Şimdi Ara

20 TL altı sadece konuşma ve sms paketi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 20 TL altı sadece konuşma ve sms tarife/paketi olan bir hat var mıdır? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 20TL TÜRK TELEKOM
    20 TL altı sadece konuşma ve sms paketi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo Wakabayaşi -- 29 Ağustos 2019; 21:26:44 >
  • Bu paket müşteri alımına kapandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestij06 -- 29 Ağustos 2019; 22:17:32 >
  • prestij06 P kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef 20TL altı paket bulamadım. Bu gösterdiğim içerik olarak ve fiyat olarak artmış. 20TL olarak istediğiniz seçenekte bu tarife mevcut
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Hesaplı 300 Paketi > Tarife ve Paketler > Web > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturasiz/paketler/hesapli300mevcutmusteri.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: Genzo Wakabayaşi

Hocam maalesef 20TL altı paket bulamadım. Bu gösterdiğim içerik olarak ve fiyat olarak artmış. 20TL olarak istediğiniz seçenekte bu tarife mevcuthttps://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturasiz/paketler/hesapli300mevcutmusteri.aspx
    Hocam başka operatörlerde de mi yok?

• Aylık 10 liraya 750 dk alabilirsiniz, 5 liraya da 250 sms aldınız mı tamam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garantili 2 GB Türk Telekom.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Nasıl alabiliyoruz hocam. Hangi operatör?

• Garanti 2gb müşteri alımına kapanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestij06 -- 29 Ağustos 2019; 23:3:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestij06

Garanti 2gb müşteri alımına kapanmış
    O zaman tek çare Bimcell.
  • BimCell'de var,isterseniz sitesini inceleyiniz. Ayrıca 15TL de yüklenebiliyormuş. İster Turkcell'e taşıyıp oradan Bimcell'e taşıyın ister ücretini verip Bimcell'e 5 gün zaman kaybetmeden taşıyın.

• BimCell'de
    250DK 12TL
    500DK 14TL

SMS paketi ise(1 tane var çünkü)
    1000SMS 5TL

Özetle,
    250DK+1000SMS 17TL
    500DK+1000SMS 19TL

• Ya ben aslında hesaplı 300 paketini 9 TL ye kullanıyorum.Yanlışlıkla tarife değişikliği yapıp standart tarifeye geçtik. Bunda da tüm paketler iptal oluyormuş. Müşteri hizmetleri öyle söyledi. Aslı var mı bilmiyorum. Ama ben paketin ayı dolmadığı için halen kullanıyorum. Paket 10 eylülde doluyor. Tarifenin 1 aylık süresi 12 eylülde doluyor. 2 günde paketler iptal olur mu bilmiyorum açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prestij06 -- 30 Ağustos 2019; 0:4:55 >
    Doğrudur hocam, Standart Tarifede paket alamazsınız

Paketlerin iptal olma ihtimali mevcut, çünkü standart tarifede hiçbir şekilde paket alınamıyor.

• Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CB01A2BC7

Doğrudur hocam, Standart Tarifede paket alamazsınız

Paketlerin iptal olma ihtimali mevcut, çünkü standart tarifede hiçbir şekilde paket alınamıyor.
    Sorma kardeşim diğer hattımın da bu şekilde selfy yaz paketini yaktım. Ne güzel kombin yapmıştım bozuldu gitti. Hiç uyarı felan da koymuyorlar. Bi de abone alımına kapalı bu standart tarife. Nasıl geçirdiler hayret. Bize zarar olunca her şey mümkün.

• Bitane 17 tlye faturali bisey vardi

Hocam hala devam ediyor mu bilmiyorum ama müşteri hizmetlerini arayıp 500 dk 7TL paketinden yararlanmak istediğinizi belirtin. Eğer bu kampanya devam ediyorsa sizi direkt temsilci yardımı ile bu pakete yönlendiriyorlar. Normalde hiç uğraşmadan pttcell e gidiyorduk geçen seneye kadar. 10 tl ye 500 + 500 grup içi konuşma veriyordu da. Türk telekom'un bu kampanyası da güzel. Tabi devam ediyorsa. Haber verirseniz güzel olur olmadı Bimcell gibi alternatifleri düşünmelisiniz ama öncesinde müşteri hizmetlerini hattınızı iptal etmek ile tehdit edip sadece konuşma paketi istediğinizi belirten bir blöf yapmanız gerekmekte. Bununla da genelde bir paket ortaya çıkıyor normalde hiç adı sanı duyulmamış. En kötü sms hakkınız olmayacak ama ona da yapacak bir şey yok sanırsam. O da şart ise Bimcell alternatif oluyor bu sefer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 30 Ağustos 2019; 0:52:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: High Sierra

Hocam hala devam ediyor mu bilmiyorum ama müşteri hizmetlerini arayıp 500 dk 7TL paketinden yararlanmak istediğinizi belirtin. Eğer bu kampanya devam ediyorsa sizi direkt temsilci yardımı ile bu pakete yönlendiriyorlar. Normalde hiç uğraşmadan pttcell e gidiyorduk geçen seneye kadar. 10 tl ye 500 + 500 grup içi konuşma veriyordu da. Türk telekom'un bu kampanyası da güzel. Tabi devam ediyorsa. Haber verirseniz güzel olur olmadı Bimcell gibi alternatifleri düşünmelisiniz ama öncesinde müşteri hizmetlerini hattınızı iptal etmek ile tehdit edip sadece konuşma paketi istediğinizi belirten bir blöf yapmanız gerekmekte. Bununla da genelde bir paket ortaya çıkıyor normalde hiç adı sanı duyulmamış. En kötü sms hakkınız olmayacak ama ona da yapacak bir şey yok sanırsam. O da şart ise Bimcell alternatif oluyor bu sefer.
    Tmm hocam teşekkür ederim. Şöyle yapmayı planlıyorum. Ahlan tarifeye geçip. Ahlan 9 paketi yapacağım. 15 TL. Yoğun araştırmalar sonucu en uygun bunu buldum.

• 500DK+1000SMS 19TL Bu iyiymiş hocam ama sanırım paket halinde değil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.