Şimdi Ara

20 lik diş :S SS var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
1
Favori
23.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LoveU4ever

20 lik diş :S SS var

Aranızda elbet 20lik diş ameliyatı olan vardır beyler. Film çektirdim alt çenedeki 20 lik dişlerin ikiside alınması gerekiyomuş(2side gömülü çıkmaz dedi doktor) birisini çene cerrahı alabilirmiş ancak dişçiyi aşarmış şimdilik pek bi ağrı sızım yok sizce ne yapmalıyım?

bendede tam olarak aynı durum vardı ilk sağ taraf sonra sol taraf olmak üzere iki operasyon geçirdim aman aman yoktu böyle bi acı valla çok zordu ameliyat sonrasıda yemek fln yemeyi unut

• quote:

Orijinalden alıntı: MortingenStrasse

bişey sorcam üstteki gömülü dişleri nasıl çekiyorlar? ben bile elimi zor atıyorum oraya

ağzını açabildiğin kadar aç kafanı tamamen arkaya ver al bi ayna harita gibi ortada.
    hemşirede bi metalle yanağını açıyor zate
  • silenThief ve Se®can

İkinizede çok teşekkürler. Ablam özel bir hastanede dişçi asistani 20lik operasyonlarına giriyolar anlatıyo bana ama yaşayan kişilerden bilgi almak gerçekten çok iyi oldu teşekkürler. Filmi çekildiğim gün alt çenedeki dişe dolgu yapıldı, uyuşturulurken ablam dediki bu vurulan anestezi dozu 20 lik ameliyatta yapılan dozla aynı dozda sadece bu kadar acı hissediceksin dedi pek fazla bi acı hissetmedim ama ameliyatın videosunu izledim resmen çene kemiğine kadar kurbanlık koyun gibi kesip sıyırıyolar ondan korktum biraz
  • hmm yanağı açıyor ama yanağın çeneye doğru tarafında olan yüz kası sebebiyle o taraftan çalışmanın çok başarılı oalcağını sanmıyorum

ağzın iç tarafından girmek daha rahat gibi
  • geçmiş olsun hocam en kısa sürede tedavi olmanız dileğiyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: hadımköy

geçmiş olsun hocam en kısa sürede tedavi olmanız dileğiyle

Teşekkür ederim
  • Allah(c.c) yardımcın olsun dostum. Ne kadar sakat durum varsa çoğu dişlerle ilgili.
  • benimde sağdaki yan çıkıo galiba acı yok ama elimle bakarken böyle bi yatıklık hissediyorum
  • çektirdim sonunda birini yanağım davul gibi şişti ya
  • Geçmiş olsun.
    Bu dişler herkeste çıkıyor mu acaba? 89 doğumluyum bende böyle bir sorun çıkmadı.

Diş konusunda ileri psikolojik sorunlarım var, şu konuyu okuyunca bile dişlerim ağrımaya başladı.
  • quote:

çektirdim sonunda birini yanağım davul gibi şişti ya

Geçmiş olsun.
  • ulan baya şanslıyız desene doğru düzgün çıktılar Allahtan :D geçmiş olsun bu arada.
  • quote:

çektirdim sonunda birini yanağım davul gibi şişti ya

kaç ay sonra
  • bnmkide bi cins , direk yanağa doğru çıkıyo , sizinkiler dişe doğru büyüyo bnmkide yanağa doğru, normal dişlerle 90derecelik açıyla yanağı delip, dışarı çıkıcak gibi dur bakalım noolcak :D ayda bir kez 2 gün ağrıyo , bidaha ağrımıyo.. onu ordan nası çekicekler yaa her işim bi ters zaten
  • benim 20 lik dişim değil de en arkada bir diş var diş kale gibi yanları var içi boş dolgu yaptırdım 3 4 defa düştü.
    Dedim ben bunu çektireyim. gittim uyuşturdu sonra dedi iltihap kapmış hap falan verdi şişiklik insin gelirsin çekeriz dedi.

2 sene geçti uğramadım hala dişçiye
    Abi dişin içine nohut kaçıyor
    Kuş yuvası gibi

• quote:

Aranızda elbet 20lik diş ameliyatı olan vardır beyler. Film çektirdim alt çenedeki 20 lik dişlerin ikiside alınması gerekiyomuş(2side gömülü çıkmaz dedi doktor) birisini çene cerrahı alabilirmiş ancak dişçiyi aşarmış şimdilik pek bi ağrı sızım yok sizce ne yapmalıyım?

30 yaşındayım 3 yıl önce 2 tane üst 20 lik diş çektirdim, bu dişlerin biri operasyonla çekildi dikiş falan atıldı diğeri ise normal diş çeker gibi çekilmişti. dişler çekildikten sonra sadece o gün biraz ağrı yaptı fakat sonra en ufak bir sıkıntı çekmedim, hatta ne kadar kolaymış bu 20 lik diş çekimi milletin anlattığı gibi değilmiş diyordum.

fakat bu son 20 lik dişi 6 gün önce çektirdim. sol alt 20 lik. aynen bu resimde görüldüğü gibiydi. diş çekimi 45 dakika sürdü. inanın ben böyle bir şey görmedim. 6 gün oldu diş çekileli hala ağrıyor, ilk 3 gün yüzüm şişik dolaştım, şimdi şişiklik indi ama ağrı geçmek bilmiyor. dişin çekildiği damak sertleşti bu yüzden ağrı yapıyor sürekli.
    sürekli ağrı kesici kullanıyorum, ama ağrı kesicinin etkisi 5 saat ya sürüyor ya sürmüyor. sonrasında yeniden ağrı kesici alma gereği duyuyorum.
    özel doktorda çektirmiştim dişimi her gün gidiyorum yanına niye geçmiyor etmiyor diye. ama doktor bir kaç gün daha devam eder dedi. du bakalım 1-2 gün daha geçmezse başka doktora gidecem artık.

her gece diş ağrsı yüzünden uyanıyorum gecdenin bir yarısı ilaç alıp yeniden yatıyorum. ağrı felaket. umarım dişiniz bu resimdeki gibi değildir. yoksa cidden çok ağrı çekebilirsiniz.

• quote:

tıkla

http://forum.donanimhaber.com/m_34335238/mpage_1/f_/key_//tm.htm#34335238

• quote:

Orijinalden alıntı: entrika888
    Abi dişin içine nohut kaçıyor
    Kuş yuvası gibi

• ayni durumda ben kaldim..Benim de röntgenim aynisiydi.......

Sana sadece o dişi hemen çektirmeni öneriyorum yoksaa inan dogduguna pişman ediyo acisi sancisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffaattii07 -- 23 Ekim 2010; 2:09:13 >
  • 24 yaşındayım ama bende henüz bir hareket yok çıkmadılar yani. acaba herkeste çıkmıyormu bu dişler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.