Şimdi Ara

20 mbps internet 1 mbps hızında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • uydunet 20 mbps internet kablosuz 1 mbps hızında fakat kabloyla modeme bağlayınca 20 mbps oluyor.biz bunu kablosuz olarak aldık yani kablosuz internet olarak fakat kablosuz çok yavaş ve uzaktan da girmediğimiz halde yani wireless e 2 laptop giriyor evde.bu konuda yardımcı olabilir misiniz? teşekkürler

XBOX 360 +KINECT
  • Bendede aylardır bu problem var,arıyorum ayarlar falan diyorlar.en son kendi söyledikleri ayarda kullanıyorum ama işkence.ara ara düzeliyor,sonra yine aynı.artık servis çağırmaktan başka çare kalmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hız testini modemin yanından mı yapıyorsunuz. Yoksa arada duvar varmı?. Modemin modeline göre modem arayüzüne girip kontrol kanalını değiştirirseniz belki çözüm olabilir. Aynı kanalda birçok wireless sinyali varsa hızınızı yavaşlatabiliyor.

PSN: Benjo-Franklin
  • sinan8439 S kullanıcısına yanıt
    hocam güzel bi konuya değinmişsiniz kontrol kartına girdiğimizde hangi kanalı değiştiricez biraz teknik detaylı bilgi verir misiniz bizim apartmanın çoğu uydunet dediğiniz mantıklı geldi kanalı değiştirmem işime yarıya bilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahm@41

hocam güzel bi konuya değinmişsiniz kontrol kartına girdiğimizde hangi kanalı değiştiricez biraz teknik detaylı bilgi verir misiniz bizim apartmanın çoğu uydunet dediğiniz mantıklı geldi kanalı değiştirmem işime yarıya bilir

Merhaba
    Modem arayüzüne girip, wireless sekmesine giriyorsunuz. O bölümde kontrol kanalı sekmesinden kanalı değiştirebiliriz. Önerim son kanalı veya bir önceki kanalı seçmeniz.

Orijinalden alıntı: selinaykrtss

Sorun duzeldi gibi oldu fakat ayni evin icinde bazi odalardan yine de cok az cekiyor

Merhaba
    Aynı sorun bir arkadaşımda da vardı. Modemi salonun ortasına aldı. Eğer yine sinyal seviyesi düşük olursa bulunduğunuz odaya tplink router alarak, access point olarak bağlarsanız sorun büyük ihtimalle çözülecektir. router fiyatı 70 tl civarı sanırım

• Ben bu işten bişey anlamadım.modem normalde kapalı devamlı açık değil.bilgisayarı açınca modemide açıyorum,bağlantı hızım normalde 20 mbps.ancak 5 mbps anak görüyorum,bağlantıyı kesip tekrar bağlandığımda 20 mbps görüyorum.arada kısa kopmalar oluyor.bağlantı hızı devamlı düşüyor,modem ayarlarından kanal değiştirdiğimde normale dönüyor.ancak tekrarında hız düşümü ve kopmalar yaşıyorum.kafayı yedirdi bana anlayacağınız.

• Bendede bu sorun var,odamda kablolu bağlanıyorum sorun yok tam 20 mbit alıyorum ama salondakiler 2-3 mbit alabiliyor wireless ile,moden netmaster.Ben çok memnunum ama wireless ile bağlananlar şikayetçi.
  • Bu sıkıntıyı bir yıldır çekiyordum ve çözümünü imzamda belirttiğim linkte yaptığım uygulama ile buldum, başka çözümü de yok sanırım, uydunetten gelen elemanlarla ahbap olmuştuk her hafta arıyordum en sonunda sökün götürün demeye başladım ama bu şekilde çözüm bulunca 2-3 aydır adamları aramaz oldum şimdi modemi daha hiç kapamadım ne kopma var ne diğer odalarda zayıf sinyal seviyesi var., netmaster modemleri herkes biliyor ne kadar kaliteli olduğunu başka çözüm bilmiyorum ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.