Şimdi Ara

20 M Lan Kablosunda Hız Azalması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamarkadaşalr geçenlkerde konu açmıştım 20 mt için kablo mulayım yoksaadaptör mü diye ,cevapglemedi bende kablo aldım hem de standart cat5 öyle havalı larındanda almadım , neyse işte çektik ama net çok yavaş, LOL oynuyorum oyun esansında ping 90 larda gayet güzel 2 tane adamgeldimi donuyor , bu da beni deli ediyor .

Teknik olarak 20 mt de hız değişmemesi gerekiyormuş , kablo dayeni sadece bir yerde direkt pencereden, cam ile çerçve araından geçirdik, delik olmadığı için; PVC pencere kabloyu o kadar ezmez heralde :S bir yerde de ağaç dalına 1 tur doladım .. onun dışında başka bi yerde ezecek zorlayacak bir şey yok .

Bu hız düşmesinin sebebinin kablodan mı kaynaklandıgını yoksa internetin mevcut hıznınyavaşolmasında n dolayı mı olduğunu yada modemden /LAN dan kayunaklı mı olduğu nasıl anlayabiliriz ?

Şimdi laptobu alıp orda da bi el lol atarım kablosuz ile modem dibinde ama komşuyu rahatsız etmek istiyemiyorum çok gittim şu arızlarla uğraşırken ...

Komiktir ama kablosuz bana daha hızlıymış gibi geldi uzak olduğu içi 2 - 3 diş çekiyor ama ben öyle hissettim ; bir adette adaptör mü alsam ki :S

Ya da kablo değiştireyim mi en iyisnden ( gerçi oakdar yerleştrşidim felan en istemediğim seçenek bu ama adam gibi hız isitopryum )

Teşekkürler..

• Bu mesafede kablo sorun yapmaz
    Uclarini duzgun caktirip kontrol ettirdinizmi
    Bir yerde ezik kirilma vs olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: connaught

Bu mesafede kablo sorun yapmaz

yani kabloyu aldım , adam uclarını yaptı test etti , geldim yerleştiridm bahsettiğim lanalrda hemen ezilme olur mu ki :S acaba bir kaç köşelei yer bir de pencere işte.. :P
    İnternetimn kendisinin yawaş oldugunu düşünüyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: kb001

quote:

Orijinalden alıntı: connaught

Bu mesafede kablo sorun yapmaz

yani kabloyu aldım , adam uclarını yaptı test etti , geldim yerleştiridm bahsettiğim lanalrda hemen ezilme olur mu ki :S acaba bir kaç köşelei yer bir de pencere işte.. :P
    İnternetimn kendisinin yawaş oldugunu düşünüyorum :/

Modeme bagli başka cihazlarla test yaptinizmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.