben bir kere aramıştım ttnet'i 20tl sınırsız olur mu?Demiştim adamı cevabı aynen bu;

Dalga mı geçiyorsunuz lütfen kapatın
    neden?
    ttnet 39tl ye sınırsız veya limitli internet veremez sen mecbur ttnet kullanmak zorundasın.bğenmiyosan kapa gitsin onuda bizim vatandaşımız yapmayacağına göre.....
    peki iyi günler
    iyi günler

bu sizce yeterli mi?
    adam 39tl ye gülüyor sen 20tl diyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 4 Nisan 2009; 12:00:44 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.