Şimdi Ara

20 lik diş :S SS var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
23.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: rambursman

24 yaşındayım ama bende henüz bir hareket yok çıkmadılar yani. acaba herkeste çıkmıyormu bu dişler

Herhaldee..

Her insan evladinda çikiyo. Genetik bi sorun yoksa herkeste Çikmasi lazim..
  • Eğer o dişi aldırmazsan önündeki dişi kesinlikle çürütecek.Ancak şöyle bir durumda var.Şuan sağlam kök hücreler 20'lik dişten elde ediliyor.Allah hasatalıktan korusun elbet ama böyle bir durumda mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilxx92

quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Kardeş sen gömülü diş görmemişsin

20 lik diş :S SS var

Al bakalım böyle olmadığına şükretmelisin. Ameliyat olmadan önce okadar kötüydümki ne sen sor ne ben söylim...

*Dik değil yatay çıktılar, dolayısıyla öndeki dişlerimden teki içeri doğru yamuldu yanlardan okadar basınç yapıyorlardıki dayanılmaz bir acıydı anlatamam.

bunu görmemiştim
    nasıl çıkmış o dişler ya

böylesi daha kolay çekilir ya :) benimkide böyleydi eti kesip araya tokmak gibi bişey sokup zorluyo pıt diye düşüveriyo diş :)

• röntgeni görünce bi an şok oldum tamamen benimkiyle aynı hatta sag taraftaki 20 lik dişin baskı yapıp dişimi kırması bile.neyse arkadas benim demek sitedigim bende sivas diş hekimliğinde ikisini birden cerrahi yöntemlerle aldırdım sonrada DİŞLERİMİ TEDAVİ ETTİRDİM DOLGU CEKİM KÖPRÜ FALAN 1 BUCUK AY OLMASına ragmen ameliyatımn üzerinden simdi o kırılan dşişm dolgu yaptırmısatm ama sallanıyo iltihap topladı doktorum ameliyattandır dedi ama ben pek inanmıyoem cünkü ameliay o kadar büyütülecek bişey deyil ki oldum hiç agrımadı ama sonrasında bunu yaşpadım acaba benim gibi böyle bişey yaşayan varmı merak ediyrm
  • benimde boyle !! Doktor agri yapmaya baslayinca ameliyat edicez dedi
  • Röntgenlere bakınca 2oliklerde bir sızlama oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Kardeş sen gömülü diş görmemişsin

20 lik diş :S SS var

Al bakalım böyle olmadığına şükretmelisin. Ameliyat olmadan önce okadar kötüydümki ne sen sor ne ben söylim...

*Dik değil yatay çıktılar, dolayısıyla öndeki dişlerimden teki içeri doğru yamuldu yanlardan okadar basınç yapıyorlardıki dayanılmaz bir acıydı anlatamam.

Birebir aynısı bende var. Banada pm atarmısın? Ne yapmam gerek vb. Bende de ağrı sızı yok. Yazın aldırmayı düşünüyorum. Geç olur mu?

• Üst kısım az çıktı şimdide yan taraflar yarilmaya başladı çok kötü ağrıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cuma günü ogldn sora 3'te 20dklik bir operasyonla sağ alt 20lik dşimi aldırdım.Çok fazla yamuk olmadıgından ve şansıma çift kökü birleşmiş o yüzden kolay aldım dedi.Diğer arkadaşlarında bahsettigi gibi dişi cektirmeden 1 hafta once inanilmaz bir agrıyla uykudan uyandım ve o lanet ağrılı süreç başladı.Bu 20lik iltihap yapmış fln 1 hafta boyunca antibiotik kullandım yanlız bu süreçte leblebi gibi agrı kesici atıyordum.Dolorex,majezik(mide problemi olanlar kullanmasın fazla) hayatımı kurtardı.İltihap geçti ve ameliyatı oldum.Anestezinin geçmesi sonrası yine ağrılı sureç başladı tabi :( Bazı anlar o kdr şiddetli oluyorki "Kime kötülük ettimde Tanrı böyle bir acı veriyor diye sorgulamaya başlıyorum" öyle böyle bir acı degil bu.Doktor Etol Fort,Rovamycine ve Andorex verdi.Düzenli onları kullanıyorum ama an itibariyle 45 saat geçmesine karşın ağrım hala felaket bide bunlar yetmzmiş gibi 3 farklı yerde Aft çıktı.En şiddetli ağrı sabah uyandığında oluyor sanki biri direk sinirlerine çuvaldız batırıyor.Umarım bu dönemde aldığım ilaçlardan dolayı böbrek yada midemde bişeyler patlak vermez.Sürecimi fırsat buldukça paylaşıcam.Bu arada ilk gün doktorumun dediklerine harfiyen uyduğumuda belirtim.Ne tükürdüm,ne çignedim,sigara yok zaten,buz kompresi fln..

• Hacı ihmal etme bizim bi tanıdık dişi iltihap kaptı gözüne vurdu tek gözünü aldılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AVARE.

Hacı ihmal etme bizim bi tanıdık dişi iltihap kaptı gözüne vurdu tek gözünü aldılar..

Bu nasıl bir sondur. kadere gel arkadaş ürperdim cidden..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.